diaconescum Reputație: 394 Postat Iunie 16, 2014 Oras:none Oras:none Postat Iunie 16, 2014 http://www.deziuata.com/poze/SORINA/sorina%20mesaje%20de%20la%20multi%20ani.jpg
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2014 sorina, asculta-ti inima:
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Iunie 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 16, 2014 Va multumesc tuturor pentru urari. Tuturor, celor care m-ati felicitat aici, prin PM, prin sms, telefonic sau personal. Ma bucur mult cand vad ca, chiar si aici, pe acest forum, am intalnit oameni minunati, oameni carora le sunt draga, oameni care, la randul lor, imi sunt extrem de dragi. Aici ma refer si la cunoscuti si la necunoscuti. Exista oameni pe care nu i-am intalnit niciodata insa cu care relationez extraordinar. Ventrino, tu ma intristezi rau. Hai sa fac un mic rezumat. Nu stiu de ce am avut o simpatie extraordinara pentru tine inca dinainte sa te cunosc. Nu stiu de ce, consider eu, am fost capabila sa vad dincolo de acest forum, am observat, am ascultat si mi-am creat propriile mele concluzii. M-am certat cu multa lume pentru tine. M-am luat in bete cu oricine indraznea sa comenteze ceva despre tine, in necunostinta de cauza. De parca eu as fi fost in cunostinta de cauza...eu habar nu aveam nimic, eu doar credeam in tine. De ce? Habar nu am. Poate fiindca nu credeam in persoana pentru care ai ales sa iti futi viata la propriu. Imi aduc aminte ca eram singura femeie de la masa care se lua in gura cu 15 indivizi doar ca sa-i faca sa inteleaga ca de fapt tu nu esti chiar asa cum spuneau ei. Ei, care te cunosteau. Eu nu te cunosteam. Atunci. Te-am cunoscut si m-am bucurat cand mi-am dat seama ca nu m-am inselat asupra ta. Tu nu esti un om rau, ai facut multe greseli, oamenii te-au condamnat, te-au gonit la propriu de peste tot ceea ce te-a facut sa fii altfel. Eh, aici ai gresit tu. Tu, in loc sa iti vezi de treaba ta, te-ai retras o perioada dupa care ai revenit mai plin de ura ca niciodata. Nu urmaresti decat sa distrugi orice prinde viata pe acest forum. Te iei de fete aiurea, ti-o dau exemplu pe Diana. I-am facut capul patrat ca tu de fapt nu esti chiar asa...azi mi-a dat PM si m-a rugat sa ma uit pe topicul ei sa vad ce face Ventrino si apoi sa-i spun daca imi mai sustin parerea. Mai pot eu sa fac asta?!! Mai VREAU eu sa fac asta?!!? Te-am rugat sa nu mai postezi peste tot manele....in afara de prostie, NIMIC nu-mi provoaca mai mult dezgust decat aceasta INCULTURA TIGANEASCA ce se cheama "manele" (sa ma fut in ele si in gura cui le-a inventat, na!!)....ai spus ca nu vei mai posta pe topicurile mele gingiosi si balosi ce pretind ca ei canta...doua zile a durat minunea... Te-am rugat sa nu mai vorbesti urat cu Oly pentru ca nu merita. M-ai crezut si nu m-ai crezut. Mi-ai zis de nu stiu ce parole si nu stiu ce cacaturi facute de Oly. Da-mi voie sa ma indoiesc de toate astea. Cand o sa reusesti sa iti ridici valul de pe ochi, cand o sa reusesti sa deschizi ochii si sa realizezi in ce minciuna si in ce bataie de joc traiesti, vei intelege ca acest om nu te-a mintit, nu te-a barfit si nu te-a tradat NICIODATA!!! Ramai singur pentru ca alegi sa ramai singur. Indepartezi si alungi de langa tine oameni care ti-au intins o mana, oameni carora le-a pasat de soarta ta. Dar care s-au plictisit sa faca asta. S-au saturat fiindca nu au vazut nicio schimbare, din contra Tu singur ai ales asa...eu te rog sa nu te superi pe mine. Eu te rog doar atat: GANDESTE-TE!!!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 16, 2014 La multi ani!
deeana Reputație: -404 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2014 ... cu o mica intarziere pe forum (scuze!)
Fredo Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Weimar Republic Oras:Weimar Republic Postat Iunie 17, 2014 La multiani si multa sanatate
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 17, 2014 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum