Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Montreal
Postat

din cauza unui lant de probleme hardware forumul si-a revenit tocmai acum. Ce nu functioneaza inca: atasarea pozelor, pozele din topice si functia de cautare ele vor functiona normala in decursul zilei de maine.
Multumim pentru rabdare

• Like 6
  • Oras:bucuresti
Postat
  La 27.06.2014 la 21:02, moderator1 a spus:

din cauza unui lant de probleme hardware forumul si-a revenit tocmai acum. Ce nu functioneaza inca: atasarea pozelor, pozele din topice si functia de cautare ele vor functiona normala in decursul zilei de maine.

Multumim pentru rabdare

Iar s-a rasturnat cafeaua pe server ?

Postat
  La 27.06.2014 la 21:19, barbados2 a spus:

Nu stiu ce faceam weekendul asta daca nu isi revenea forumul

Mergeam la fete si adunam informatii pentru recenzii...

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

pozele sunt vizibile iar uploud-ul functional
:Wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Pussy Town
  • Oras:Pussy Town
Postat
  La 27.06.2014 la 21:19, barbados2 a spus:

Nu stiu ce faceam weekendul asta daca nu isi revenea forumul

Cum ar spune un binecunoscut poet al nostru: "Laba, Fac Laba." :laugh2

• Oras:Romania
Postat

Ne-au invadat sobolanii? Cred ca ar mai trebui cateva pisici care sa stea sa pazeasca.

Postat
  La 27.06.2014 la 21:15, 6666 a spus:

Iar s-a rasturnat cafeaua pe server ?

nu, invers

s-a rasturnat serveru' pe cafea......:)

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Adevarat a inviat!

Trecand peste glume, e o treaba la care nu stiu sigur cati se gandesc, cert e ca nimeni nu se-ncumeta sa intrebe - asa ca indraznesc eu:

Care-i duma? Sunt doar probleme hardware sau chestii mai pidosnice la mijloc?  (...DDoS?)

• Like 2
Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

La prima vedere observ ca s-au sters oarece comentarii...erau nepotrivite? sau...tot soriceii?

• Oras:Bucuresti
Postat
  La 28.06.2014 la 6:49, alexx_catalin.77 a spus:

La prima vedere observ ca s-au sters oarece comentarii...erau nepotrivite? sau...tot soriceii?

Nu este prima data cand se intampla asta. De cate ori sunt probleme cu forumul, dispar unele postari :P

• Like 2
Postat

Copia restaurata ieri seara era ultima salvata de noi.

Postat

Mda...cu toate ca unele pe care le retinusem eu nu erau nici jignitoare nici offtopic-uri..

Intre timp am mai citit pe aici una-alta si am vazut ca nu doar eu nu mai gasesc postari.

Multam!

Postat

Ca lipsesc ultimele postari, e normal si explicabil dpdv tehnic, cum a zis si moderator1. E ca si cum scrii un text, din 10 in 10 minute dai save si la un moment dat, la 5 minute de la ultimul save scoti pc-ul din priza. Documentul salvat (ultima copie) nu mai contine ce-ai scris in ultimele 5 minute.

Dar curiozitatea mea ramane (e vorba de intrebarea mea cu 2-3 posturi mai sus, nu mai fluier repetat in biserica). 

Postat

Am inteles...intreb deoarece eu nu ma pricep deloc la chestiile astea tehnice.

Multumesc pentru raspunsuri si lamuriri!

Postat

Sunt foarte multe informatii deranjante in topicuri, pe acest forum, sau informatii interesante in PM-uri care ii fac pe unii sa isi doreasca sa le citeasca, asa ca va fi atacat in continuare.

Postat
  La 28.06.2014 la 7:16, Chris73 a spus:

Sunt foarte multe informatii deranjante in topicuri, pe acest forum, sau informatii interesante in PM-uri care ii fac pe unii sa isi doreasca sa le citeasca, asa ca va fi atacat in continuare.

La 28.06.2014 la 6:43, thecat a spus:

Adevarat a inviat!

Trecand peste glume, e o treaba la care nu stiu sigur cati se gandesc, cert e ca nimeni nu se-ncumeta sa intrebe - asa ca indraznesc eu:

Care-i duma? Sunt doar probleme hardware sau chestii mai pidosnice la mijloc?  (...DDoS?)

Am scris destul de clar in prima postare a topicului motivul problemei si anume de la partea fizica a serverului: hdd si mainboard.

• Like 1
Postat

Scuze daca intrebarile mele au sunat a "interogatoriu", nu le-am pus in sens de "luare la pwla" ci doar curiozitate :)

Mersi de raspuns si bine ca s-a rezolvat!

:beex2

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat
  La 28.06.2014 la 7:59, moderator1 a spus:

Am scris destul de clar in prima postare a topicului motivul problemei si anume de la partea fizica a serverului: hdd si mainboard.

pai daca se sta doar intr-un singur server fara o solutie de back-up prea buna  :) ... oricum tehnologia costa ..si exista destule solutii tehnice pentru protectia datelor in cazul asa numitelor "catastrofe naturale"

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

daca dezlantuiesc botnetu meu murim 3 zile!

• Minus 2

Postat
  La 28.06.2014 la 7:59, moderator1 a spus:

Pai da si alea nu pot fi atacate? S-au stricat doar asa pur si simplu? Ok, asa sunt eu mai paranoic...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...