Sari la conținut

NEW...RAFINATA,SIMPATICA,JUCAUSA...NEW

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Am revenit 23 de ani, rabdatoare, dornica de noi aventuri, sexy, slim, ofer companie intima domnilor generosi. Sex oral si normal, la cerere fac si masaj.Zona obor,100 ron o fin,200 ron o ora.Relatii la tel 0747701223post-107258-0-05475100-1403514022_thumb.jpg

post-107258-0-49053900-1403514060_thumb.jpg

post-107258-0-37204200-1403514074_thumb.jpg

Postat

Ma incumet eu!

Dispunand de ceva timp "liber" am sunat-o azi pe Mihaela. A raspuns rapid dar la acel moment nu era in locatie. Am revenit dupa mai bine de o ora, asa cum convenisem cu ea, si dupa alte vreo doua-trei telefoane am ajuns in fata scarii, in Obor, f. aproape de Dinamo. Supriza, urcase altcineva intre timp. Am fost putin descumpanit, nu patisem  asta pana acum in scurta mea cariera de curvar. Am vrut sa renunt initial, dar am revenit dupa 30 min. Se eliberase locul. Locatie este f. buna, scara curata, apartament, cu doua camere cred...curat,atmosfera placuta,  la baie n-am fost, venisem pregatit de acasa.

Mihaela e draguta, se vede si in poze, cam 1,60m, cu sani micuti dar fermi si placuti la atingere. Am optat pentru un numar, oral neprotejat si normal protejat - 100 lei ceruti si  dati inainte.

A inceput cu sarutari pe corp, a coborat spre junior si a continuat cu un oral placut, umed, cu atentie la imprejurimi, limbi pe oute. Am cerut atunci un 69, pasarica imi facea cu ochiul. Asta mi-a fost fatal. N-am reusit sa ma abtin, si cum nu face finalizare orala am termina "glorios"  intr-un handjob. N-a fost foarte rau dar...venisem pentru altceva.

In final mi-a returnat 50 lei pentru ca n-am mai ajuns si la normal. Chestia asta mi-a placut foarte mult si spune multe despre ea.

Note:

Locatie 9,5;

Aspect fizic:8,5;

GFE: 7: retinuta si un pic expeditiva, poate fiind si la prima intalnire.

Oral: 9

Normal-n-am mai apucat.

Eu voi reveni.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...