Sari la conținut

CINE SUNT TROLLII SI TROllitele forumului

Postări Recomandate

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

in pozele alea sunt eu cu fetita mea..si xoxo sa suga pule ca-i place.. :laugh2 pozele au fost postate sa le vada o persoana speciala...nu sa injure el..daca nu-i plac sa ma ignore.. pentru ca este o persoana inteligenta .. si perfecta...ca el nu mai e nimeni..este un zero un ix ptr mine.. :kiss3 te pup barbugiule :kiss3

Te fă-n pula mea și-a lui Xoxo =)) trrimite-i poze persoanei speciale în 'locuri' private,nu pe un site de bagabonteala/curvasareala ;)

• Like 2
  • Oras:Oz
Postat

-CONFESIUNE :pope  -Eu sunt trollitza forumului  si mai am un cont cu RANG  foarte mare pe forum!!!! :pope

Cine mai recunoaste ca este troll???

Curaj nu fiti timizi :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Si fetele au conturi multiple  de SC.VIP. PLATINUM.

Eu cunosc 6 fete  ce sunt TROLL...voi cunoaste-ti pe cineva???? :thinking

da tu, rebut genetic, țigăncuță nazistă, trăiești din hoția de o viață, din cauza ta mor copiii din africa, asia, oceania, așa că mă fac și eu nazist

http://1.bp.blogspot.com/-gOG86-7rDO4/U5r7P1ZZEGI/AAAAAAAAHuE/6fW7jNi7cP8/s1600/aufeseherin+Thomas.jpg

• Like 1
  • Telefon: Stefania
  • Oras:in cer
Postat

EU MA CONFESEZ. SUNT UN TROLL CU PULA MARE!!!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :iagree

Postat

Ma mir ca n-au aparut inca pozele lui TK. :D

T Kira e in prezervativ..nu sunt inspirata acum sa gasesc poze cu acest specimen.. sa -l fut in cur cu un vibrator gigant..o fi placut ptr T Kira...sigur mortu mamii lui de embrion si avorton.sunt incremenita de alcool la ora asta :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

in pozele alea sunt eu cu fetita mea..si xoxo sa suga pule ca-i place..  :laugh2  pozele au fost postate sa le vada o persoana speciala...nu sa injure el..daca nu-i plac sa ma ignore.. pentru ca este o persoana inteligenta .. si perfecta...ca el nu mai e nimeni..este un zero un ix ptr mine.. :kiss3 te pup barbugiule :kiss3

imi sugi pula si tu si fetita ta.. fetita ta se uita si tu mi-o sugi

si sa-mi bag pula si in persoana aia speciala fmm de transexual. IESI FMM

• Minus 2
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Serios acum... dupa cum a spus si Randunica, nu s-ar putea sa vorbiti si voi mai frumos ? Ce naiba... zi de zi, seara de seara, topicuri glazurate cu injurii si ofense. Deja astea nu mai sunt glume. Dati dovada de lipsa de maturitate... in plus de asta, si copilasii aia de cartier vorbesc mai frumos...

Zau asa...!

Postat

daca te uiti cu atentie, o sa vezi ca doar eu imi bag pula-n fetita transexualului aluia, stefa13, agramatul ala, are 43 de ani si se da femeie pe forum. fmm

cand o sa se opreasca, o sa ma opresc si eu

• Minus 2
Postat

post-123207-0-31293400-1402694708_thumb.jpg eu sunt TROLL si sunt femeie mortii mati xoxo

Postat

post-123207-0-16063800-1402694822_thumb.jpg eu sunt Troll muistule de xoxo  sa ma cac pe tine :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo

Postat

esti un transexual muist si rujat =))

• Minus 2
Postat

Tot poza asta cu pampersu' ai pus-o? =))

post-123207-0-47869900-1402695050_thumb.jpg asta e pentru xoxo sa ma cac pe el

• Like 1
Postat

vendeta, daca nu dispari definitiv de pe forum iti voi divulga identitatea (numele nu ti-l dau) ca sa mai râdă încă odată o țară întreagă de tine și de schizofrenele tale horoscopiste despre care tu spui ca m-au intretinut, cand colo au fost niste handicapate fizic si psihic, pe care le-am cazat din mila (desi unele nu aveau labii), pe banii mei (inclusiv tu te-ai futut pe banii obtinuti din inchirierea apartamentului meu in 2007), deci hai dispari, cere linie peste user

Postat

daca te uiti cu atentie, o sa vezi ca doar eu imi bag pula-n fetita transexualului aluia, stefa13, agramatul ala, are 43 de ani si se da femeie pe forum. fmm

cand o sa se opreasca, o sa ma opresc si eu

n-are 43, are 76 si aia cred ca e fiica lui, sau poate amanta, pula lui stie ce e

Postat

LUATI CA E GRATIS SUNT NEBUNA SI MA SLOBOZESC PE FETZELE VOASTRE URATE DE  RETARDATI. dami ban FUTU_TI GURA TA PISOI JEGOS

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

LUATI CA E GRATIS SUNT NEBUNA SI MA SLOBOZESC PE FETZELE VOASTRE URATE DE  RETARDATI. dami ban FUTU_TI GURA TA PISOI JEGOS

vei primi garantat cu limbajul acesta de mahala

Postat

DOARME DORMI_OAR DE VECI :pope

Postat

SARI CU BANU MOTANE :iagree ASTEPT :laugh2  CU ZAMBETUL PE BUZE :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...