Sari la conținut

irina 0733.820.466

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

E micuta. Nu stiu cat de buna e ca era in halat.. Si nici maslinie nu stiu daca era ca eram focusat pe fundul Irinei mai mult :))))).. Si oricum era cam intuneric in camera. Dar din ce am vorbit lucreaza de foarte putin timp si a activat doar in apartamentul de care am zis.

Postat

Irina, daca ai cenzurat 50% ai cam cenzurat degeaba ca daca te vad pe strada tot te recunosc desi nu am fost la tine. Cred ca ai vrut tu sa vada lumea ca arati bine si la fata dar ai arat cam mult.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Irina, daca ai cenzurat 50% ai cam cenzurat degeaba ca daca te vad pe strada tot te recunosc desi nu am fost la tine. Cred ca ai vrut tu sa vada lumea ca arati bine si la fata dar ai arat cam mult.

Oricum ea a avut si poze necenzurate pe aici deci nu cred ca e foarte foarte important acest aspect.

Postat

Oricum ea a avut si poze necenzurate pe aici deci nu cred ca e foarte foarte important acest aspect.

eu nu le-am vz pe cele necenzurate

L.E.: Am derulat acum la inceputul topicului si leam vazut si eu

Postat

eu nu le-am vz pe cele necenzurate

L.E.: Am derulat acum la inceputul topicului si leam vazut si eu

;)
  • Oras:acasa
  • Oras:acasa
Postat

Am fost de curand la minunatia asta mica, am sunat-o am stabilit intalnirea si cand am ajuns in zona, mi-a spus ca e la cumparaturi , prin apropiere si ca trebuie sa o mai astept 20-30 ca o sa revina ea cu un telefon... am parcat masina prin apropierea scarii am fumat 2 tigari si ma suna mandra. am ajuns in apartament, domnisoara ma atepta in niste "chilotei" cocotata pe niste  tocuri, foarte  sexy privelistea, mie cel putin mi se pare ca arata mai bine in realitate decat in poze, am facut o igienizare rapid dupa care am intrat in camera fermecata unde ma atepta mandra. a inceput cu un oral p., foarte lent, a fost chiar bun, mai slow, cu toate ca mie imi place deep si mai repede nu am avut sa-i reprosez nimic. A trecut deasupra , privelistea foarte frumoasa, niste sani perfecti din punctul meu de vedere, miscari de felina de am zis ca imi dau drumu dupa 2-3 minute, m-am abtinut ca sa savurez mai mult placerea, am schimbat pozitia, pe la spate, si de aici se rupe filmul, fetita asta mi-a dat mind fuck, dupa ce am inceput sa pompez in ea, a inceput sa scoata niste gemete insotite de niste contractii de am zis ca imi explodeaza madularul in ea, sa nu mai zic si de privelistea pe care o ai  in oglinda de pe peretele de langa pat, dupa ce mi-am dat duhul, a inceput sa faca niste miscari din bazin de am zis ca o iau razna am scos caciulita si pur si simplu nu imi mai simteam picioarele, am avut probleme si in drum spre casa, nu mai puteam sa apas abreiaju pana la fund. 

Si acum sa dam notele!

Locatie: 8, se ajunge foarte usor , mai greu cu locul de parcare, cred ca depinde si pe la ce ora mergi, eu cand am fost am dat 2 ture e cartier, si am avut noroc ca a iesit o doamna si am prins loc prin apropiere, baia cu cabina de dus, geluri de dush, prosop curat.

Corp: 9, e slabuta, dar nu  e genul snur, are si tate si cur !! si ce tate !!! 

Oral: 7-8, daca il facea mai deep era de 9! nu ma asteptam sa-mi placa vreun stil mai lent, dar al ei e foarte bun

Normal: 10, in special pentru pozitia pe la spate!

GFE: 7-8, i-am dat nota asa mica pentru ca nu am stat prea mult de vorba deoarece eram in graba oarecum , oricum face to face pare foarte sociabila, la telefon mi s-a parut putin mai sictirita.

Igiena: 10 miroasea foarte frumos! pielea foarte fina!

Sper sa ramana mai mult pe la noi! 

• Like 4
Postat

Am fost de curand la minunatia asta mica, am sunat-o am stabilit intalnirea si cand am ajuns in zona, mi-a spus ca e la cumparaturi , prin apropiere si ca trebuie sa o mai astept 20-30 ca o sa revina ea cu un telefon... am parcat masina prin apropierea scarii am fumat 2 tigari si ma suna mandra. am ajuns in apartament, domnisoara ma atepta in niste "chilotei" cocotata pe niste tocuri, foarte sexy privelistea, mie cel putin mi se pare ca arata mai bine in realitate decat in poze, am facut o igienizare rapid dupa care am intrat in camera fermecata unde ma atepta mandra. a inceput cu un oral p., foarte lent, a fost chiar bun, mai slow, cu toate ca mie imi place deep si mai repede nu am avut sa-i reprosez nimic. A trecut deasupra , privelistea foarte frumoasa, niste sani perfecti din punctul meu de vedere, miscari de felina de am zis ca imi dau drumu dupa 2-3 minute, m-am abtinut ca sa savurez mai mult placerea, am schimbat pozitia, pe la spate, si de aici se rupe filmul, fetita asta mi-a dat mind fuck, dupa ce am inceput sa pompez in ea, a inceput sa scoata niste gemete insotite de niste contractii de am zis ca imi explodeaza madularul in ea, sa nu mai zic si de privelistea pe care o ai in oglinda de pe peretele de langa pat, dupa ce mi-am dat duhul, a inceput sa faca niste miscari din bazin de am zis ca o iau razna am scos caciulita si pur si simplu nu imi mai simteam picioarele, am avut probleme si in drum spre casa, nu mai puteam sa apas abreiaju pana la fund.

Si acum sa dam notele!

Locatie: 8, se ajunge foarte usor , mai greu cu locul de parcare, cred ca depinde si pe la ce ora mergi, eu cand am fost am dat 2 ture e cartier, si am avut noroc ca a iesit o doamna si am prins loc prin apropiere, baia cu cabina de dus, geluri de dush, prosop curat.

Corp: 9, e slabuta, dar nu e genul snur, are si tate si cur !! si ce tate !!!

Oral: 7-8, daca il facea mai deep era de 9! nu ma asteptam sa-mi placa vreun stil mai lent, dar al ei e foarte bun

Normal: 10, in special pentru pozitia pe la spate!

GFE: 7-8, i-am dat nota asa mica pentru ca nu am stat prea mult de vorba deoarece eram in graba oarecum , oricum face to face pare foarte sociabila, la telefon mi s-a parut putin mai sictirita.

Igiena: 10 miroasea foarte frumos! pielea foarte fina!

Sper sa ramana mai mult pe la noi!

E posibil sa fi vorbit la telefon cu colega ei Andra daca zici ca era sictirita. Si exact asa am patit si eu anul trecut picioarele, abia am coborat scarile si imi tremura piciorul pe ambreiaj =)) Sanatate !

Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

rog si eu un admin sa imi schimbe numarul din titlu cu 0733.820.466

Te rog, poți sa faci si un update la servicii si prețuri??

P. S.

Analul este condiționat de anume chestii!?

• Minus 1
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Bună!

UPDATE

Serviciile sunt:

Sex oral cu sau fără Căciulita în funcție de igiena ( doar eu sunt în măsură să decid dacă igiena corespunde)

Sex normal doar protejat fără nici un fel de excepție.

Iar sexul anal este doar în funcție de dimensiune.

Tarifele sunt:

150 lei finalizarea

250 lei ora

Programul este de la 16:00 - 06:00

Postat

Pai la 150 ron o finalizarr,mai faci si fite?pe banii clientului?

Daca ai fi fost la ea sa vezi ce treaba face n-ai mai comenta. Vrei sa futi, ii dai 150. Nu-ti convine, faci o laba si ramai cu 150.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Daca ai fi fost la ea sa vezi ce treaba face n-ai mai comenta. Vrei sa futi, ii dai 150. Nu-ti convine, faci o laba si ramai cu 150.

nu e in totalitate corect. poate vrei sa spui "Vrei sa o futi, ii dai 150."

ca altfel, daca vreu sa fut, fut bine-mersi la 80 - 100 lei fete poate nu cu un fizic asa fain ca al irinei, dar cu siguranta placute.

nu e musai sa las la ea 150...

p.s. - irina, nu e o aluzie. eu m-am simtit ok cu tine, si la satul de vacanta si la cora. doar ca am expus realitatea.

Postat

nu e in totalitate corect. poate vrei sa spui "Vrei sa o futi, ii dai 150."

ca altfel, daca vreu sa fut, fut bine-mersi la 80 - 100 lei fete poate nu cu un fizic asa fain ca al irinei, dar cu siguranta placute.

nu e musai sa las la ea 150...

p.s. - irina, nu e o aluzie. eu m-am simtit ok cu tine, si la satul de vacanta si la cora. doar ca am expus realitatea.

Ma rog.. Oricum s-a inteles ce am vrut sa zic

• Minus 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Am marcat si eu cu bunaciunea asta... Recunosc, aveam ceva dubii la inceput, dar m-am inselat !

Pe scurt: am vizitat-o intr-o locatie usor accesibila, curata, spatioasa. Pozele de pe aici nici nu se compara cu realitatea (parerea mea); i-am spus si ei. Chiar daca genul slim, ca ea, nu sunt pe gustul meu, la ea a fost chiar invers, mai ales cu formele ei. Fundul si sânii aia, :boob in combinatie cu tatuajele m-au cam dat gata. Bineinteles ca cu asa forme numa' bune de apucat, pipait si strans, nu prea am rezistat mult in prima runda (probabil ca a contat si faptul ca eram cam nefu...). Desi la inceput mi s-a parut "nu foarte entuziasmata", sau poate doar un pic obosita, dupa o scurta pauza parca s-a mai relaxat un pic. A doua runda pot sa zic ca a fost ceva mai reusita decat prima. Chiar am reusit sa o fac sa fie un pic mai "zgomotoasa" (sau poate doar se prefacea). Si chiar daca s-a prefacut, a facut-o destul de bine (nu ma deranjeaza prea tare scenele astea de actorie, atata timp cat sunt bune :laugh2). La sfarsit am tras o mica sperietura care a cam "stricat momentul", dar in final a fost totul ok. 

Note (daca mai conteaza):

Locatie: 9.5 - (+) apartament usor accesibil, curat, spatios, baie curata, cu ce iti trebuie, prosop curat

(+) mi-a placut atmosfera cu care m-a asteptat in dormitor (ma refer la lumini, muzica, etc)

(+) mereu imi place sa vad o oglinda maare pe vreun perete/tavan, sau oriunde, incat sa poti vedea si din alt unghi actiunea  :wink2

(-) cam greu am gasit loc de parcare, patul un pic scartaie

Irina: 9.8 - (+) mi-a placut aspectul ei de "bad girl"  :laugh2

(-) nu mi-a placut ca a fost mai tot timpul intunecat, si nu am putut sa o admir mai bine

Igiena: 10 - nimic de comentat

Sex: 8 - (+/-) nu a fost nimic iesit din comun, insa a fost bine; nu cred ca am apucat sa experimentez tot ce poate/stie

GFE: 8 - (+) FK, cu care a cam incercat sa ma pacaleasca, o sa o tin eu minte  :laughpf; discuta foarte deschis, intr-adevar, doar abia dupa ce ne-am                       simtit amandoi un pic mai comfortabil unul cu altul

(+) nu cred ca se incadreaza la categoria asta, dar am observat ca are destule in comun cu mine, il pot considera un "+" 

(+/-) cred ca doar pt ca ne-am intalnit abia prima oara, am fost mai "rigizi" in ale comunicarii, dar sunt sigur ca in general e mai bine                             decat atat 

Si partea despre care nu prea ne place sa vorbim: am fost taxat cu 250 lei ! Cam atat am avut de zis !

:hihat

• Like 4
Postat

Buna! Începând de astăzi ma puteti gasi intr-o locație nou la institutul de marina (intersecția cu baba novac) programul este de la 16:00 la 04:00 va pup :*

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Irina, te rog frumos sa imi raspunzi si mie la telefon.

Daca te sunt cand dormi, suna-ma tu cand ai timp.

Multumesc.

Postat

Buna! Începând de astăzi ma puteti gasi intr-o locație nou la institutul de marina (intersecția cu baba novac) programul este de la 16:00 la 04:00 va pup :*

Eeee asa da. Ne auzim. Pup

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...