Sari la conținut

Cum imprietenesc doi motani?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mda, poate ca ea a ales bine dar marea intrebare care de atata timp ma framanta este...el oare cum a ales? De fapt cam cat la sunta din viata ei e cunoscut de el? Astept pareri competente.... :laugh2

Ia d-aici o parere competenta...daca ai cunoaste cat cunosc eu despre viata ei si cat cunoaste ea despre viata mea, ti-ar plesni neuronul ala singuratic al tau ;)

• Oras:tagadau
  • Oras:tagadau
Postat

Ia d-aici o parere competenta...daca ai cunoaste cat cunosc eu despre viata ei si cat cunoaste ea despre viata mea, ti-ar plesni neuronul ala singuratic al tau ;)

de ce Simti nevoia sa te justifici de fiecare data?

Postat

de ce Simti nevoia sa te justifici de fiecare data?

On topic: mersi ;)

Postat

De ce simti nevoia sa demonstrezi zi de zi cat de lipsit de viata personala esti, cat esti de prost si frustrat in acelasi timp?

On topic: ma bucur ca-ti plac grasii :)

Postat

Gataaaaa, cine nu-i gata il iau cu lopata :P

Motanii sunt "impreuna" . Unul este in dormitor si celalalt se plimba prin casa, miroase, adulmeca...mai trage si cate un scuipat din cand in cand =))

Nu le-am taiat gherutele.

Ii mai lasam o zi-doua separati sa se obisnuiasca cu mirosurile si apoi urmeaza sa vedem daca se vor iubi sau nu. :)

L.E. Deci e GROASA rau treaba, va fi razboi :(((((( Ce ma fac???

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ia un deo-spray....in general orice pisica fuge daca pulverizezi spre ea cu spray-ul 

- sau un spray de camera 

Postat

M-am gandit si eu sa am un "fas-fas" cu apa asta in cazul in care se incaleca ca imbecilii...Oricum eu deja sunt speriata...nu ma asteptam la asemenea reactii...sa darame usa si mai multe nu...

Eu nu stiam ca sunt chiar atat de ai draq motanii. Este adevarat ca nici nu am incercat sa imprietenesc doi, pana acum.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

pei ce vrei :) 2 barbati care nu sunt gay crezi ca si-ar trage-o asa la placere ? :D

• Oras:pretutindeni
Postat

Deductie: daca motanii sunt impreuna inseamna ca si stapanii stau acum impreuna. daca vine Roberto in timp ce cineva atenteaza la "pisica" Sorinei, functioneaza variant cu spray-ul sau trebuie sa ai si bata "traditionala" printre soferi? :thinking

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Deci e GROASA rau treaba, va fi razboi :(((((( Ce ma fac???

Filmeaza, vrem filmulete! Daca nu va descurcati chemati-l pe Oly. :laugh2

Postat

Deductie: daca motanii sunt impreuna inseamna ca si stapanii stau acum impreuna. daca vine Roberto in timp ce cineva atenteaza la "pisica" Sorinei, functioneaza variant cu spray-ul sau trebuie sa ai si bata "traditionala" printre soferi? :thinking

"Pisica"sorinei oricum e mai sociabila. Mai rău e cu motanul lui roberto, pentru ca îl vad foarte slab de fire. Eu as propune sa iti iei motanul si sa fugi.
Postat

Super tare ideea. Super. Voi filma si voi posta aici :D

"Pisica"sorinei oricum e mai sociabila. Mai rău e cu motanul lui roberto, pentru ca îl vad foarte slab de fire. Eu as propune sa iti iei motanul si sa fugi.

Pfff, nu stiu ce sa zic....in acest punct, niciunul nu este sociabil.

Se adulmeca pe sub usa...se scuipa, chestii d-astea...sociabile  :laugh2

Postat

Pfff, nu stiu ce sa zic....in acest punct, niciunul nu este sociabil.

Se adulmeca pe sub usa...se scuipa, chestii d-astea...sociabile  :laugh2

Poate-i explica cineva Sorinei la ce facea referire Speedy69. Cred ca ar fi bine ca o parte din bani sa-i investeasca in niste cursuri de limbaj ca sa inteleaga ce inseamna ironia. (sper sa fie o facultate mai acatarii, nu ca cea de psihologie de unde nu s-a prins nimic de ea).

