Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 13, 2014 in pozele alea sunt eu cu fetita mea..si xoxo sa suga pule ca-i place.. pozele au fost postate sa le vada o persoana speciala...nu sa injure el..daca nu-i plac sa ma ignore.. pentru ca este o persoana inteligenta .. si perfecta...ca el nu mai e nimeni..este un zero un ix ptr mine.. te pup barbugiule Te fă-n pula mea și-a lui Xoxo trrimite-i poze persoanei speciale în 'locuri' private,nu pe un site de bagabonteala/curvasareala 2
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 13, 2014 -CONFESIUNE -Eu sunt trollitza forumului si mai am un cont cu RANG foarte mare pe forum!!!! Cine mai recunoaste ca este troll???Curaj nu fiti timizi Si fetele au conturi multiple de SC.VIP. PLATINUM.Eu cunosc 6 fete ce sunt TROLL...voi cunoaste-ti pe cineva???? da tu, rebut genetic, țigăncuță nazistă, trăiești din hoția de o viață, din cauza ta mor copiii din africa, asia, oceania, așa că mă fac și eu nazist http://1.bp.blogspot.com/-gOG86-7rDO4/U5r7P1ZZEGI/AAAAAAAAHuE/6fW7jNi7cP8/s1600/aufeseherin+Thomas.jpg 1
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 EU MA CONFESEZ. SUNT UN TROLL CU PULA MARE!!!!! 1
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014 EU MA CONFESEZ. SUNT UN TROLL CU PULA MARE!!!!!
trifazic Reputație: 704 Postat Iunie 13, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Iunie 13, 2014 Ma mir ca n-au aparut inca pozele lui TK.
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014 Ma mir ca n-au aparut inca pozele lui TK. T Kira e in prezervativ..nu sunt inspirata acum sa gasesc poze cu acest specimen.. sa -l fut in cur cu un vibrator gigant..o fi placut ptr T Kira...sigur mortu mamii lui de embrion si avorton.sunt incremenita de alcool la ora asta
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 13, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 13, 2014 in pozele alea sunt eu cu fetita mea..si xoxo sa suga pule ca-i place.. pozele au fost postate sa le vada o persoana speciala...nu sa injure el..daca nu-i plac sa ma ignore.. pentru ca este o persoana inteligenta .. si perfecta...ca el nu mai e nimeni..este un zero un ix ptr mine.. te pup barbugiule imi sugi pula si tu si fetita ta.. fetita ta se uita si tu mi-o sugisi sa-mi bag pula si in persoana aia speciala fmm de transexual. IESI FMM 2
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 13, 2014 Serios acum... dupa cum a spus si Randunica, nu s-ar putea sa vorbiti si voi mai frumos ? Ce naiba... zi de zi, seara de seara, topicuri glazurate cu injurii si ofense. Deja astea nu mai sunt glume. Dati dovada de lipsa de maturitate... in plus de asta, si copilasii aia de cartier vorbesc mai frumos... Zau asa...!
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 13, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 13, 2014 daca te uiti cu atentie, o sa vezi ca doar eu imi bag pula-n fetita transexualului aluia, stefa13, agramatul ala, are 43 de ani si se da femeie pe forum. fmm cand o sa se opreasca, o sa ma opresc si eu 2
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014 eu sunt TROLL si sunt femeie mortii mati xoxo
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014 eu sunt Troll muistule de xoxo sa ma cac pe tine
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 13, 2014 IMG_5958.JPG eu sunt TROLL si sunt femeie mortii mati xoxoTot poza asta cu pampersu' ai pus-o?
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 13, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 13, 2014 esti un transexual muist si rujat 2
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014 Tot poza asta cu pampersu' ai pus-o? asta e pentru xoxo sa ma cac pe el 1
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 13, 2014 vendeta, daca nu dispari definitiv de pe forum iti voi divulga identitatea (numele nu ti-l dau) ca sa mai râdă încă odată o țară întreagă de tine și de schizofrenele tale horoscopiste despre care tu spui ca m-au intretinut, cand colo au fost niste handicapate fizic si psihic, pe care le-am cazat din mila (desi unele nu aveau labii), pe banii mei (inclusiv tu te-ai futut pe banii obtinuti din inchirierea apartamentului meu in 2007), deci hai dispari, cere linie peste user
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 13, 2014 daca te uiti cu atentie, o sa vezi ca doar eu imi bag pula-n fetita transexualului aluia, stefa13, agramatul ala, are 43 de ani si se da femeie pe forum. fmm cand o sa se opreasca, o sa ma opresc si eu n-are 43, are 76 si aia cred ca e fiica lui, sau poate amanta, pula lui stie ce e
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014 LUATI CA E GRATIS SUNT NEBUNA SI MA SLOBOZESC PE FETZELE VOASTRE URATE DE RETARDATI. dami ban FUTU_TI GURA TA PISOI JEGOS
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 LUATI CA E GRATIS SUNT NEBUNA SI MA SLOBOZESC PE FETZELE VOASTRE URATE DE RETARDATI. dami ban FUTU_TI GURA TA PISOI JEGOS vei primi garantat cu limbajul acesta de mahala
adonis69 Reputație: 1066 Postat Iunie 13, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 13, 2014 Pisicut !!! wake up !!! astia se caca pe forum 2
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014 DOARME DORMI_OAR DE VECI
Fredo Reputație: 8 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Weimar Republic Oras:Weimar Republic Postat Iunie 13, 2014
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Autor Postat Iunie 13, 2014 SARI CU BANU MOTANE ASTEPT CU ZAMBETUL PE BUZE
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum