Sari la conținut

Bruneta Diham-0766665040

Postări Recomandate

Postat

DA sunt fata culmea si da tutankamon l-am studiat foarte mult in scoala generala si liceeu imi place sa calatoresc si imi place istoaria dar deja intram in alte discutii care nu isi au locul

Vizitator
Reputație: 0
Postat

scuze nu a fost cu intentie sa te pacalesc pe tine in mod spcial sau pe cineva dar m-am enervat grav de cateva ori nu am nimic special cu nimeni si nici nu tin mortis sa mi se faca reclama aici sau in alta parte imi fac treaba asa cum stiiu de asta sunt multi care vin la mine si sunt si clienti fideli care nu au nimic de comentata aiurea la mine daca 2 dobitoci sau 3 de pe acest forum are ceva cu mine sunt 20 cel putin care imi vin constant si nu au nimic inpotriva mea.Da imi fac preturile cum vreau pt ca sunt SINGURA nu am rapitoari dupa fundul meu sa ma intretina eu imi fac programul ,eu imi fac pretul cui nui convine sa numai vina repet nu pun pistolul la tampla nimanui sa vina si sa stea cu forta e democratie fiecare face ce vrea cand vrea

de nickname ziceam...... eu nu pun botu' la vrajeala lor .........tot o sa te vizitez..............

Postat

Atata timp cat exista cei 7 ani de acasa nu am nimic inpotriva sa ma vizitati sunt femeie chiar daca fac ce fac asta nu inseamna ca se poate trage de mine sa mi se vb de sus sau mai stiiu eu ce,Daca se vine pe premiza asta este normal ca si fata sa fie mai rece mai distanta fata de voi.Astea sunt pretentiile mele.Sunt o fire extrem de prietenoasa dar nu imi plac oameni cu 2 fete multi care vin la mine pe langa chestia asta ca fac anumite serviciii vin la o prietena nu la o curva stau vb cu mine multi chiar imi cer un sfat nu sunt o salbatica si nu traiesc in jungla traiesc foarte bine acici in bucuresti de ani buni.Nu imi place sa stau sa ma cert sa ridic vocea sau mai stiiu eu ce dar daca este necesar se intampla pt ca sunt singura in locatie ne avand protectori sunt nevoita pana cunosc un om sa fiu un pic mai distanta ca nu stiiu cine imi intra pe usa eu ma mulez dupa voi dupa comportamentul vostru.Daca voi ma tratati urat eu ce sa fac sa fiu doar lapte si miere nu se poate asta nu sunt gluga de coceni.sunt om

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Atata timp cat exista cei 7 ani de acasa

.... traiesc foarte bine acici in bucuresti de ani buni.

.....nu sunt gluga de coceni.sunt om

Esti simpatica, te-a suparat vreun vizitator !?

... ca noi, astia care vrem sa venim in vizita, nu cred ca am facut ceva rau !

Postat

Da sunt cei care au facut recenzii aiurea nu de cei care vor sa vina la mine nu am nimic cu voi in mod special am ajuns sa ii pun pe toti in aceiasi oala fara sa vreau dar m-am saturat sa ma tot justific sunt om am si eu reactiile mele am zis nu am nimic cu voi am cerut decat bun simt si cam atat cine ajunge sa ma cunoasca asa cum sunt eu de fapt isi dau seama ca nu sunt o fata rea e normal sa iti mai iesi si din pepeni.Eu merg pe anumite lucruri daca nu imi place sa mi se faca cunni sau anni asta nu inseamna ca nu pot sa fac si alceva sau sa gasim metode sa ne simtim bine sunt lucruri care la mine sunt incercate si nu imi plac scurt pe 2 dar asta nu inseamna ca nu pot sa fac si alceva de exemplu un uro pasiv sau masaj sau stiiu eu alceva care va place.Am si eu o intrebare dc placere asta  sumbra sa trageti tare de sani sau alte parti ale corpului fratilor doare din cauza asta nu las sa se traga de mine asta nu inseamna ca o atingere mai senzuala sau un sarut pe corp mai senzual nu isi face  efect.Fac anal in functie de grosime  si toate contactele sexuale la mine sunt proyejate mai putin oralul fac ceva gresit cu asta

Postat

Finalizare faciala se poate? ...

din pacate nu pot accepta finalizare faciala pt ca sunt operata de strabism si nu imi este recomandat de medic acest lucru fin se face orala fara inghitire pe sani sau finalizare in prezervativ

• Oras:bucuresti
Postat

Da sunt cei care au facut recenzii aiurea nu de cei care vor sa vina la mine nu am nimic cu voi in mod special am ajuns sa ii pun pe toti in aceiasi oala fara sa vreau dar m-am saturat sa ma tot justific sunt om am si eu reactiile mele am zis nu am nimic cu voi am cerut decat bun simt si cam atat cine ajunge sa ma cunoasca asa cum sunt eu de fapt isi dau seama ca nu sunt o fata rea e normal sa iti mai iesi si din pepeni.Eu merg pe anumite lucruri daca nu imi place sa mi se faca cunni sau anni asta nu inseamna ca nu pot sa fac si alceva sau sa gasim metode sa ne simtim bine sunt lucruri care la mine sunt incercate si nu imi plac scurt pe 2 dar asta nu inseamna ca nu pot sa fac si alceva de exemplu un uro pasiv sau masaj sau stiiu eu alceva care va place.Am si eu o intrebare dc placere asta sumbra sa trageti tare de sani sau alte parti ale corpului fratilor doare din cauza asta nu las sa se traga de mine asta nu inseamna ca o atingere mai senzuala sau un sarut pe corp mai senzual nu isi face efect.Fac anal in functie de grosime si toate contactele sexuale la mine sunt proyejate mai putin oralul fac ceva gresit cu asta

Abia astept sa reajung pe la tine,maine dimineata la cat incepi programul de munca ? Te pup !

Postat

ms la ora7 stii ca sunt matinala.Stii tu vb aia cine se scola de dimineata departe ajunge asa ca te astept cu mare drag la mine

Ne vedem maine dimineata cu mare placere ,te pup o zi buna

Postat

Sal eu am fost la ea acum ceva mai multa vreme,era prin dr.taberei colega cu una mai in varsta ambele pe atunci 30fin.nimic spectaculos un oral mai adormit,normal o cam doare un pic terminat in gurita,cei drept nu grabit,,fata e curata,dus dupa mine,dus dupa terminarea acestuia,nu are rechin propriusis dar barbat are care o pazeste mai din aproape.spun asta pt ca la plecare am iesit cu el pe usa spunând că a fost la cea lalta (sanchi) din vorbă in vorbă l-am luoat cu masina si am plecat spre ceva mai bun ca"astea sunt obosite frate"hai la ceva mai bun...pe bani cui credeti? V-ati prins...pe bani Biancai."hai frate la 150-200ca la 30ron ce vrei sa futi"si uite cum ajungem pe la Plazza la doua murături la 150 bucata.vazut placut ramas la o fin amândoi,(lasa fratele meu ca plătesc eu....) terminat nu mai dau alte detalii....plecam cam ne multumiti amândoi la care el"frate tot mai bune sunt alea la 30...:)), lasa-ma si pe mine prin zona daca iti este in drum de unde m-ai luat"..

• Like 1
  • Oras:ilfov
  • Oras:ilfov
Postat

Salut. Dubioasa ultima recenzie. Fata are biroul in zona obor si e o garsoniera in care lucreaza singura. E ff relaxata dar are mici minusuri la faza: nu ma musca de sani. Nu mi baga degetele in pisicuta. In rest e peste medie mult. Oralul il face cu sau fara, muncitoare. La normal nu comenteaza si accepta si finalizare in gurita.

Sincer fata de multe altele din zona obor....e de revenit. Sper ca nu am gresit ff mult in altcatuirea recenziei dar e prima :)))

• Like 1
  • Oras:arad
Postat

Poze false.Nu este pentru prima oara

cateva detali cam pe unde pe la obor ca am fost la mega image dar acolo sunt alte cucoane

• Oras:In inima femeilor
Postat

cateva detali cam pe unde pe la obor ca am fost la mega image dar acolo sunt alte cucoane

cand ai fost la Mega? pune telefonul sa vad despre cine este vb

Postat

Bianca sta la Mega prin gang scara imediat in dreapta dar sun-o

Postat

Da este cum am mai spus in gang la mega image 07208794280 numarul l-am trecut din tel meu si pe urma am verificat si ce ai postat tu.Eu o stiu de vreo trei ani cred. Am cunoscut-o cand era pe Mosilor colt cu Eminescu ,vis a vis de Kaufland obor ,aici in gang . Tu unde ai fost in gang? ea sta cum iesi din gang in dreapta

Postat

da boss am fost acolo ca stiu adresa find client vechi dar banuiam ca stie cineva unde sa mutat sau poate si-a schimbat poze si nr de anunt ......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...