Vizitator sambure Reputație: 0 Postat August 10, 2011 Postat August 10, 2011 nimic nou despre fete care ofera doar masaj erotic?nu mai stie nimeni pe cineva care sa ofere doar masaj la ea acasa?pentru ca saloanele sunt un pic cam neobisnuite pentru mine, atmosfera ma cam inhiba. prefer ceva mai intim.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 10, 2011 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 10, 2011 nimic nou despre fete care ofera doar masaj erotic?nu mai stie nimeni pe cineva care sa ofere doar masaj la ea acasa?pentru ca saloanele sunt un pic cam neobisnuite pentru mine' date=' atmosfera ma cam inhiba. prefer ceva mai intim.[/quote'] Frate Sambure doua topicuri mai jos o gasesti pe Kitty care face cam ce vrei tu. Succesuri!
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2011 Postat Septembrie 16, 2011 Oana are ganduri mari pentru toamna asta.citez:"a venit toamna... s-a mai schimbat si vremea, mai ploua, mai bate vantul...si ce mult imi place sa fac masaj cand ploua...e relaxant, placut si liniste. aceea liniste nebuna care imi ofera profunzimea momentului...atunci ador si sa primesc limbi..si sa fie o limba jucausa (bine )sa ma faca sa imi dau drumul intr-un orgasm exploziv..ma opresc aici acum..ca ma excit si nu e bine sa stau asa pana apare prima limbuta sa ma linga si sa ma penetreze..mhh.. " asa ca...nu mai am cuvinte..va pupa Oana 0785639350 sau http://tantricmasaj.blogspot.com
ciocan Reputație: 382 Postat Septembrie 21, 2011 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Septembrie 21, 2011 Citez din memorie proprie:" A venit toamna si oarecum trist din cauza vremii schimbatoare si mohorata, ma gandesc la un masaj cu Oana. O fi relaxant, o fi placut, o fi acea liniste nebuna care sa-i ofere profunzime si umiditate prietenului meu Ciocanel ? Simt ca e momentul unui sex oral umed, pasional, profund, plin de artificii si gemete excitante, dar oh....surpriza, in timp ce ma saruta patimas, Oana imi spune ca asa ceva este imposibil....trist dar adevarat. Simtind cum imi explodeaza ambele capete, unul de nervi si celalalt de surexcitarea maxima la care a fost supus insa fara a-si duce la capat telul nobil, dulce si lipicios, ma intind pe spate tremurand din tot corpul, cu Oana soptindu-mi gingas la ureche ca maximum permis este sa ma joc cu limba mea jucausa pe piersicuta ei ce freamata de nerabdare in asteptarea placerii iminente. Si incep, la inceput tandru, atent la toate detaliile, perseverez unde observ ca placerea ei se inzeceste, apoi din ce in ce mai apasat, pe masura ce gafaitul si vibratiile Oanei imi confirma ca este pe punctul de a exploda intr-un orgasm frenetic si cu un tipat de placere finalizeaza strangandu-ma tare in brate si infigandu-si unghiile fine adanc in mine. Am plecat cu un zambet tamp pe fata, nesatisfacut cum mi-as fi dorit, dar macar Oana a avut parte de orgasmul profund pe care si-l dorea, orgasm de care mi-as fi dorit si eu sa am parte, insa din nefericire n-a fost ziua mea norocoasa....poate in alta zi, poate dupa 4-5 vizite, asta daca nu ma plictisesc intre timp ca ea sa finalizeze orchestrata de limbuta mea jucausa, iar eu sa finalizez in acelasi stil cum finalizam in anii de liceu, ca sa nu-mi stea jeansii umflati in timpul orelor cand imaginatia mi-o lua razna si visam partide de sex salbatic cu colegele sau profesoarele.....adica finalizare manuala. Si culmea, am si platit pentru asta, totusi in liceu era free si uneori primeam si ajutor de la mana unei fete virgine sau in imposibilitatea de a practica vreun fel de contact sexual!"Randurile de mai sus reprezinta un pamflet si trebuiesc tratate ca atare! Personajele sunt pur fictive si actiunea nu s-a intamplat niciodata in realitate!Succes maxim cu saloanele, se pare ca exista suficienti nebuni ....sau poate eu sunt cel nebun
kristi2222 Reputație: 453 Postat Septembrie 22, 2011 Postat Septembrie 22, 2011 Citez din memorie proprie:" A venit toamna si oarecum trist din cauza vremii schimbatoare si mohorata' date=' ma gandesc la un masaj cu Oana. O fi relaxant, o fi placut, o fi acea liniste nebuna care sa-i ofere profunzime si umiditate prietenului meu Ciocanel ? Simt ca e momentul unui sex oral umed, pasional, profund, plin de artificii si gemete excitante, dar oh....surpriza, in timp ce ma saruta patimas, Oana imi spune ca asa ceva este imposibil....trist dar adevarat. Simtind cum imi explodeaza ambele capete, unul de nervi si celalalt de surexcitarea maxima la care a fost supus insa fara a-si duce la capat telul nobil, dulce si lipicios, ma intind pe spate tremurand din tot corpul, cu Oana soptindu-mi gingas la ureche ca maximum permis este sa ma joc cu limba mea jucausa pe piersicuta ei ce freamata de nerabdare in asteptarea placerii iminente. Si incep, la inceput tandru, atent la toate detaliile, perseverez unde observ ca placerea ei se inzeceste, apoi din ce in ce mai apasat, pe masura ce gafaitul si vibratiile Oanei imi confirma ca este pe punctul de a exploda intr-un orgasm frenetic si cu un tipat de placere finalizeaza strangandu-ma tare in brate si infigandu-si unghiile fine adanc in mine. Am plecat cu un zambet tamp pe fata, nesatisfacut cum mi-as fi dorit, dar macar Oana a avut parte de orgasmul profund pe care si-l dorea, orgasm de care mi-as fi dorit si eu sa am parte, insa din nefericire n-a fost ziua mea norocoasa....poate in alta zi, poate dupa 4-5 vizite, asta daca nu ma plictisesc intre timp ca ea sa finalizeze orchestrata de limbuta mea jucausa, iar eu sa finalizez in acelasi stil cum finalizam in anii de liceu, ca sa nu-mi stea jeansii umflati in timpul orelor cand imaginatia mi-o lua razna si visam partide de sex salbatic cu colegele sau profesoarele.....adica finalizare manuala. Si culmea, am si platit pentru asta, totusi in liceu era free si uneori primeam si ajutor de la mana unei fete virgine sau in imposibilitatea de a practica vreun fel de contact sexual!"Randurile de mai sus reprezinta un pamflet si trebuiesc tratate ca atare! Personajele sunt pur fictive si actiunea nu s-a intamplat niciodata in realitate!Succes maxim cu saloanele, se pare ca exista suficienti nebuni ....sau poate eu sunt cel nebun [/quote']foarte tare!!!!....
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2011 Postat Septembrie 27, 2011 waw!!super...frumoasa imagine..aproape ca m-am aprins si eu un pic...
x_worker Reputație: 178 Postat Septembrie 28, 2011 Oras:Kabul Oras:Kabul Postat Septembrie 28, 2011 Salut guys, imi amintesc ca am citit de curand ceva despre saloanele de masaj Altezza si Intim, insa cu am gasit o sectiune cu acestea in forum (utilizand search-ul). Daca ea exista, rog adminii sa mute aceasta recenzie acolo. Sa continuam... poate unii dintre voi au avut o experienta superioara mie, insa iata cum a fost. Azi, avand sangele fierbinte in instalatie si citind pe aici ca aceste saloane ofera mai mult decat o laba trista, am zis sa bag o vizita sa ma conving. Am sunat la Altezza de vreo 5 ori pana sa ajung... stiti cum e... "cand ajungi acolo... ne mai suni"... si in cele din urma am ajuns. O vilutza simpatica aflata in spatele altor case... destul de wird sa ajungi la ea... printr-o curte interioara. Asta sa fi fost problema... am intrat... surpriza, fetele f sociabile, insa toate 4 urate in draci, pardon de expresie. Normal ca nu am ramas si am plecat mai departe in cautare de ceva mai "parfumat". (Mi s-a spus ca dupa ora 18.00 sunt mai multe... insa eu nu mai risc sa caut acul in carutza cu fan)Am ajuns la Intim, langa Marriot, vorbit, urcat... acolo erau fix 3 dameze, dintre care 2 (una blonda si una bruneta) bunutze. Am ramas cu bruneta (Alis) pt ca era mai comunicativa. Meniul il cunoasteti: 150 mas, 200 fin, 300 mas + fin. Pentru ca sunt fan masaj, am intrebat daca dsoarele chiar cunosc sa faca asa ceva... Era sa fiu luat la "bataie"... "normal, daca ti-am zis in oferta... normal ca stim". Zic... bine, hai ca ma risc la meniu complet, ca sa ma conving care e treaba... Pe naiba masaj... 5 minute de masaj amator, dupa care fata se intinde langa mine asteptand sa se apuce de cealalta treaba. Vazand ca s-a spulberat mirajul masajului... am dat o buca protejata o+n si am mai rugat-o pe dsoara sa-mi mai presteze un masaj. Toata operatiunea nu durase mai mult de 15 minute. M-a mai "mangaiat" 5 minunte si gata... "sa-ti fie de bine".Concluzii... cam scump confrati 300 lei pentru 20 de minute... o fin si o mangaiala... Ca recomandare, cine mai merge, sa uite de masaj... sa ia direct varianta de 200 de ron/ fin. Desi daca stau sa ma gandesc sunt oferte mai bune in acesti bani. ;)La mai mare!
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2011 Postat Octombrie 14, 2011 daca vii..eu te astept..te primesc cu usa intredeschisa si lumina obscura..ma strecor in bratele tale spunandu-ti numele meu senzual..te invit in oaza mea romantica si las caldura camerei mele rosii sa ma destinda..si intru in atmosfera apoi..te chem..ce mai astepti?vino..dezbraca-te de griji si de ceea ce te macina , lasa dorinta ta sa te aduca in bratele mele..nu te sfii, chiar daca inca nu ma cunosti am sa iti fiu iubita cat te afli in camera mea...in cada te asteapta aceleasi lumanari aprinse si petale de trandafiri plutitoare pe spuma parfumata..aceleasi detalii de care mai auzisei si alta data...atinge-ma, dar tandru, mie asa imi place..poti sa te uiti in ochii mei si sa imi saruti buzele umede...in linistea asta in care doar un sunet de pian se aude in surdina...bucura-te de prezenta mea si nu privi ceasul..oricat timp ar trece, atunci cand esti aici bucura-te cu mine...in patul meu astern toata caldura mea..si te chem...te simt ca ma placi...si vreau sa te simti bine...cuprinde-mi trupul lipit de al meu si mangaie-mi parul...chiar daca nu mi te daruiesc cu totul...sunt iubita ta cand ai chef de mine...viseaza-ma cand pleci...si mai treci pe aici din cand in cand... oanadulcik2011 http://tantricmasaj.blogspot.com
gaijin Reputație: 10 Postat Octombrie 20, 2011 Oras::) Oras::) Postat Octombrie 20, 2011 Hai bonjurica! Haladuiam pe'aci sa ma mai luminez si-ajung la postul asta. N-am mai scris de ceva vreme... si nu voiam sa ma dati disparut:D... si tot nu gaseam subiect de scriere. Si-apoi, cu riscul sa-mi iau primul "ban" de-a fi pe langa subiect, ma arunc la o analiza rapida pe text. si zic asa, draga Irina/Oana:"daca vii..eu te astept..te primesc cu usa intredeschisa si lumina obscura.."pai "daca" e gresit folosit din start, ca deja ai introdus o incertitudine, sau mai curand o improbabilitate...ce naiba!...si "daca" trebuia sa introduca o conditionala, asa cum ai gandit, poate. dar trebuia pus pe la jumatatea frazei, mai bine... cuvantul "obscur" are asa niste conotatii, iubirea mea, ca impingi senzatia usor spre aroma de Ferentari. Sa dormi tu, singura cu visele tale, in camera ta "obscura"!Mai apoi, dupa "vino", care este indemn trebuie sa pui semnul exclamarii(adica acesta: "!"), caci "..." se folosesc in alte situatii...pai nu vrei sa vin? De ce ma rogi asa, cu juma' de gura?Irina, daca as putea ajunge vreodata in obscura ta camera (doar daca imi permite fizicul sa intru ca tu doar intredeschizi usa), si daca nu m-ar durea ochii apoi dupa lumina aia periculoasa, as putea sa scriu despre forma caldurii tale pe care zici ca mi-o lasi pe pat. Si eu cum dau de ea?Evident ca pot continua, insa am vrut sa arunc niste cute peste cearsaful poeziei tale, caci textul e virgin, e necopiat(adica e de bine), scris si cu usoare aruncari la manta(ex.:"bucura-te de prezenta mea si nu privi ceasul..oricat timp ar trece")(adica tot de bine)...evident e marketing, dar un marketing stangaci care ii da naturalete.P.S. catre Irina: chiar imi place ce ai scris! E mult efort acolo! N-o lua personal! e doar o parere!P.S. catre admini: ma mancau degetele sa scriu ceva. si imi venea sa critic (constructiv) parti din regulamentul forumului:P Si-apoi am zis ca e mai benign(pentru mine) sa-i scriu fetei de dupa usa si asa nu mi-o iau tare...si apasat!
Vizitator Obsedatu' Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2011 Postat Octombrie 20, 2011 [align=justify]@gaijinDe undeva (sus sau jos), Pruteanu zambeste. Parca si coltul gurii comisarului Prafuit a tremurat, citindu-ti post-ul, confrate. :)Ca sa nu fiu integral off-topic, inchei cu o urare la subiect: Sange in muschii maseuzei![/align]
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2011 Postat Octombrie 23, 2011 Hai bonjurica! Haladuiam pe'aci sa ma mai luminez si-ajung la postul asta. N-am mai scris de ceva vreme... si nu voiam sa ma dati disparut:D... si tot nu gaseam subiect de scriere. Si-apoi' date=' cu riscul sa-mi iau primul "ban" de-a fi pe langa subiect, ma arunc la o analiza rapida pe text. si zic asa, draga Irina/Oana:"daca vii..eu te astept..te primesc cu usa intredeschisa si lumina obscura.."pai "daca" e gresit folosit din start, ca deja ai introdus o incertitudine, sau mai curand o improbabilitate...ce naiba!...si "daca" trebuia sa introduca o conditionala, asa cum ai gandit, poate. dar trebuia pus pe la jumatatea frazei, mai bine... cuvantul "obscur" are asa niste conotatii, iubirea mea, ca impingi senzatia usor spre aroma de Ferentari. Sa dormi tu, singura cu visele tale, in camera ta "obscura"!Mai apoi, dupa "vino", care este indemn trebuie sa pui semnul exclamarii(adica acesta: "!"), caci "..." se folosesc in alte situatii...pai nu vrei sa vin? De ce ma rogi asa, cu juma' de gura?Irina, daca as putea ajunge vreodata in obscura ta camera (doar daca imi permite fizicul sa intru ca tu doar intredeschizi usa), si daca nu m-ar durea ochii apoi dupa lumina aia periculoasa, as putea sa scriu despre forma caldurii tale pe care zici ca mi-o lasi pe pat. Si eu cum dau de ea?Evident ca pot continua, insa am vrut sa arunc niste cute peste cearsaful poeziei tale, caci textul e virgin, e necopiat(adica e de bine), scris si cu usoare aruncari la manta(ex.:"bucura-te de prezenta mea si nu privi ceasul..oricat timp ar trece")(adica tot de bine)...evident e marketing, dar un marketing stangaci care ii da naturalete.P.S. catre Irina: chiar imi place ce ai scris! E mult efort acolo! N-o lua personal! e doar o parere!P.S. catre admini: ma mancau degetele sa scriu ceva. si imi venea sa critic (constructiv) parti din regulamentul forumului:P Si-apoi am zis ca e mai benign(pentru mine) sa-i scriu fetei de dupa usa si asa nu mi-o iau tare...si apasat! [/quote']O critica literara deosebita! pentru un examen de literatura privind comentariul unui text la prima vedere, in mod sigur ai fi obtinut calificativul maxim. Te asteptam in garsoniera sa iti faci o parere si despre " masajul la prima vedere" si asteptam apoi cu mare placere critica erotica despre cele desfasurate
gaijin Reputație: 10 Postat Octombrie 25, 2011 Oras::) Oras::) Postat Octombrie 25, 2011 O critica literara deosebita! pentru un examen de literatura privind comentariul unui text la prima vedere' date=' in mod sigur ai fi obtinut calificativul maxim. Te asteptam in garsoniera sa iti faci o parere si despre " masajul la prima vedere" si asteptam apoi cu mare placere critica erotica despre cele desfasurate [/quote']1. accept provocarea. eu voi sti ca esti tu, tu nu vei stii ca sunt eu:P...dar n-am sa trisez si nici nu ies dintr-un astfel de experiment2. sa