Sari la conținut

probabi!!!

Postări Recomandate

• Oras:cluj napoca
Postat

dintr-o discutie la o cafea cu o veche amica, se ajunge la partea in care, un fost coleg de-al ei de faculta, si-ar fi deschis studio de videochat prin zalau. daca are cineva vreo informatie,sau daca poate cineva zvonul, ar fi posibil sa descoperin si ceva doritoate de a produce niste bani. asa ca spor la treba!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

n-am auzit inca de asa ceva prin zalau

Postat

Exista, s-a deschis, dar fetele nu ofera nimic altceva.

nu e vorba neaparat de sex, fetele ne-ar putea insoti la o cina, cafea, un eveniment, etc, trebuie doar sa intre in contact cu noi , prin intermediul acestui forum

Vizitator
Postat

mda...vedem ....daca afli ceva anunta pe toata lumea :D

• Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita
Postat

n-am auzit inca de asa ceva prin zalau

Il stiu pe tip.  M-a contactat si pe mine, dar nu am fost interesata. Nu stiu daca a gasit fete pana la urma, dar daca doresti, te pot pune in legatura cu el.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Barbatii de la videochat au succes in showurile oferite gayilor

• Oras:Cluj
Postat

Barbatii de la videochat au succes in showurile oferite gayilor

Eii si eu care speram ca au si la doamne.(naivul de mine :slap2 )

• Like 1
Vizitator
Postat

Degeaba si videochat-ul asta doar nu oi da bani sa ma uit la una...mai bn dau sa si pot pune mana

Postat

Eii si eu care speram ca au si la doamne.(naivul de mine :slap2 )

E plin netul de barbati care insista sa te uiti cum fac ei laba, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, clar o afacere de oferta de laba pt  femei e sortita esecului :)

Postat

Mda ai dreptate , tin minte mai demult cand intram si eu pe chatroulette din 10 persoane 8 se jucau cu "mandria" lor.

Ce pacat ... deja numaram banii castigati din videochat in minte  :dontgetit

( Cassy imi place blogul tau de ce nu sunt ceva postari mai noi ? 

E plin netul de barbati care insista sa te uiti cum fac ei laba, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, clar o afacere de oferta de laba pt  femei e sortita esecului :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.