iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 24, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Iunie 24, 2014 Am fost acolo doamna! Doua individe dintre ele... m-au apostat cu o propunere! Mi-a dat cu bata in orgoliu. Eu m-am chinuit foarte mult sa imi fac orgoliul asta, ele mi-a dat de mi-a sculat-o.Si acuma dupa ce m-a ranit la orgoliu si mi-a sculat-o, am pus si eu mana pe par si lu' una i-am dat in fata, si lu' alta i-am dat o perversa la gogoasa ca pe targul "parul bocna", acolo, de i-am deschis rana.Si acuma tot ele ma musca de gat. Ca sa ma vada nevasta, ce inseamna asta, ori ne provocam frumos, ori nu ne mai provocam!?Doamna: Da' tu de ce te-ai dus acolo?Pentru ca eu jucam la birou, veneam de la munca inspre acasa, si am facut asa un mic tur pana la Constanta ca am zis ca nu dureaza mult. Si cand am ajuns, una era dezbracata pe fotoliu, si alta intinsa pe pat, goale amandoua. Dumneavoastra ce ati fi facut?Doamna: Ele mi-au spus ceva despre un copil, ca vreti sa faceti un copil.Da pai sa vedeti, nu e vorba de copil de-adevaratelea, e doar asa sa ne jucam. 60 de minute pe zi. O ora adica. 3600 de secunde!Doamna: Si nu vor sau cum?Ba da doamna, dar ele m-au luat direct la provocat, la muscaturi. Ca sa vada nevasta.
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 24, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 24, 2014 N-o sa mai intru asa des pe forum, Chestia asta mi se pare contagioasa. 1 1
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 24, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Autor Postat Iunie 24, 2014 Mai nou sunt o "chestie"?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2014 Postat Iunie 24, 2014 Iobagule...dar cum le stii tu? Exact asa s-au intamplat lucrurile, sau.................se vor intampla.
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 24, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 24, 2014 The mother of all inside jokes...? :350x
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum