Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Turda

Buna seara. In seara asta am trecut putin sa inspectez trotuarele si la crenguta era o bruneta inalta mai masiva. Am vtut sa o iau dar am mera pana la omw si cand am intors nu mai era. Stie cinea ceva dea ea? Cum o face si unde are locul de futut..ms mult

Link spre comentariu

Dacia1310 dacă are păru mai burzălit și i înaltă insamnă că zîci de leană. Nu i nu știu ce da mere de un futai pă cuspori inainte. Io cînd am babardito mo dus cole păstă drum unde so deschis peco acela pă lîngă și tomna pă capotă am băgat pă ie în aier liber. I forte înaltă. Cred că deși ie tocuri ajunje la 2 meteri.

Link spre comentariu

Dar cum e? Stramta larga? Stie ceva meserie say sta doar sa o futi? E tare carnea pea ea sau se vede celulita? Ma gamdesc maine seara sa dau o tura la ea. Sper sa o prind pe zona. Azi am fost la omw la o blonda. Mo dus intre tiruri in spate si da i. Oral si normal. 80 ron. La normal e larga fata, si pot spune ca stau bn de acasa. De o golire o fost ok.

Link spre comentariu

Ms Gheorghe. Sper sa reusesc sa o prind sa o incerc. Mie imi plac astea mai masive un pic. Imi place sa am pe ce pune mana si in ce da. Apropo de blonda era mai inaltuta. Nu am intrebat o cum o cheama. Urmatoarea o sa fie bruneta ce sta la magazinul ala cu articole sportive. E subtire tipa dar vreau sa o incerc.

Link spre comentariu

Io tăt timpu le întreb cum le chiamă ca să poci scrie acilea și să nu zîcă lumea că mințăsc. Deiei Dumnezo sănătate la cine o făcut pajina asta cu și despre curve că așe putem să alejem dintre ele pă cele mai bune după ce leo probat pă tester alți curvalăi și ne formăm o părere dinainte să ajunjem la cîte una. Dacă i blonda de la care mă gîndesc io insamnă că ai nimerit bine. Io am fo la ie și mio plăcut cum o tras motorina de pă furtun. Bruneta ceie ce stă la magazinu sportiv in față am probato. Mio zîs că i din baia sprie și o chiamă alina da nu să plînje dacă schimbi poziții cu ie. I tare slăbucă și nu pre mio plăcut asta. Io am prinso că o zinit mniros umptic a pîrci din ptizdoi. Da o fo bine că iam dat sub coadă afară din motor și ca norocu că nus așe jingaș la mnirosuri. Io prefer să le cordiesc afară în aier liber. Trebe tras pă călbas tăt ce prindem pă variantă dacă să poate. Spor la fimei

Link spre comentariu

Buna seara. Am avut ocazia sa o incerc pe blonda de la lukoil de la mall. Este f ok tipa. E mai rotunjioara, dar exact pe placul meu mai bine facuta. Ai in ce da. Prestat un oral si normal. Oralul destul de ok strangea bine cu buzele iar normalul foarte bun. Pe bancheta din spate tipa deasupra. Destul de stramta avea pasarica si mirosea bine. Era curata. Nu m am abtinut sa nu ii dau si o lkmbuta sa o gust. Da bine din cur tipa. Spor sa aveti.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Am fost si eu bld. Bucuresti la o bruneta lanag pe o,era curata, am platit 100 lei, zicea ca doar pe spate poate sa stea ca are ceva problema cu piciorul, nu stiu daca e adevarat sau vrajeala, nu poate sa plece de acolo ca o supravegheaza pestele. Spor la actiune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...