inteleg ca ai hotarat ca fiecare sa ramana in teritoriul pe care-l stie cel mai bine, nu?:)3. de dragul conversatiei, puteai sa legi o fraza-n plus sa ne arati ca ceea ce scrie pe acel blog e ceva simtit, trait, tangent macar cu realitatea...asa cum ai lasat-o, e ca in bancul acela unde pe gard scria una-alta si in spate era santier, din pacate... anyway, daca practica e beton, e posibil sa fim usor condescendenti pentru o redactare tardiva.4. by the way, eu cu cine sa cer: cu cine a scris textul, cu cine a avut ideea, cu cine administreaza blogul...sau cu Irina?
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2011 Postat Octombrie 25, 2011 sa raspund in ordine si eu. 1. ma bucur ca accepti provocarea, chiar daca nu voi stii ca esti tu dar tu vei stii ca sunt eu. 2. teritoriul meu..banuiesc ca te referi la mine acasa. da! la mine va fi. 3 ai dreptate, puteam sa leg multe, dar imi place sa scriu asa cum simt, nu asa cum trebuie. 4 eu scriu textul, eu am ideile, eu administrez blogul, eu sunt Irina. provocarea vine din partea mea. desi m-am lasat de masaj am sa fac o exceptie special pentru tine. pupici
Vizitator Obsedatu' Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2011 Postat Octombrie 25, 2011 [align=justify]@gaijinComunitatea iti asteapta review-ul cu nerabdare.Sper sa nu fii dezamagit si intalnirea cu Irina Ruxandra sa fie de tipul bancurilor "Radio Erevan", adica acasa la ea sa fie la salon si in rolul ei sa fie distribuita starleta Oana.(Multe) Happy End(ing-uri)![/align]
gaijin Reputație: 10 Postat Octombrie 26, 2011 Oras::) Oras::) Postat Octombrie 26, 2011 @Obsedatu'Matematica spune asa: daca ma duc si vreau sa fac masaj clar cu Irina,atunci sunt Gaijin ...si imi declin firava identitate. Scartz, nu-s vreun VIP, n-am ce pierde.Daca vreau sa-mi pastrez anonimatul atunci ma duc pe-acolo, pun niste ulei de masaj intre mine si Oana, si ma intorc si scriu despre Irina...nu-i fair.@Irina. M-ai obligat acum. M-ai bagat in gura lumii. Am o datorie de indeplinit si anume de a veni, a vedea, si a povesti. Grea misiune.va urma
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2011 Postat Octombrie 27, 2011 @Obsedatu'Matematica spune asa: daca ma duc si vreau sa fac masaj clar cu Irina' date='atunci sunt Gaijin ...si imi declin firava identitate. Scartz, nu-s vreun VIP, n-am ce pierde.Daca vreau sa-mi pastrez anonimatul atunci ma duc pe-acolo, pun niste ulei de masaj intre mine si Oana, si ma intorc si scriu despre Irina...nu-i fair.@Irina. M-ai obligat acum. M-ai bagat in gura lumii. Am o datorie de indeplinit si anume de a veni, a vedea, si a povesti. Grea misiune.va urmaGajin, nu esti singurul invitat sa faci masaj cu mine. mai sunt cativa dragutei necredinciosi si pe alte forumuri. asa ca incearca, nu ai ce sa pierzi. lasa misiunea, fa ceea ce simti, nu ceea ce trebuie. te sarut dulce si te astept cu mare interes.[/quote']
gaijin Reputație: 10 Postat Octombrie 28, 2011 Oras::) Oras::) Postat Octombrie 28, 2011 Irina, am incercat sa dau de tine si n-am reusit...da-mi un mesaj, un raspuns pe forum, un contact direct, ceva... ori n-am avut suficienta rabdare si atentie ori "se face atingere" ca numai cu alte saloane am vorbit, dar Irina ba.Ca urmare...ca sa te vizitez trebuie sa vorbesc cu tine mai intai...
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2011 Postat Octombrie 28, 2011 Irina' date=' am incercat sa dau de tine si n-am reusit...da-mi un mesaj, un raspuns pe forum, un contact direct, ceva... ori n-am avut suficienta rabdare si atentie ori "se face atingere" ca numai cu alte saloane am vorbit, dar Irina ba.Ca urmare...ca sa te vizitez trebuie sa vorbesc cu tine mai intai...[/quote']incearca pe nr Oanei 0785639350 maine si cere cu mine.te sarut
Vizitator Obsedatu' Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2011 Postat Octombrie 29, 2011 [align=justify]@Irina Ruxandra & gaijinComunitatea va roaga sa va mutati idila pe topicul de profil al domnisoarei. Multumim![/align]
drvagin Reputație: 40 Postat Noiembrie 9, 2011 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2011 Revenind cu detalii..Intotdeuna mi-e greu sa incep a scrie!Aseara am facut o vizita salonului din Dristorului, tentat fiind de un mass provocator (ceva de genul cu o fata noua, virgina, neprihanita..mhh). In locatie am gasit 5 fete, destul de adevarate, chiar aveai ce alege. Ma asteptam ca dupa atata reclama agresiva sa gasesc ceva jafuri pe acolo. Dar a fost bine. Pentru ca plecasem cu gandul sa ajung la virgina neprihanita si sa-i degust fofoloanca am ales-o pe ea, Alina, cred ca este blonda sau satena extrem de deschis, nu mi-am dat seama prea bine (ca de obicei decorul te ameteste de atatea lumini rosii, banuiesc tot Irina's ideeas). La corp ok, sanii tari si medii, miniona slabuta dar nu foarte foarte, e tocmai bine, genul de fata de la tara care abea acum a iesit din casa mamii ,timida si tacuta dar simpatica, dinti frumosi, zambet superb, ton copilaros.. si mai ales clar VIRGINA .Am degustat-o din plin fascinat de simpla idee ce-mi fusese mai devreme imprimata in motorasele creierului meu nebun. Masajul...nu pot spune ca a fost masaj, era nou venita, cica as fi fost al doilea ei client (si nu a mai lucrat nicaieri, are 18 ani abea impliniti), asa ca i-am facut eu ei masaj. Saracuta rosise toata la un moment dat era concentrata de-am crezut ca o sa uite sa mai respire. M-am amuzat pe tema asta cu ea, dar in cele din urma a fost bine de tot. Am sa revin la ea si peste ceva vreme, cand va prinde experienta. Minunat ar fi sa o prind tot virgina..he heEra si Irina, mi-a spus ca "bantuie" si ea un pic, se pregatea sa plece, dar tot am reusit sa discut vreo 10 minutele cu ea. (Intradevar, o frumutete faciala rara si o inteligenta deosebita). Daca nu as fi venit special pentru Alina, as fi intrat cu Bianca, o alta fata noua, (satena dar cu o fata angelica si haioasa). Daca mai am chef de vreun masaj poate revin si intru si cu ea. Locatia este cat de cat ok, curatenie, prosoape curate, fetele dezinvolate. Am vazut ca si aici se pastreaza ideea timpului, nimeni nu se uita la ceas. Poti sa bei un suc, sa fumezi o tigara linistit in receptie, etc. Nu mi-a placut baia, extrem de mica si prea multa lumina. In Toata casa era totul rosu numai la baie lumina pura. Am inteles de la Irina ca maxim saptamana viitoare va pune o cada ceva (tot o trasatura asemanatoare cu serviciile din garsoniera ei ). Nu mi-a placut muzica din camera. Relaxare, relaxare, dar aia era atmosfera de inmormantare. Daca am omis ceva aspecte va rog sa ma corectati. Nu sunt adeptul scrierilor, de obicei doar experimentez. . Seara buna!!
Vizitator chuckychuck Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2011 Postat Noiembrie 18, 2011 Salutare,Am stat mult pe ganduri inainte sa scriu recenzia asta , dar m-am hotarat sa o scriu in urma mustrarilor "constiintei" mele.Acum aproximativ o luna jumatate, m-am hotarat sa merg si eu la masaj. Nefiind un mare fan al acestui serviciu am zis sa o incerc pe maestra in ale domeniului D-soara Irina . :DAm prins-o intr-un moment prielnic pe mess cand puteam sa plec noaptea de acasa si ne-am conversat o gramada, inainte sa ma hotarasc sa merg, in principiu a trebuit s-o conving sa faca ea masajul deoarece nu mai face decat la anumiti clienti. M-au convins vorbele ei dulci, istetimea mintii si fatza din poza de pe mess . Am luat un taxi si m-am infiintat la ea in garsoniera. Era o seara ploioasa de sfarsit de vara si garsoniera mi s-a parut foarte calda si primitoare. De cum am vazut-o pe Irina mi-a placut, chiar ca e cat un fulg, daca te chinui un pik o bagi in buzunar si pleci cu ea acasa . Perfecta pentru mine. Am stat de vorba am fumat o juma'de pachet de tigari, am baut niste bere, si ne-am infiintat la o baitza impreuna,fierbinte si cu spuma , cum imi place mie . Ne-am mangaiat , ne-am sarutat, am vorbit, ne-am alintat si nu ma mai saturam de sanii ei micuti si fragezi cu sfarcurile, foarte sensibile la atingere. Pielea fina, fata dragutza si corpul frumos (skinny - moartea mea) m-au facut sa ma simt foarte bine. Lumanari parfumate, lumina difuza, muzica in surdina, tot ce trebuie sa ai parte de o baitza asa cum trebuie. Am stat in cada pana s-a racit apa de tot si ne-am hotarat sa mergem in camera, sa am parte de masajul promis. Pot sa spun ca eram sculat de cand am intrat pe usa . Ne-am sters , prosoape curate, si am ajuns in pat la lumina altor lumanari parfumate care ii dadeau o culoare foarte sexy pielii Irinei. Am primit un masaj de relaxare si unul erotic, tantric, tot ce stiu e ca trupurile s-au contopit de parca eram doar unul. Am terminat pe burtica ei cu frisoane cum de mult cred ca nu am mai avut. Cred ca are cea mai frumoasa pasarica care am vazut-o in viatza mea . Pacat ca n-am atins-o decat cu limba si cu buzele . Am mai stat o gramada de vorba si cand am plecat mi-am dat seama ca am stat cam 2 ore si jumatate spre trei . Gfe 10+Corp 10 - skinny 30 de kile si un pik la o inaltime de 1,65 aprox.Fatza 10Masaj - nu pot sa dau nota, ca nu am mai facut dar sentimentul a fost foarte mishto.Personal o sa mai merg, cel putin pentru baitza impreuna . Poop Irina si pana data viitoare.Cu stima
Vizitator Obsedatu' Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2011 Postat Noiembrie 18, 2011 [align=justify]Wow! Cineva a reusit sa imblanzeasca "papusa ucigasa"! :hoorayMa alatur lui chucky'. Cu stima, Irina.[/align]
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2011 Postat Noiembrie 18, 2011 "papusa ucigasa"! :hoorayvai de mine...cum asa? daca te prind "obsedatule" te pun eu la punct:D=)) .
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2011 Postat Noiembrie 19, 2011 Acum nu inteleg eu nimic:1. Irina stiu care deschis un thread personal si acum vad ca se posteaza si in alta parte.2. Irina a afirmat raspicat ca s-a retras si se ocupa doar de promovarea saloanelor, altfel incercam sa ma intersectez cu ea...
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2011 Postat Noiembrie 19, 2011 Acum nu inteleg eu nimic:1. Irina stiu care deschis un thread personal si acum vad ca se posteaza si in alta parte.2. Irina a afirmat raspicat ca s-a retras si se ocupa doar de promovarea saloanelor' date=' altfel incercam sa ma intersectez cu ea...[/quote']2 .am facut o exceptie:D .si a meritat!!!
Postări Recomandate