nicole cherry Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iunie 29, 2014 Hello! Ma numesc Nicole, si sunt nascuta in oras.Dorinta mea e sa imi fac cetatenii de sex opus sa se simta cat mai bine in prezenta mea . Sunt o dama de 5 stele ..astept sa va simt prezenta langa mine ,in cuibul meu ...ma gasiti pe nr de telefon 0743708402. nu raspund la mesaje ,la nr privat. serviciile pe care le ofer se numesc serviciu normal . va iubesc si va pup dulce
nicole cherry Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2014 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Iunie 29, 2014 up
marry cherry Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 30, 2014 Hello! Ma numesc Nicole, si sunt nascuta in oras.Dorinta mea e sa imi fac cetatenii de sex opus sa se simta cat mai bine in prezenta mea . Sunt o dama de 5 stele ..astept sa va simt prezenta langa mine ,in cuibul meu ...ma gasiti pe nr de telefon 0743708402. nu raspund la mesaje ,la nr privat. serviciile pe care le ofer se numesc serviciu normal . va iubesc si va pup dulce Up
syrusstk Reputație: 56 Postat Iunie 30, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 30, 2014 Ai un corp apetisant. Dar cateva detalii putem primi si noi ? Ce servicii oferi? Ce finalizari oferi (Cof, Cob, Com... etc ? ) Si ce preturi are meniul tau ?
nicole cherry Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2014 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Iulie 1, 2014 upppp
nicole cherry Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2014 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Iulie 1, 2014 Ai un corp apetisant. Dar cateva detalii putem primi si noi ? Ce servicii oferi? Ce finalizari oferi (Cof, Cob, Com... etc ? ) Si ce preturi are meniul tau ?pt detalii suna ma baby pup
marry cherry Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 2, 2014 reeditare
marry cherry Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 3, 2014 uppppppppp
marry cherry Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 5, 2014 uppppppppppp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum