Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 15, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Postat Iunie 15, 2014 http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/transsexual-din-bucuresti-pt-cateva/11895133 Sorin1978, sa ne faci o recenzie dupa ce testezi, te rog.
s0rin1978 Reputație: 617 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 16, 2014 bai rebrenduitule se pare ca un ban nu ti-a fost de ajuns ... macar daca tot incerci sa ma musti de cur fa-o cumva inteligent ... in privinta recenziei .. sincer nu ma atrag transexualii ..dar daca esti atat de nerabdator sa aflii daca stie meserie de ce nu incerci am auzit ca preferi 69-le cu un trans in plus daca e poti sa tii si pentru tine detaliile intalnirii ..eu unul nu sunt curios
someone19 Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2014 Postat Iunie 28, 2014 anuntul e sters. poti posta un nr de telefon?
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 28, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Autor Postat Iunie 28, 2014 intreaba-l pe sorin, il are la favorite....
s0rin1978 Reputație: 617 Postat Iunie 28, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 28, 2014 gogule ..din pacate nu te am la favoriti ... stiu ca ti-ai dorii dar stii bine ca nu imi plac baietii ..asta e .. acum fii serios si dai omului numarul tau de telefon daca ti-ai sters anuntul ... faci si tu un ban cinstit ca si pana acum .. nu cadea in anonimat din cauza mea ... asta e viata ... dragoste cu sila nu se poate ...
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 28, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Autor Postat Iunie 28, 2014 da-mi adresa ta sa-ti trimit prin curier o carte de gramatica, cadou, fara nicio obligatie...
s0rin1978 Reputație: 617 Postat Iunie 28, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 28, 2014 da-mi adresa ta sa-ti trimit prin curier o carte de gramatica, cadou, fara nicio obligatie...pastreaz-o pentru tine ..
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 29, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Autor Postat Iunie 29, 2014 eu nu mai am nevoie din clasa a 8-a de ea, deja stiu sa scriu corect... si nu inteleg de ce ai marcat cu rosu "nicio", probabil pentru a sublinia cat de incult esti....
randunica Reputație: 6424 Postat Iunie 29, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 29, 2014 nici o
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 29, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Autor Postat Iunie 29, 2014 pe cuvantul tau? nici o
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3114 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 29, 2014 Acum formele 'nicio' și 'niciun' sunt corecte scrise impreunat, pentru ca în urma cu ceva timp (nu știu exact cat) asa a hotărât Academia Română. Dar acum 'jde ani când am terminat eu școala, nici o și nici un se scriau despreunat. Asa ca eu voi folosi forma pe care am învățat-o în școala. Dacă însă ar mai trebui sa dau vreun examen, ceea ce nu va fi cazul, as fi nevoit să folosesc forma impreunata, cea considerata corecta în acest moment. Aici încă nu da nimeni examene. Cred ca ambele forme ar trebui acceptate. Depinde ce vârstă ai și cum le-ai învățat în școala. Încetați cu certurile ăstea copilărești și vedeți-vă de treaba. 1 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
s0rin1978 Reputație: 617 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 29, 2014 tzipiripi .. depinde de context dar sunt acceptate amandoua (la o privire aruncata asa pe net) ..a fost o mare tevatura si inca mai e pe tema asta
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 30, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Autor Postat Iunie 30, 2014 incultule, in contextul de mai sus e corect cum am scris eu, ai vrut sa faci pe desteptul dar te-ai facut de ras, acum macar abtine-te....
s0rin1978 Reputație: 617 Postat Iunie 30, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 30, 2014 ai sta mult sa o gandesti pe asta? ... dar oare cat ai stat sa scrii corect..
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 30, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Autor Postat Iunie 30, 2014 macar mie mi-a reusit..... ai sta mult sa o gandesti pe asta? ... dar oare cat ai stat sa scrii corect..
s0rin1978 Reputație: 617 Postat Iunie 30, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 30, 2014 cat te-a costat .. si apropo ...
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 30, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Autor Postat Iunie 30, 2014 la tine e deja un obicei, vezi sa nu ramai asa. cat te-a costat .. si apropo ...
scracy Reputație: -50 Postat Iunie 30, 2014 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Iunie 30, 2014 ca sa va lamuresc, dupa noul DOOM forma corecta a cuvintelor este urmatoarea : nicio, niciun ! scrise impreunat, dar nu despre asta vorbim aici. Chiar nu ia nimeni atitudine fata de comportamentul lui ? Iti bagi ceva in el de forum cand intri si-ti da in nas putoarea si starvul prostiei si al nesimtirii
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 30, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Autor Postat Iunie 30, 2014 dupa noul DOOM tu esti un maimutoi care se baga ca musca in lapte. citeste ce a scris fratele tzipiripi si pe urma revino sa mai scrii o prostie pe aici.
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3114 Postat Iunie 30, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 30, 2014 dupa noul DOOM tu esti un maimutoi care se baga ca musca in lapte. citeste ce a scris fratele tzipiripi si pe urma revino sa mai scrii o prostie pe aici. @Gogu Primarul, se pare ca toata lumea are o problema cu tine din cauza atitudinii tale. Chiar toti sa fie tampiti, si tu singurul in regula? Te-a banat motanul o data, de doua ori, te va bana probabil si in viitorul apropiat. Dar tu vei reveni cu aceeasi atitudine. INCETAZA ODATA SI COMPORTA-TE CIVILIZAT, DACA TOT TE LAUZI CA ESTI UN SCOLIT. IN COMPORTAMENTUL TAU SE VEDE ALTCEVA!!! "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum