sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 9, 2014 Incredibilul s-a produs: uite ca stam in bucatarie cu amandoi motanii fara sa se manance intre ei sau pe noi Se mai aud niste sunete ciudate din cand in cand insa se pare ca situatia evolueaza. Sper din tot sufletul ca, in curand, sa postez o poza cu ei doi, impreuna Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 9, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Iulie 9, 2014 ....Intre timp organizez lupte ilegale de motani. Ladies and gentlemen, place your bets! Cand pisica nu-i acasa? OnT: Care sunt cotele? Pun 150 pe-al Sorinei, cred ca-i mai versat... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 10, 2014 Auch, m-a luat fraieru' Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 10, 2014 Uh ! Nasol! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 10, 2014 Uh ! Nasol! Dap, urat! Noroc ca sunt "buna de carne" si ma vindec repede fara sa-mi ramana semne altfel erau impaiati deja Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat Iulie 10, 2014 Auch, m-a luat fraieru' au.jpg au1.jpg Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 10, 2014 Pffff, de unde sa ma pupe. Cum pleaca Robert de acasa, incepe bairamul pentru astia doi. Mai devreme am scos papucul la ei si niciunul nu ma baga in seama...pana mea, dadeam cu papucul de parchet...nimic frate, ei se scuipau Dupa ce mi-a facut al meu pe mana, eu nu ma mai ating de niciunul cat sunt singura...primeaza legea junglei, cel mai bun sa castige "tronul" Link spre comentariu
без цензуры Reputație: 13 Postat Iulie 10, 2014 Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Partajează Postat Iulie 10, 2014 ce bagabonti. Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iulie 10, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iulie 10, 2014 macar pisicile sa-l stie de sef pe fra.... Link spre comentariu
lexmarky Reputație: -273 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2014 Sorina daca nu te intelegi cu ei,cheama BGS... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 11, 2014 Mos Ion Slbz, nu ai disparut?!?!!? Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2014 Lasa-l putin...incearca ce l-am rugat eu Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iulie 15, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iulie 15, 2014 te sarut cu penisu via Surina, si zilele astea iti mai dau o portie de lebår daca esti baietel cuminte. keep up the good work! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 16, 2014 te sarut cu penisu via Surina, si zilele astea iti mai dau o portie de lebår daca esti baietel cuminte. keep up the good work! 'te dreaq de cretin ratat Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2014 Si cand te intorci de la Dracu', insista in a-ti da la muie Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iulie 16, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iulie 16, 2014 stergeti-va la gura Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum