amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Indiferent ca esti femeie sau barbat , troll sau troller , membru banat si rebranduit , pentru mine esti doar un user , care chiar daca la prima vedere este un MEMBRU NOU , nu esti decat un user care nu are nimic de spus pe acest forum . P:S: este usor sa faci valuri , mai greu e sa te tii la suprafata.Te rog sa intelegi o data pentru totdeauna ca nu doresc sa fac nici un val, dar...cine stie...cand voi avea propriul vapor (sau orice alta ambarcatiune) poate o sa-mi vina vreo idee traznita. Tu de ce esti asa agitat? Cu ce te afecteaza ? Cu nimic! Iti spun eu, cu nimic!
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2014 WTF?! A sosit randul meu sa rog pe cineva sa-mi faca un rezumat la ce se petrece aici... Am citit primul post...va rog ajutati-ma cu restul ca trebuie sa se intample ceva de s-au scris 7 pagini intr-o ora si nu am 6 ore precum domnisoara pentru a lectura.Multumesc anticipat!
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 2 lucruri, interzicerea dreptului la existenta si dezastrul demografic planetar total, apoi tot el sa fie lichidatorul (Fuhrerul), lupul moralist http://www.toonpool.com/user/1391/files/adolf_hipster_1413369.jpgIn a doua fotografie are blefaroplastie .
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iunie 15, 2014 BA DA! LE TRATATI ASA CUM NU MERITA! Femeile au inima, suflet, sentimente. Asa e, platiti. Pentru o femeie de 1, 70, sani superbi, talie de viespe, picioare interminabile, par perfect, ten ingrijit - sunteti nevoiti sa platiti! De ce oare? Hm..ce e putred in Danemarca, Othello?Daca doream o femeie cu inima , sentimente si suflet , clar ramaneam acasa . Dar eu doresc o curva perversa , care sa aiba 1,70 , sani frumosi , talie de viespe , picioare interminabile , cur bombat , si sa stie sa joace perfect rolul de tarfa perfecta .
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Signore Roberto ; niente importante. gelatto, pizza, macaroni, frutti di mare. Mai am o ora acces la internet si apoi am sters-o. Dar...s-ar putea sa revin. Cand mai am o parere aducatoare de valuri, revin.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 Amerie,să-i sugi pulica lu' Pisicuts N-o spuneam,dar bănuiesc că ăsta e visul ce ți-ai dorit Spor la supt!
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2014 Vai in pace mia figlia! 1
6666 Reputație: 78 Postat Iunie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 15, 2014 WTF?! A sosit randul meu sa rog pe cineva sa-mi faca un rezumat la ce se petrece aici... Am citit primul post...va rog ajutati-ma cu restul ca trebuie sa se intample ceva de s-au scris 7 pagini intr-o ora si nu am 6 ore precum domnisoara pentru a lectura.Multumesc anticipat!rezumatul rezumatului: TROL
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Daca doream o femeie cu inima , sentimente si suflet , clar ramaneam acasa . Dar eu doresc o curva perversa , care sa aiba 1,70 , sani frumosi , talie de viespe , picioare interminabile , cur bombat , si sa stie sa joace perfect rolul de tarfa perfecta .Nu sunt de acord. ASA AR TREBUI SA ARATE TOATE SOTIILE SI IUBITELE DIN LUME! Sa fie "ce ai scris tu acolo" pentru partenerii lor! Asa e normal, imi pare rau sa-ti scriu dar ...asa e normal. Pentru partenerul de viata e nevoie sa fii tarfa, prietena, camarad, sfatuitor, sustinator , etc. E simplu.
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Vai in pace mia figlia!Figlia eram la 10 ani. Si acum sunt, insa decat pentru familie. Donna e mai corect. Vai-vai...
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Valuta: nu stiu cine e Pisi The Wild Cat si NICI NU MA INTERESEAZA!
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 rezumatul rezumatului: TROLPentru Dumnezeu...ce inseamna trol, lamuriti-ma si pe mine!!!!!! Sunt trol pentru ca sustin niste lucruri in care cred? Sustin buna crestere, chiar si in circumstante pline de sperma! Ce e asa de greu de inteles :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 .
amerie Reputație: 19 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2014 Eu, trol? Am 58 in talie! Nici un trol nu poate asa ceva! Este dificil!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 Figlia eram la 10 ani. Si acum sunt, insa decat pentru familie. Donna e mai corect. Vai-vai...Alora,vai a fare in culo Ci sentiamo dopo che sei stata bugata
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iunie 15, 2014 Mai am o ora acces la internet si apoi am sters-o. Du-o Pisicuts de-aici ...........
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 15, 2014 Rezumatul ar fi cam asa: de ce sunt barbatii niste porci cu femeile ?
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 15, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 15, 2014 sa suga pula Amerie 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 Rezumatul ar fi cam asa: de ce sunt barbatii niste porci cu femeile ?Pentru că există scroafe ca și Amerie?
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 15, 2014 The engin fara engin ; daca ai vedea o fotografie cu mine ti-ai retrage soldatii instant. N-ar mai ramane decat un "miauuuu". Si nu, nu e o ofensa. E doar ceva amuzant. Esti amuzant. Imi place faptul ca ai replici. Este talent nativ ori exercitiu. Exercitiu insemnand ca scrii non-stop pe acest forum talent, asa m-am nascut, injurand de toti sfintii si dumnezeii, si daca ne-am vedea acum te-as face tencuială pe perete p.s. am retras lucrurile esentiale pt ca intr-adevar nu e de dat margaritare la porci (mai ales la scroafe), si sunt sadic, imi place sa vad omul că suferă fără să știe de ce, că dacă știe, i s-ar reduce mult suferința tancurile mele sunt peste tot si nu le poti tu retrage
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 sa suga pula AmerieAsta e bonus
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iunie 15, 2014 Decat sa o bagam atat in seama pe , mai bine ne bagam direct pula .
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iunie 15, 2014 si uite asa, fara sa spuna mare lucru concret, cineva o sa-si faca suta de postari pentru a deveni Serous Contributor, fara sa contribuie de fapt cu mare lucru 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 talent, asa m-am nascut, injurand de toti sfintii si dumnezeii, si daca ne-am vedea acum te-as face tencuială pe pereteZidește-o ca pe Ana lu' Manole,dă-o dreacu' că așa merită
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 si uite asa, fara sa spuna mare lucru concret, cineva o sa-si faca suta de postari pentru a deveni Serous Contributor, fara sa contribuie de fapt cu mare lucruHooo mă,că nu te-a întrecut pe tine,plângăciosule
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iunie 15, 2014 Nu sunt de acord. ASA AR TREBUI SA ARATE TOATE SOTIILE SI IUBITELE DIN LUME! Sa fie "ce ai scris tu acolo" pentru partenerii lor! Asa e normal, imi pare rau sa-ti scriu dar ...asa e normal. Pentru partenerul de viata e nevoie sa fii tarfa, prietena, camarad, sfatuitor, sustinator , etc. E simplu. Asa e , ai perfecta dreptate . Dar tu ............TARFA CUI ESTI ???????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum