Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2014 Postat Iunie 22, 2014 taki, o fi urata ma ) si de aceea nu gaseste la orice coltz de strada sau la orice disco cassy, "la celalalt capat ma saluta o voce tanara" chiar asa prin telefon stii varsta ? Nu cred, adica, nu stiu cum i lucy (dar pana acuma cine a inaltit nu a comentat rau, asa ca cred ca cel putin i "normala" la fel ca majoritatea barbatii), dar orice femeie indiferent de cat frumasa sau urata, poate sa gaseste sex...
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2014 Postat Iunie 22, 2014 Ghindestete ca si cele de +130kg au sex cu barbatii pasionati de grasane! lol.
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 22, 2014 cassy, "la celalalt capat ma saluta o voce tanara" chiar asa prin telefon stii varsta ? Nu am spus nimic de varsta ei, doar ca vocea era tanara Voce tanara poate avea si cineva trecut prin viata 1
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 22, 2014 Sa nu va mai aud ca nu este fata.M-am invoit 1 ora de la nevasta sa ma lase sa ma intalnesc cu ea.Intalnire consumata.lucy427, o fata normala, desteapta si devreme acasa.Alte detalii nu va dau vara acordul ei.pup lucy427
JackBlack Reputație: 1026 Postat Iunie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2014 Prevad un viitor maret pentru topicul asta si cel putin 100 de pagini Pana apare THE ONE
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 22, 2014 Oras:b Oras:b Postat Iunie 22, 2014 O aventura cu un futacios! mai futacios ca un futacios_man?da un pm, sa vedem daca pot sa te inghesui printre celelalte aventuri...dar sigur nu esti grasa, da?oly, e grasa?
Lomeo. Reputație: 133 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2014 Sa nu va mai aud ca nu este fata.M-am invoit 1 ora de la nevasta sa ma lase sa ma intalnesc cu ea.Intalnire consumata.lucy427, o fata normala, desteapta si devreme acasa.Alte detalii nu va dau vara acordul ei.pup lucy427 Bai olica, tu vrei pizda moca ? Acum pe bune, cum e doamna? E simpatica, are caracter frumos?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 22, 2014 Oras:b Oras:b Postat Iunie 22, 2014 Prevad un viitor maret pentru topicul asta si cel putin 100 de pagini Pana apare THE ONEnu cred, lipseste niste je ne sais quoi.si in plus de asta, the one fuse, fuse si se duse.tot ce o sa mai apara o sa fie o palida imitatie.lucy asta e prea tarzie, lipseste.... ceva-ul.
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 22, 2014 lucy427 este o fata normala, nici grasa,dar nici slaba, nici urata...mai degraba frumoasa, cu mult bun simt ...putin timida la inceput dar s-a "desfacut" pe parcurs. @lomeo- sugi pwla@jackblack- nu are cum sa apara the one, lucy deja a facut sex cu cineva de aici ( nu se spune, doar daca vrea el)@ futacios - este valabila, fa-o gagica )) eu as face-o daca m-ar vrea ))
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 22, 2014 2
Lomeo. Reputație: 133 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2014 lucy427 este o fata normala, nici grasa,dar nici slaba, nici urata...mai degraba frumoasa, cu mult bun simt ...putin timida la inceput dar s-a "desfacut" pe parcurs. @lomeo- sugi pwla@jackblack- nu are cum sa apara the one, lucy deja a facut sex cu cineva de aici ( nu se spune, doar daca vrea el)@ futacios - este valabila, fa-o gagica )) eu as face-o daca m-ar vrea )) Bai olica esti cam prost!! Nu prea stii de gluma Vezi ca la pwla se zice PULA bai tarane!!! Sau tie frica ca te baneaza moderator 1 si plangi ca un copil apoi dupa culoare??? Zi bai pula?? On topic:@lucy427, sper sa gasesti aici ce cauti. Kiss u
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 23, 2014 Lomeo.tu esti ma?Scuze, te-am confundat.Bine ai revenit.Si eu tot in gluma ti-am zis ma, doar nu crezi ca te las sa sugi pulapulapulapulapula.
dau in bot Reputație: 7 Postat Iunie 23, 2014 Oras:tagadau Oras:tagadau Postat Iunie 23, 2014 Doar atat???Puteti mai mult!
theono Reputație: 647 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2014 Buna,din pacate ma poti contacta doar prin pm.
theono Reputație: 647 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2014 Buna,din pacate ma poti contacta doar prin pm.Lucy, da-mi te rog add pe mess la Id andreiandrei580 daca vrei sa ne cunoastem. Din pacate cu pm n-am nici o sansa Sper sa nu ma lasi sa fierb
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2014 Postat Iunie 23, 2014 a sutat si s-a marcat ...goooolllllllll felicitari masculului care a fost acceptat la un ritual de imperechere cu Lucy...
Lomeo. Reputație: 133 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2014 Lomeo.tu esti ma?Scuze, te-am confundat.Bine ai revenit.Si eu tot in gluma ti-am zis ma, doar nu crezi ca te las sa sugi pulapulapulapulapula. Eu sunt. Inconfundabilul Lomeo, Mister Lomeo Am revenit si eu dupa o pauza de cateva luni cu ganduri mai pasnice 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 23, 2014 Oras:b Oras:b Postat Iunie 23, 2014 a sutat si s-a marcat ...goooolllllllll felicitari masculului care a fost acceptat la un ritual de imperechere cu Lucy... Mare scofala.Doar n-a futut-o pe Rhiana.
ceafa da' porc Reputație: 15 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Tigaie Oras:Tigaie Postat Iunie 23, 2014 Mare scofala.Doar n-a futut-o pe Randunica.
loverel Reputație: 430 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Iunie 23, 2014 Indiferent ca a gasit sau nu ce cauta, in fata mea e neserioasa, nu are cuvant. Pacat, omenia ar trebui sa primeze..
Administrator pisicuts Reputație: 114414 Postat Iunie 23, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 23, 2014 Sa vedem cati norocosi au fostsa citim recenziile!
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 23, 2014 Dar cine sa le scrie.. baietii sau Lucy?
lucy427 Reputație: 16 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 23, 2014 Sa vedem cati norocosi au fostsa citim recenziile! Pisicuts vrei sa-i fac recenzie?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum