the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 Spre Hades, prima la stanga. N-o lua la dreapta, e si mai rau shhht, am facut eu evanghelizare aici, are sanse, dar numai dupa menopauza, inainte nici o sansa, nici daca o fut eu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 Meriti o muie! Am retinut ca sti sa folosesti diacriticile, pacat ca si bosorogul pe care il slujesti nu este prost, doar idiot. La varsta lui nu are nimic! Este un cacat singur si ignorant, iar tu esti o sluga!Băi Pisicuts,fă nene ceva cu psihopatu' ăsta,la orice postare mă caută la coaie.......tac,tac,dar pân' la urmă o să-i priponesc pula-n gură
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 Cazurile de natura psiho-patologica, vezi cei cativa troli de baza ai forumului in frunte cu Xanax-Xoxo-Botox, nu pot fi incadrati in cele de mai sus, ei nemaiavand prea multe sanse la o viata normala.cum era romanul ala al lui jules vernes? insula plutitoare de gheata care se tot micsora, nu te bucura de răul lor că ești pe insulă cu ei
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Băi Pisicuts,fă nene ceva cu psihopatu' ăsta,la orice postare mă caută la coaie.......tac,tac,dar pân' la urmă o să-i priponesc pula-n gură Daca iti arat ce bine e "psihopatul ", schelalai instant. Si fara agitare, atentie .. Schelalai a paguba .
mario345 Reputație: 1143 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 15, 2014 am citit doua pagini si m-am oprit, Amerie scuze dar esti ipocrita. Si cred ca nici nu esti chiar asa de desteapta pe cat te crezi, daca eu mi-am dat seama ca esti ipocrita si mincinoasa din cateva posturi ale tale. Nu participi cu nimic pozitiv, faci raca numa, are dreptate xoxo cand zice "mars" la cate unii, cred ca si tu ai merita asta 1
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 shhht, am facut eu evanghelizare aici, are sanse, dar numai dupa menopauza, inainte nici o sansa, nici daca o fut euDream on , pune si plosca :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 . Vor curge rauri .
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 am citit doua pagini si m-am oprit, Amerie scuze dar esti ipocrita. Si cred ca nici nu esti chiar asa de desteapta pe cat te crezi, daca eu mi-am dat seama ca esti ipocrita si mincinoasa din cateva posturi ale tale. Nu participi cu nimic pozitiv, faci raca numa, are dreptate xoxo cand zice "mars" la cate unii, cred ca si tu ai merita astaRaca fiind? Ce anume nu iti place? Faptul ca cineva are o parere pe strada (e chiar un bulevard, din cate observ) "Discutii Generale"? De aceea se numesc generale, pentru ca nu sunt particulare. Pe subiecte gen "cati cm are a ta", "de cate ori regulati in 60 de min" si altele. :rax2 :rax2
cata_roket Reputație: 12 Postat Iunie 15, 2014 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Iunie 15, 2014 Domnisoara, desi ai mai fost intrebata, nu ai raspuns... Cum ai aterizat tu pe acest site? Asa , tam nesam, prietenul goagle ti-a deschis pagina cu site-ul? Ce ai cautat, ce ai vrut sa afli, de ai ajuns aici? Nu esti cumva o nevasta frustrata?
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 să vedem ce năzbâtii o să mai facă The Architect (anu ăsta ne-a tras bine de tot cu ochiu cu femeia aia cu barbă de la Eurovision)
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Domnisoara, desi ai mai fost intrebata, nu ai raspuns... Cum ai aterizat tu pe acest site? Asa , tam nesam, prietenul goagle ti-a deschis pagina cu site-ul? Ce ai cautat, ce ai vrut sa afli, de ai ajuns aici? Nu esti cumva o nevasta frustrata?Nu sunt nevasta (nu am sort de bucatarie si nu miros a mancare. a..ba da, poate sort din acela kinky, cu vedere la poponeata :laugh2 :laugh2 :laugh2 ). De ce te intereseaza? Si de ce nu citesti cu atentie? am scris azi cat pentru 6 ore de citit in acea noapte DE CE MI-AM FACUT CONT!Mai sa fie, dar ce e cu aceasta curiozitate? Sunteti cumva Masoni Sexuali si nu permiteti accesul intrusilor? Sunt sexy, asadar sunt o intrusa interesanta :snap :snap .
bic.c Reputație: -1560 Postat Iunie 15, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iunie 15, 2014 M-am prins . Esti grasa, nefututa si vibratorul tau a fugit de acasa de scarba .Esti invidioasa pe fetele de aici ca au parte si de pula si de bani , cauti atentie poate convingi pe cineva sa te arda dar cred ca ai nimerit gresit .Drum bun nasoalo 1 1
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Apropos de Goagal. Da, Goagal chiar trimite spre acest site daca doresti..spre exemplu sa iti condimentezi o seara si sa chemi o fata. Scriu ceva nou cumva? Nu!
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 M-am prins . Esti grasa, nefututa si vibratorul tau a fugit de acasa de scarba .Esti invidioasa pe fetele de aici ca au parte si de pula si de bani , cauti atentie poate convingi pe cineva sa te arda dar cred ca ai nimerit gresit .Drum bun nasoaloInca (a "n" a oara??) repet, sunt sexy. Sunt sexy si dezinhibata. Am parte de tot ce imi doresc. Totul e sa-mi doresc :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 .
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2014 Of ((, vreau sa pun o fotografie care seamana cu mine la avatar si nu stiu cum :slap2 . Presimt ca voi capata un microb :boob Sex feminin, poza reala. Ventrino, draga, ai fost dezamagit inca o data in dragoste...
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Inca (a "n" a oara??) repet, sunt sexy. Sunt sexy si dezinhibata. Am parte de tot ce imi doresc. Totul e sa-mi doresc :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 .Si m-am cantarit azi, am 46.8 kg. Ma cantaresc zilnic, ce zici de asta? Sunt obsedata. Si imi place sa recunosc asta .
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 Dream on , pune si plosca :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 . Vor curge rauri . ai dreptate, nu pot iubi călăii
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Ventrino, draga, ai fost dezamagit inca o data in dragoste... Nu sunt Amerie dar asa arat, ca Amerie. Serios vorbesc .
bic.c Reputație: -1560 Postat Iunie 15, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iunie 15, 2014 Sigur ca da.....si eu am Ferrari . Motane scoate-mi warm-ul ca vreau sa-i trag la muie asteia 1 1
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Daca ma supar, pun o fotografie cu mine dintr-o revista dedicata barbatilor. Sa vezi ce ma voi distra atunci. Dar stati. Veti spune ca e corpul meu si mintea alteia / altuia. N-o sa va pice prea bine, nazdravanilor )).
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Sigur ca da.....si eu am Ferrari . Motane scoate-mi warm-ul ca vreau sa-i trag la muie asteiaCuiele despre care ai scris (cele cu m in fata) foloseste-le in scop depurativ.
cata_roket Reputație: 12 Postat Iunie 15, 2014 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Iunie 15, 2014 Ca ai citit 6 ore intr-o noapte acest forum am priceput. Intrebarea era, cum de ai ajuns pe acest forum, inainte de a citi cele 6 ore. Curiozitate? Pe tine ce te doare capul de ce face fiecare ? De ce sunt "tratate fetele asa''? Binenteles nu ma astept sa raspunzi concret la intrebare. Apropo, o femeie la bucatarie, purtand doar sort de bucatarie, poate fi extrem de sexy. Raman la parerea mea, esti destul de frustrata. Si apoi, draga mea, a fi nevasta e o calitate. Asta inseamna ca cineva a gasit la o femeie suficiente aspecte pozitive, incat sa isi doresca sa isi petreaca restul vietii langa ea. Sa inteleg ca tu nu prea ai calitati? Din spusele tale, esti destul de "trecuta" tinand cont ca ai gata facultatea de mult.
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Poftim. Asa se desfasoara viata mea :laugh2 :laugh2 . Starnesc valva si Pamploane oriunde ma duc .
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Ca ai citit 6 ore intr-o noapte acest forum am priceput. Intrebarea era, cum de ai ajuns pe acest forum, inainte de a citi cele 6 ore. Curiozitate? Pe tine ce te doare capul de ce face fiecare ? De ce sunt "tratate fetele asa''? Binenteles nu ma astept sa raspunzi concret la intrebare. Apropo, o femeie la bucatarie, purtand doar sort de bucatarie, poate fi extrem de sexy. Raman la parerea mea, esti destul de frustrata. Si apoi, draga mea, a fi nevasta e o calitate. Asta inseamna ca cineva a gasit la o femeie suficiente aspecte pozitive, incat sa isi doresca sa isi petreaca restul vietii langa ea. Sa inteleg ca tu nu prea ai calitati? Din spusele tale, esti destul de "trecuta" tinand cont ca ai gata facultatea de mult. Am jumatate de secol dar ma intind zilnic. Pielea trebuie intinsa, nu jucarie . Tu te intinzi?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 Xoxo,a câștigat Franța
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 Inca (a "n" a oara??) repet, sunt sexy. Sunt sexy si dezinhibata. Am parte de tot ce imi doresc. Totul e sa-mi doresc :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 . nu ti se defecteaza niciodata chiupul fermecat?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum