Sari la conținut

Cum imprietenesc doi motani?

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti

:laugh2

Daca nu s-a dezbatut deja, cred ca cel mai simplu e sa-i castrati, nu mai sunt atat de agresivi si nici nu mai fac urat cand e perioada de calduri...

:hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

:laugh2

Daca nu s-a dezbatut deja, cred ca cel mai simplu e sa-i castrati, nu mai sunt atat de agresivi si nici nu mai fac urat cand e perioada de calduri...

Amada si solutiile ei bdsmeice :)

Ghinion daca-i imun...o sa-i rupa fashul aluia care-i high. Plm, botez prin foc ramane ultima solutie. Inchideti-i intr-o camera si plecati de-acasa. Daca n-aveti vecini care sa sune la politie s-ar putea sa functioneze.

Sau cumparati niste soareci si lasati-i sa-i prinda...team building and all that :)

• Like 2
Link spre comentariu

Mda...

E mai naspa decat credeam...

Atunci, 2 cutii din alea pt pisici... puse una langa alta...

Ii tineti inchisi unul langa altul pana se obisnuiesc...

Cand nu mai fac urat, le dati drumul prin casa...

Daca se bat iar, ii puneti in cutii iar...

Se prind ei pana la urma care e treaba... :D

Link spre comentariu

Mda...

E mai naspa decat credeam...

Atunci, 2 cutii din alea pt pisici... puse una langa alta...

Ii tineti inchisi unul langa altul pana se obisnuiesc...

Cand nu mai fac urat, le dati drumul prin casa...

Daca se bat iar, ii puneti in cutii iar...

Se prind ei pana la urma care e treaba... :D

Cu siguranta vom ajunge si la asta...mai intai insa il vom lasa pe unul pe balcon si pe celalalt in casa. Sper sa nu sparga geamurile ... daca vor face asta, pai sa se bata atunci :(

Link spre comentariu

Cu siguranta vom ajunge si la asta...mai intai insa il vom lasa pe unul pe balcon si pe celalalt in casa. Sper sa nu sparga geamurile ... daca vor face asta, pai sa se bata atunci :(

Daca ii inchideti nu au cum sa se raneasca si nici sa distruga casa...

Poate parea ca o tortura, dar prin ce trec ei acum... tot tortura este pentru ei, dar si pentru voi...

Trebuie sa constientizeze ca nu au de ales si daca nu se plac, sa se evite unul pe celalat...

Oricum se vor mai bate, apara teritoriul si mai e si gelozia la mijloc...

O sa te exaspereze.

Link spre comentariu
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon

scrisoare deschisa de la vecinii Sorinei, catre Sorina

- draga Sorina, te rugam sa dai mai incet orgazmu' pisicii, ca nu auzim ce scrie la serial

Link spre comentariu

S-au intalnit motanii  :pompomgirl: Cineva (nu spun cine :P ) a lasat usile deschise prin casa si, cum au prins ocazia, s-au repezit unul catre altul. S-au intalnit in pat in dormitor. Pana am ajuns eu, din cada, la ei (am auzit sunetele scoase) se terminase intrevederea :D

Au stat fata-n fata, s-au injurat de tot neamul (cred!), si-au dat cativa scuipati, dupa care si-au intors spatele si fiecare si-a vazut de treaba. :)

Oare este semn bun?! Ma pot baza pe asta si sa-i las liberi?!?!

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Pana nu verifici, n-ai de unde sa stii. Este indicat sa incerci si cand sunt si cei doi stapani, faceti si voi parte din zona lor teritoriala (nu uita, o felina se considera liderul grupului, nicidecum in pozitie subalterna).

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

pei mai incearca odata..inchide-i in baie sau bucatarie undeva unde e spatiul mai mic si nu pot pleca...dar stai sub stricta supraveghere sa nu se loveasca..si vezi ce iese...odata si odata ei se impaca fiindca o sa ramana unul dintre ei mai tare si unul subaltern..

Link spre comentariu

Ceea ce ma bucura este ca si unii care au o adversitate fata de Sorina (ca fata de mine n-au ce sa aiba :) ), au dat sfaturi si pareri utile in ceea ce priveste cele 2 "bestii" =))

Ehhhh...nu e Dracu' chair atat de negru...e in dungi, asa :D Cred ca se vor potoli ei pana la urma.

Intre timp organizez lupte ilegale de motani. Ladies and gentlemen, place your bets! =))

Aaaaa...era sa uit...mos ion slbz...da-ti la muie...ia vezi, poti? ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...