Sari la conținut

Cont

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Urat sa nu iti poti sterge contul...nu mi se pare corect...

• Oras:Weimar Republic
  • Oras:Weimar Republic
Postat

Ce e corect in lumea asta  :laugh2

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

De ce vrei să-l ștergi?

Te-ai dat virgin, ai futut și acum vrei să o arzi pro? Ți-e rușine de istorie...  :girly

• Oras:it
Postat

As vrea sa imi sterg contul deoarece sunt inactiv de mai mult de 1 an si nu cred ca voi mai face parte din acest grup , rog intelegere. Mulumesc mult!

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Unii vor sa-si stearga contul  si nu pot sa o faca, FREDO vrea sa si-l pastreze si nu poate sa o faca :)  Ce e si cu viata asta :P

• Like 4
  • Oras:Arad
Postat

Se depune o cerere la agentia nationala de stergere a conturilor inregistrate de curvari (ANSCIC) care va fi solutionata de o comisie de arbitraj. termen de raspuns 6 luni. Pe cerere se trece obligatoriu CNP adresa stare civila si Nr de telefon de contact al sotiei daca este cazul ( doar la cei casatoriti)

• Like 1
Postat

Atunci sa imi bag pula in gura voastra de bulangi , cat timp am vrut am contribuit cum am putut , acum ca vreau sa imi sterg contul nu se mai poate ?? Atunci repet SA VA FUT IN GURA!

• Like 1
Postat

Paradise tu ce pizda mati te bagi in seama abia esti membru de cateva zile si o arzi aiurea pe aici . SA TE FUT IN GURA !

• Like 1
Postat

Paradise tu ce pizda mati te bagi in seama abia esti membru de cateva zile si o arzi aiurea pe aici . SA TE FUT IN GURA !

Cultura nexam ! Glume nexam! Ce folos ca esti membru de 2 ani ? Ai ajuns la faza injuratului ? Bravo !

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

Cultura nexam ! Glume nexam! Ce folos ca esti membru de 2 ani ? Ai ajuns la faza injuratului ? Bravo !

mars la cct trollule

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Pula mea, ce urat vorbiti...

• Like 1
Postat

Ce imi place ca vad ca se baga in seama numa pizde de oameni ce au cont de catevs zile si se credea pielea pulii in tara minunilor . Astept raspuns de la un admin . Multumesc!

• Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie
Postat

N.ai cum sa il stergi. E simplu, se sterg si postarile si arhivele. Forumul devine degeaba daca nu exista trecut.

In cel mai bun caz daca iti e frica de nume ca te cunoaste cineva roaga pisica sa ti schimbe.

Postat

Ce imi place ca vad ca se baga in seama numa pizde de oameni ce au cont de catevs zile si se credea pielea pulii in tara minunilor . Astept raspuns de la un admin . Multumesc!

Cu tot respectul, daca pui tot asa problema si cu adminii (pisicuts / moderator1 / bronx), mi-e teama ca nici raspunsul lor n-o sa te prea incante...

:hihat

• Oras:Dudesti
Postat

mytza92, http://nimfomane.com/forum/topic/12278-important-cererile-de-stergereschimbare-de-username-au-disparut/

pe scurt, schimba adresa de email si userul devine inactiv. E maxim ce poti face.

Daca nu, doneaza-l/vinde-l pe OLX.

Ba esti nebun? pai vezi ca @ O mie aka Euflo a contribuit infinit mai mult la cresterea  forumului decat ai facut-o tu in astia 3 ani de activitate si unde pui ca te-a si indrumat elegant catre un topic unde ti se da mura-n gura,pas cu pas, ce si cum tre' sa faci ca sa te lepezi de cont..........pizdo de om care esti tu pizda cu vechime pe forum :)

• Like 2
Postat

........... cu 48 pct reputatie si 128 postari :slap2

Bine ca nu-i pizda de om,in rest e OK =))

• Like 1
Postat

Barbugiule sa imi sugi pula ;) scuzama ca nu sunt un ratat ca tine sa umblu la n pizde ca sa fac n postari . Poate pur si simplu nu am nevoie sa umblu la nu stiu cate prostituate pizdo de om care esti

• Like 1
Postat

Si 2 la mana nu m-am laudat nicaieri ca am contribuit nu stiu cat ;) invata sa citesti in pula mea

• Like 1
Postat

Barbugiule, sa imi sugi pula ;) scuzama ca nu sunt un ratat ca tine sa umblu la n pizde ca sa fac n postari . Poate pur si simplu nu am nevoie sa umblu la nu stiu cate prostituate, pizdo de om care esti

Si 2 la mana nu m-am laudat nicaieri ca am contribuit nu stiu cat ;) invata sa citesti in pula mea

Invata sa scrii in pula mea si abia dupa ridica-te cu pretentii........pizdel =))

• Like 1

Postat

Hai date-n cacat profesore ;)

Ma dai in cacat si-mi faci si cu ochiu', al dreacu' de nebun =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...