Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

ce-ti mai place sa pui benzina pe foc....

Pai cred ca si mie mi-ar placea, daca ar fi site-ul meu si-as sti ca asta mai atrage cateva sute/mii de vizualizari... :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Avand in vedere ca nu sunt satisfacuta nu pot avea o parere obiectiva in recenzie.

Imi pare rau Pisicuts.

Si daca ai fi fost satisfacuta ai fi putut avea o parere obiectiva in recenzie ? lol . Poate ca nu realizezi ce tampenie ai afirmat.Asta tine de corectitudinea si caracterul tau ca persoana , in nici un caz faptul ca ai fost sau nu satisfacuta.

Link spre comentariu
  • Oras:tagadau
  • Oras:tagadau

Si daca ai fi fost satisfacuta ai fi putut avea o parere obiectiva in recenzie ? lol . Poate ca nu realizezi ce tampenie ai afirmat.Asta tine de corectitudinea si caracterul tau ca persoana , in nici un caz faptul ca ai fost sau nu satisfacuta.

Iti dau dreptate,parca vad acum revenzii negative din partea colegilor al caror orgoliu tocmai ai ranit,Curaj si spune ce te-a dezamagit!

Link spre comentariu
Vizitator takayama
Reputație: 0

Sa intelegem ce atunci?intalnirile amoroase si consumarea lor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor tale?

A spus clar,nu a fost satisfacuta,epic fail :)

Draga Lucy,treci la urmatorul,undeva acolo,exista un cal cu valietati de magar si aspect de barbat,nu te descuraja!

Totusi ar fi interesant sa tastezi si recenziile :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...