Sari la conținut

De ce tratati fetele asa?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Indiferent ca esti femeie sau barbat , troll sau troller , membru banat si rebranduit , pentru mine esti doar un user , care chiar daca la prima vedere este un MEMBRU NOU , nu esti decat un user care nu are nimic de spus pe acest forum .

P:S:   este usor sa faci valuri , mai greu e sa te tii la suprafata.

Te rog sa intelegi o data pentru totdeauna ca nu doresc sa fac nici un val, dar...cine stie...cand voi avea propriul vapor (sau orice alta ambarcatiune) poate o sa-mi vina vreo idee traznita. Tu de ce esti asa agitat? Cu ce te afecteaza ? Cu nimic! Iti spun eu, cu nimic!

Postat

WTF?! :shocked

A sosit randul meu sa rog pe cineva sa-mi faca un rezumat la ce se petrece aici... :bow2

Am citit primul post...va rog ajutati-ma cu restul ca trebuie sa se intample ceva de s-au scris 7 pagini intr-o ora si nu am 6 ore precum domnisoara pentru a lectura.

Multumesc anticipat!

Postat

2 lucruri, interzicerea dreptului la existenta si dezastrul demografic planetar total, apoi tot el sa fie lichidatorul (Fuhrerul), lupul moralist

http://www.toonpool.com/user/1391/files/adolf_hipster_1413369.jpg

In a doua fotografie are blefaroplastie :).

• Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

BA DA! LE TRATATI ASA CUM NU MERITA! Femeile au inima, suflet, sentimente. Asa e, platiti. Pentru o femeie de 1, 70, sani superbi, talie de viespe, picioare interminabile, par perfect, ten ingrijit - sunteti nevoiti sa platiti! De ce oare? Hm..ce e putred in Danemarca, Othello?

Daca doream o femeie cu inima , sentimente si suflet , clar ramaneam acasa . Dar eu doresc o curva perversa , care sa aiba 1,70 , sani frumosi , talie de viespe , picioare interminabile , cur bombat , si sa stie sa joace perfect rolul de tarfa perfecta .

Postat

Signore Roberto ; niente importante. gelatto, pizza, macaroni, frutti di mare. Mai am o ora acces la internet si apoi am sters-o. Dar...s-ar putea sa revin. Cand mai am o parere aducatoare de valuri, revin.

• Oras:Dudesti
Postat

Amerie,să-i sugi pulica lu' Pisicuts =))

N-o spuneam,dar bănuiesc că ăsta e visul ce ți-ai dorit :) Spor la supt! =))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

WTF?! :shocked

A sosit randul meu sa rog pe cineva sa-mi faca un rezumat la ce se petrece aici... :bow2

Am citit primul post...va rog ajutati-ma cu restul ca trebuie sa se intample ceva de s-au scris 7 pagini intr-o ora si nu am 6 ore precum domnisoara pentru a lectura.

Multumesc anticipat!

rezumatul rezumatului: TROL

Postat

Daca doream o femeie cu inima , sentimente si suflet , clar ramaneam acasa . Dar eu doresc o curva perversa , care sa aiba 1,70 , sani frumosi , talie de viespe , picioare interminabile , cur bombat , si sa stie sa joace perfect rolul de tarfa perfecta .

Nu sunt de acord. ASA AR TREBUI SA ARATE TOATE SOTIILE SI IUBITELE DIN LUME! Sa fie "ce ai scris tu acolo" pentru partenerii lor! Asa e normal, imi pare rau sa-ti scriu dar ...asa e normal. Pentru partenerul de viata e nevoie sa fii tarfa, prietena, camarad, sfatuitor, sustinator , etc. E simplu. :laugh2

Postat

Vai in pace mia figlia!

Figlia eram la 10 ani. Si acum sunt, insa decat pentru familie. Donna e mai corect. Vai-vai...

Postat

Valuta: nu stiu cine e Pisi The Wild Cat si NICI NU MA INTERESEAZA! :laugh2

Postat

rezumatul rezumatului: TROL

Pentru Dumnezeu...ce inseamna trol, lamuriti-ma si pe mine!!!!!! Sunt trol pentru ca sustin niste lucruri in care cred? Sustin buna crestere, chiar si in circumstante pline de sperma! Ce e asa de greu de inteles :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

Postat

Eu, trol? Am 58 in talie! Nici un trol nu poate asa ceva! Este dificil! :slap2

Postat

Figlia eram la 10 ani. Si acum sunt, insa decat pentru familie. Donna e mai corect. Vai-vai...

Alora,vai a fare in culo =)) Ci sentiamo dopo che sei stata bugata =))

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

sa suga pula Amerie

• Minus 2
Postat

Rezumatul ar fi cam asa: de ce sunt barbatii niste porci cu femeile ?

Pentru că există scroafe ca și Amerie? =))

• Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

The engin fara engin ; daca ai vedea o fotografie cu mine ti-ai retrage soldatii instant. N-ar mai ramane decat un "miauuuu". Si nu, nu e o ofensa. E doar ceva amuzant. Esti amuzant. Imi place faptul ca ai replici. Este talent nativ ori exercitiu. Exercitiu insemnand ca scrii non-stop pe acest forum :laugh2

talent, asa m-am nascut, injurand de toti sfintii si dumnezeii, si daca ne-am vedea acum te-as face tencuială pe perete

p.s. am retras lucrurile esentiale pt ca intr-adevar nu e de dat margaritare la porci (mai ales la scroafe), si sunt sadic, imi place sa vad omul că suferă fără să știe de ce, că dacă știe, i s-ar reduce mult suferința

tancurile mele sunt peste tot si nu le poti tu retrage

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

si uite asa, fara sa spuna mare lucru concret, cineva o sa-si faca suta de postari pentru a deveni Serous Contributor, fara sa contribuie de fapt cu mare lucru

• Like 2
Postat

talent, asa m-am nascut, injurand de toti sfintii si dumnezeii, si daca ne-am vedea acum te-as face tencuială pe perete

Zidește-o ca pe Ana lu' Manole,dă-o dreacu' că așa merită =))

Postat

si uite asa, fara sa spuna mare lucru concret, cineva o sa-si faca suta de postari pentru a deveni Serous Contributor, fara sa contribuie de fapt cu mare lucru

Hooo mă,că nu te-a întrecut pe tine,plângăciosule =))

Postat

Nu sunt de acord. ASA AR TREBUI SA ARATE TOATE SOTIILE SI IUBITELE DIN LUME! Sa fie "ce ai scris tu acolo" pentru partenerii lor! Asa e normal, imi pare rau sa-ti scriu dar ...asa e normal. Pentru partenerul de viata e nevoie sa fii tarfa, prietena, camarad, sfatuitor, sustinator , etc. E simplu. 

Asa e , ai perfecta dreptate . Dar tu ............TARFA CUI ESTI ???????

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...