• Like 2
Postat

Shaorma unde esti?!?! Am nevoie de tine :P Uite ca am trait s-o spun si pe asta =))

Ti-as fi, pe veci, recunoscatoare, daca ai putea sa ne aduci/trimiti niste seminte de catnip  :bow

Cine mai este "calator" si m-ar putea ajuta cu asa ceva, va rooog?!? Platesc sub orice forma doriti :D

Postat

Shaorma unde esti?!?! Am nevoie de tine :P Uite ca am trait s-o spun si pe asta =))

Ti-as fi, pe veci, recuno******are, daca ai putea sa ne aduci/trimiti niste seminte de catnip  :bow

Cine mai este "calator" si m-ar putea ajuta cu asa ceva, va rooog?!? Platesc sub orice forma doriti :D

http://www.zoomania.ro/index.php/iarba-pisici-catnip.html

Postat

Hai ca m-am imbujorat...uite o sa incerc:

OT: Cumparati-le Catnip si testati-i (daca functioneaza pe ei). Se vor invarte si vor face tumbe cat timp miros iarba aia. Apoi imblasamati casa si dati-le si pe blana.

Daca individual reactia e pozitiva lasati-i impreuna cu o punga de iarba (Catnip).

ps: Robbie sper ca apreciezi faptul ca n-am zis nimic de un barbat cu pisica.

Hai ca se pare ca merge...cel putin partea individuala. Ii drogam bine vreo 2 zile si vedem dupa =))

Merci de tip!

Unul e filmat deja ;) Voi urca si filmuletul.

Multumim si tie pentru tip...apreciez. Am luat in seara asta :)

Restul postarilor nu le mai apreciez, dar deja nu mai conteaza...m-am obisnuit ;)

Postat

Multumim si tie pentru tip...apreciez. Am luat in seara asta :)

Restul postarilor nu le mai apreciez, dar deja nu mai conteaza...m-am obisnuit ;)

Cu multa placere. Ma gandeam eu ca de aici va descurcati si singuri.

Pentru "restul postarilor" nu pot sa spun decat ca, la ora asta, fiind si "puuutin ametit" (nu de la Catnip), cred ca le vad mai limpede decat atunci cand le-am scris si ma fac sa ma simt asa cum am fost: penibil.

Ma bucur ca am putut sa va ajut. Mai in gluma, mai in serios... eu i-am zis Sorinei de la inceput sa-i dea din ce fumueza ea. Fara sa stiu ca exista dolutia asta, dar am intuit ca numai intr-o "stare de constiinta modificata" ar fi posibil sa se obisnuiasca unul cu celalalt.

Offtopic:

@Roberto,

Stiu ca vi s-a mai spus... si acum m-am trezit si eu... dar... singurul lucru pe care nu-l inteleg (dar asta e doar parerea mea si piteti sa o ignorati daca vreti) e ca ati facut publica relatia voastra aici. Nu inteleg de ce. Care a fost castigul? Nu de alta, dar vederi ce se intampla... Chiar imi pare rau pentru ce am zus. Va doresc sa va fie bine impreuna si sa gasiti impreuna o cale care sa o fereasca pe Sorina de lumea asta. Daca simte ca asta e vocatia ei, ok, go on! Ideal ar fi sa o ajuti sa-si gaseasca intre timp altceva, care intr-adevar sa facu cu placere, care o implineste si din care sa castige macar jumatate din banii pe care ii ia acum. Pare o fata isteata. Abia atunci, daca simte ca cea de acum... e vocatia ei, poate "alege". Sunt convins ca, daca tii cu adevarat la ea, nu-ti e egal. Dincolo de mistourile de cacat de pe forum care iti sunt direct adresate, este femeia ta, care, chiar daca e limpede ca are o traista de coaie, se simte bine sa stie ca are un barbat alaturi care o protejeaza. Si poate n-ar fi rau sa firi mai atenti la "prietenii" din "Clubul joistilor"... de bine...

Sper ca am fost cat de cat coerent si ca nu am sa ma simt la fel de penibil maine cand am sa citesc ce-am sscris azi, asa cum ma simt azi pentru ce-am scris ieri.

P.S. Mai lasati Catnip so la motani, pofticiosilor!

• Like 5
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...