obiectiv Reputație: 5314 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Septembrie 1, 2014 ptiu , fute-mi-as creierii am postat nr fara sa imi dau seama , am facut recenzie la alexa inainte si am gresit postind nr ei aici. scuze. 0734597360 numarul din anunturi telegraf, mii de scuze.
cristicalinescu Reputație: 143 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 6, 2014 Salutareeee, De curînd am fost și eu la domnisoara Larisa, tot la Trocadero, prin gangul respectiv, primit bine, fără fițe, într-un apartament destul de mare, un lieving cu multă gresie pe jos, nu tocmai intim. Am stat la o țigare cîteva minute pînă s-a eliberat camera unde colega ei tocmai își desfășura activitatea. După ce a plecat colegul, am intrat în camera respectivă, unde neaerisit și în aceeași lenjerie (de pat) ne-am tăvălit fiind dușat de acasă. Nimic siropos de povestit în desfășurarea acțiunii. S-a început cu un oral slăbuț, cu destulă lipsă de interes, după două -trei minute a trecut la montat plasticul , fără vreo avertizare , și a urmat fututul de rigoare , unde se citeau pe fața ei niște grimase de durere, deși în prealabil s-a dat cu ulei. După cum am mai spus, nimic interesant. Locatie : 6 - neaerisit, lenjerie de pat folosită, neschimbată,Fata : 7 - o ridică țîțele care sînt destul de OK,Oral : 5 - lipsit de orice interes , mecanic, fără variațiuni,Normal : 8 - are o păsărică destul de primitoareFK : - nici nu s-a pus problema, are o dantură îngălbenităAnal - sub nici o formăGfe : 4 - n-am ce să comentez Pierdere de timp . De revenit ? SUB NICI O FORMĂ. Pe curînd..... 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum