Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 19, 2014 Da administratorul PISICUTS in realitate este o femeie.. ce nu locuieste in Romania, aici vb la modul cel mai serios si nu fac caterinca.Bronx este tot PISICUTS ,adica femeia ce are pizda si se fute si ea...Moderator 1 este tot PISICUTS.. sunte-ti atat de naivi incat mi-e mila de voi..Ocupatia PISICUTEI toata ziua este sa-si faca conturi si sa posteze in diferite topicuri..cand gluma se ingroasa se baneaza singura..si tot asa traficul rezista.. userii se baneaza...si pisica ramane cu contul plin ...si fraierii si turma pierd timpul inutil.. pe forum..Amin..ptr detalii suplimentare va raspund maine... va pup PS.nu mai fiti fraieri si pune-ti botu la vrajeala pisicii ce are pizda inpaienjenita paaaa fac alt cont ca de asta m-am plictisit 1
TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 19, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Iunie 19, 2014 "pune-ti" .... fmm
Paradise paradise Reputație: 37 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 19, 2014 Da administratorul PISICUTS in realitate este o femeie.. ce nu locuieste in Romania, aici vb la modul cel mai serios si nu fac caterinca.Bronx este tot PISICUTS ,adica femeia ce are pizda si se fute si ea...Moderator 1 este tot PISICUTS.. sunte-ti atat de naivi incat mi-e mila de voi..Ocupatia PISICUTEI toata ziua este sa-si faca conturi si sa posteze in diferite topicuri..cand gluma se ingroasa se baneaza singura..si tot asa traficul rezista.. userii se baneaza...si pisica ramane cu contul plin ...si fraierii si turma pierd timpul inutil.. pe forum..Amin..ptr detalii suplimentare va raspund maine... va pup PS.nu mai fiti fraieri si pune-ti botu la vrajeala pisicii ce are pizda inpaienjenita paaaa fac alt cont ca de asta m-am plictisit PE CINE CREZI CA INTERESEAZA ?
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Iunie 19, 2014 "pune-ti" .... fmmrepeta te rog nu este legibil
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Iunie 19, 2014 PE CINE CREZI CA INTERESEAZA ?pe tine cu siguranta nu, ca esti in paradis........ marsh f mortii mati
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Iunie 19, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 19, 2014
Paradise paradise Reputație: 37 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 19, 2014 pe tine cu siguranta nu, ca esti in paradis........ marsh f mortii matiPoti sa stii ca ma simt mult mai bine in pielea mea decat tu in a ta !!! vad ca pe tine te strange... 1
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Iunie 19, 2014 Poti sa stii ca ma simt mult mai bine in pielea mea decat tu in a ta !!! vad ca pe tine te strange...cum ai aterizat din Arad aici? marshhhh
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Iunie 19, 2014 Poti sa stii ca ma simt mult mai bine in pielea mea decat tu in a ta !!! vad ca pe tine te strange...tu a cui clona esti trollule? Aradul este infectat de trolli......mergi in zona ta ..ca noi avem destui ceeeeeeeeeeeeeeeaoooooooooooo paaaaaa
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 19, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 19, 2014 ..................administratorul PISICUTS in realitate este o femeie.. ................... Bronx este tot PISICUTS ,.............................Moderator 1 este tot PISICUTS.. sunte-ti atat de naivi ..........................pisica ramane cu contul plin ...........................................Amin.............................................................
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Iunie 19, 2014 cum rezisti in lumea reala? doare prostia? 1
bronx Reputație: 41 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 22, 2014 Da administratorul PISICUTS in realitate este o femeie.. ce nu locuieste in Romania, aici vb la modul cel mai serios si nu fac caterinca.Bronx este tot PISICUTS ,adica femeia ce are pizda si se fute si ea...Moderator 1 este tot PISICUTS.. sunte-ti atat de naivi incat mi-e mila de voi..Ocupatia PISICUTEI toata ziua este sa-si faca conturi si sa posteze in diferite topicuri..cand gluma se ingroasa se baneaza singura..si tot asa traficul rezista.. userii se baneaza...si pisica ramane cu contul plin ...si fraierii si turma pierd timpul inutil.. pe forum..Amin..ptr detalii suplimentare va raspund maine... va pup PS.nu mai fiti fraieri si pune-ti botu la vrajeala pisicii ce are pizda inpaienjenita paaaa fac alt cont ca de asta m-am plictisit ce istet esti )))
jonny23 Reputație: -458 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iunie 22, 2014 Lenesul moare de drum lung si prostul de grija altuia,Steffi Of. Of e de la ofticat :-)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum