Sari la conținut

Michelle 0734758401 + Alina 0721061652

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fiind in Bucuresti mi-am zis sa ii mai fac o vizita lui Michelle https://nimfomane.com/forum/topic/2632-alina-0721061652-mall-vitan/page-4, pe care ultima data am vizitat-o anul trecut. De aceasta data insa mi-am dorit ceva mai mult de la intalnirea cu Michelle si am rugat-o sa o chema si pe Alina https://nimfomane.com/forum/topic/2632-alina-0721061652-mall-vitan/page-4 pentru un threesome, lucru cu care ea a fost de acord. Astfel in jurul orei 11 ma prezentam cu ganduri mari :P la cele doua doamne. Michelle m-a primit imbracata in rochita de plasa iar Alina era intr-o fustita alba. Am stat noi 3 la o tigara si un suc cateva minute....in timpul asta Michelle era plina de viata si optimism, ma mangaia si ma saruta. Alina era un pic mai retrasa, dar aceasta era doar linistea de dinaintea furtunii. Am cerut apoi sa merg la dus. Primit prospor curat, iar baia dotata cu multe feluri de dus-gel. Revenim in costumul lui Adam in dormitor am inceput joaca cu Michelle din picioare ca apoi sa ajungem pe salteaua rotunda din camera. Aici am fost acoperit de sarutari Michelle ajungand si la junior pe care a inceput sa-l suga si sa-l linga pe toata lungimea ei. Intre timp a venit de la dus si Alina care a intrat in jocul nostru. Dupa ce a mangaiat-o un pic pe prietena ei a inceput si ea sa se joaca cu juniorul meu. La un moment dat una lingea alta sugea, apoi amandoua lingeau,sau una lingea si sugea si cealalalt imi facea anilingus. Apoi Alina s-a urcat cu pasarica ei (curata, epilata si fara mirosuri) pe fata mea. Intre timp ce cu limba eu lingeam tot ce intalneam am simtit cum Michelle a coborat cu sarutarile la ouate si apoi a inceput un anilingus hard. Dupa un timp Alina s-a pus pe spate si in timp ce facea si ea cunostiinta pentru prima data cu juniorul, Michelle a mers si a luat un vibrator si inceput sa-i linga pasarica si sa se joace cu vibratorul la pasarica Alinei.  In tot acest timp Alina a inceput sa suga foarte sarguincios chiar cu deep. Urmatoarea pozitie a fost cu Michelle intinsa pe spate, eu facandu-i oral. Am luat si eu vibratorul si am inceput sa-l introduc in pasa lui Michelle. Il mai scoteam din cand in cand si le dadeam ambelor doamne sa-l linga si sa-l suga. Am pus apoi capisonul si prima care a avut onoarea sa ma incalece :) a fost Alina in pozitia lady on top. Am pus-o apoi in pozitia caprita si am pentrat-o in anal.In tot acest timp Michelle ma mangaia pe fese, intre fese ajungand sa-mi faca din nou anilingus. La un moment dat s-a asezat si Michelle caprita langa Alina si astfel am avut posibilitatea sa trec cand la una pentru anal. Nu am contorizat timpul cat le-am penetrat din aceata pozitie dar cum ejacularea se apropia, mi-am scos prezervativul, ambele doamne s-au intors spre mine si si-au apropiat gurita de junior si astfel am finalizat pe limbutele si in gura lor, lor cativa stropi ajungand si pe fata sau sani. La sfarsit am facut dus, am mai fumat o tigara si m-am rehidratat cu o cola. A fost o experienta foarte reusita.

Note: Locatie 10

Michelle - Aspect 9, Sani 9., Oral 10, Normal 9.5,Anal 10, Anilingus 10, GFE, FK

Alina - Aspect 8, Sani 8, Oral 9, Normal 9, Anal 10, Anilingus 9, FK

Cadou 400 ron aproximativ 70 minute.

• Like 18
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...