Sari la conținut

Tot ce ne lipsea in orasul nostru, un transexual!

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

bai rebrenduitule se pare ca un ban nu ti-a fost de ajuns ... 

macar daca tot incerci sa ma musti de cur fa-o cumva inteligent ... 

in privinta recenziei .. sincer nu ma atrag transexualii ..dar daca esti atat de nerabdator sa aflii daca stie meserie de ce nu incerci  am auzit  ca preferi  69-le cu un trans in plus daca e poti sa tii si pentru tine detaliile intalnirii ..eu unul nu sunt curios 

Postat

gogule  ..din pacate nu te am la favoriti ... stiu ca ti-ai dorii  dar stii bine ca  nu imi plac baietii ..asta e .. acum fii serios si dai omului numarul tau de telefon daca ti-ai sters anuntul   ... faci si tu un ban cinstit ca si pana acum .. nu cadea in anonimat din cauza mea ... asta e viata ... dragoste cu sila nu se poate ... 

Postat

da-mi adresa ta sa-ti trimit prin curier o carte de gramatica, cadou, fara nicio obligatie...

pastreaz-o pentru tine ..

• Oras:primarie
Postat

eu nu mai am nevoie din clasa a 8-a de ea, deja stiu sa scriu corect... si nu inteleg de ce ai marcat cu rosu "nicio", probabil pentru a sublinia cat de incult esti....

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

nici o

• Membru Premium
Postat

Acum formele 'nicio' și 'niciun' sunt corecte scrise impreunat, pentru ca în urma cu ceva timp (nu știu exact cat) asa a hotărât Academia Română.

Dar acum 'jde ani când am terminat eu școala, nici o și nici un se scriau despreunat. Asa ca eu voi folosi forma pe care am învățat-o în școala.

Dacă însă ar mai trebui sa dau vreun examen, ceea ce nu va fi cazul, as fi nevoit să folosesc forma impreunata, cea considerata corecta în acest moment.

Aici încă nu da nimeni examene. Cred ca ambele forme ar trebui acceptate. Depinde ce vârstă ai și cum le-ai învățat în școala.

Încetați cu certurile ăstea copilărești și vedeți-vă de treaba.

• Like 1

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

tzipiripi .. depinde de context dar sunt acceptate amandoua (la o privire aruncata asa pe net) ..a fost o mare tevatura si inca mai e pe tema asta 

Postat

incultule, in contextul de mai sus e corect cum am scris eu, ai vrut sa faci pe desteptul dar te-ai facut de ras, acum macar abtine-te....

Postat

macar mie mi-a reusit.....

ai sta mult sa o gandesti pe  asta? ... dar oare cat ai stat sa scrii corect.. :)

• Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde
Postat

ca sa va lamuresc, dupa noul DOOM forma corecta a cuvintelor este urmatoarea : nicio, niciun ! scrise impreunat, dar nu despre asta vorbim aici. Chiar nu ia nimeni atitudine fata de comportamentul lui ? Iti bagi ceva in el de forum cand intri si-ti da in nas putoarea si starvul prostiei si al nesimtirii

Postat

dupa noul DOOM tu esti un maimutoi care se baga ca musca in lapte. citeste ce a scris fratele tzipiripi si pe urma revino sa mai scrii o prostie pe aici.

• Membru Premium
Postat

dupa noul DOOM tu esti un maimutoi care se baga ca musca in lapte. citeste ce a scris fratele tzipiripi si pe urma revino sa mai scrii o prostie pe aici.

@Gogu Primarul, se pare ca toata lumea are o problema cu tine din cauza atitudinii tale. Chiar toti sa fie tampiti, si tu singurul in regula? Te-a banat motanul o data, de doua ori, te va bana probabil si in viitorul apropiat. Dar tu vei reveni cu aceeasi atitudine.

INCETAZA ODATA SI COMPORTA-TE CIVILIZAT, DACA TOT TE LAUZI CA ESTI UN SCOLIT.

IN COMPORTAMENTUL TAU SE VEDE ALTCEVA!!!

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...