ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 1, 2017 Sticuleee...cioi facut cu Pisy ??? 1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2017 Sticuleee...cioi facut cu Pisy ??? A uitat limba romana)) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 1, 2017 Poi Pisy no ştiuto nişodată !!! )))))) Link spre comentariu
nemuriciu Reputație: 277 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Numai deplasari Oras:Numai deplasari Partajează Postat Februarie 2, 2017 Fata,mai esti pe aiciUite un anunt in care apare si numarul tau http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9826101/aten538ie/ ATENTIE!!!Ministerul Sãnătății, prin Directia de Prevenție a Bolilor cu Transmitere Sexuală a Judeťului Constanța, vă avertizează la posibilitatea existentei unui risc iminent de expunere, contactare si infectare cu vari B.T.S. prin frecventarea unor locații aparținând practicantelor de prostituție din zona Soveja-Baba Novac. Acest nucleu a fost diagnostizat cu o multitudine de afecțiuni venerice, prezente în toate testarile recente. Telefoane utilizate pentru atragerea clienților: 073432709007658726270733820466073691709907850192380736468310 de cand da avertismente ministerul sanatatii prin intermediul telegrafonline ? n-am gasit nicio sursa oficiala pentru ce scrie in acel anunt, poate ma luminezi tu Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2017 de cand da avertismente ministerul sanatatii prin intermediul telegrafonline ? n-am gasit nicio sursa oficiala pentru ce scrie in acel anunt, poate ma luminezi tueu doar am postat anuntul si ca o coincidenta dupa aparitia acelui anunt,unele fete care erau vizate au inceput sa paraseasca locatia aia invocand fel si fel de motive care s-au dovedit false pt ca s-au incurcat in propriile minciuni postand de pe mai multe conturi 1 Link spre comentariu
nemuriciu Reputație: 277 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Numai deplasari Oras:Numai deplasari Partajează Postat Februarie 2, 2017 mda... este reclama negativa din cate imi dau seama, is curios cum au "diagnostizat" acel "nucleu" Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2017 Da nu esti curios daca e mai mult decat o reclama negativa ? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 2, 2017 Io îs di acord ku Niemuriciu...io cre ka Ministeru moi digraba o băga pi Facebook ! Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 2, 2017 Io îs di acord ku Niemuriciu...io cre ka Ministeru moi digraba o băga pi Facebook ! Taci si SUGE-L! Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 2, 2017 Valentinoily deja devii enervant cu postările ăstea pe toate topicele. 2 6 Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 3, 2017 Valentinoily deja devii enervant cu postările ăstea pe toate topicele.Pot sa indraznesc sa intreb ce o sa faci in legatura cu asta? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 3, 2017 Valentinoily deja devii enervant cu postările ăstea pe toate topicele.Nu ti ienervaaaa !!! Zimbieste...ie doar un prost. Dupe cie ka no avut jucari cind iera micut si bolnav no avut noroc nisi ka adult. Lau gonit copiiii dila scoala di ritard ci ie...daia ie analfabet. O inciercat si iel saracu sa futa ka tat omu...da o discopirit ka fututu nui di iel ! Acuma...dak nu futi...ci naiba sa fasi altciva ? Injuri ! Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 3, 2017 Nu ti ienervaaaa !!! Zimbieste...ie doar un prost. Dupe cie ka no avut jucari cind iera micut si bolnav no avut noroc nisi ka adult. Lau gonit copiiii dila scoala di ritard ci ie...daia ie analfabet. O inciercat si iel saracu sa futa ka tat omu...da o discopirit ka fututu nui di iel ! Acuma...dak nu futi...ci naiba sa fasi altciva ? Injuri ! Injur si te fut pe tine n gura ) Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 3, 2017 Injur si te fut pe tine n gura ) Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 3, 2017 Pot sa indraznesc sa intreb ce o sa faci in legatura cu asta? Valentinoily nimic,dar mă gândeam că încetezi tu din proprie inițiativă. 1 6 Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 3, 2017 Valentinoily nimic,dar mă gândeam că încetezi tu din proprie inițiativă.S a facut, daca i inchizi gura si tarfei masculine de mai sus! 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 3, 2017 Pot sa indraznesc sa intreb ce o sa faci in legatura cu asta?Da io pot sa andrazniesc sa antrieb ci oi sa fasi tu an legatura ku asta ? Tu kear atita di prost iesti ka nu criezi cind iti spun ka io am target ????? Uititi la profilu mieu...informiazati dispri culorili di utilizatori...prisepe ka anainti sa vii tu acuma...an ultima runda di cearta...io cautam gilciava ku ciniva. La sfirsitu luni fak un an aci ! Treaba iera primeditata di mini...tu iest doar o unealta !!! Speram sa fii o zdreanta, ka ie moi constructiv asa...da ma ciert si cu tini ku plasere...cu toati ka baeti nu savuriaza asa di mult. Makar akum oi priseput civa ??? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 3, 2017 ))))))) Irinooo....Pitikooo...io ti cried fata ka tii tear convieni ciel moi mult sa tac io !!! ))))))) 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Februarie 3, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Februarie 3, 2017 2 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 3, 2017 Garantat ka nari kum sa ti se rupa tii moi mult dicit mi se rupe mii !!! Io nu trag di fraeri sa vina sa ma futa !!! 1 Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 4, 2017 Garantat ka nari kum sa ti se rupa tii moi mult dicit mi se rupe mii !!! Io nu trag di fraeri sa vina sa ma futa !!! Pe ea o platesc sa o futa, tu ii platesti sa te futa! )))) Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 4, 2017 Da io pot sa andrazniesc sa antrieb ci oi sa fasi tu an legatura ku asta ? Tu kear atita di prost iesti ka nu criezi cind iti spun ka io am target ????? Uititi la profilu mieu...informiazati dispri culorili di utilizatori...prisepe ka anainti sa vii tu acuma...an ultima runda di cearta...io cautam gilciava ku ciniva. La sfirsitu luni fak un an aci ! Treaba iera primeditata di mini...tu iest doar o unealta !!! Speram sa fii o zdreanta, ka ie moi constructiv asa...da ma ciert si cu tini ku plasere...cu toati ka baeti nu savuriaza asa di mult. Makar akum oi priseput civa ??? La gura pe care o ai virtual, pun pariu ca n viata de zi cu zi lucrezi la strans deseuri menajere pe la Romprest! ))))) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 4, 2017 Fasim pariu ka in veata di zi ku zi iti dau 50 di lei sami speli parbrizu ?! 1 Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 4, 2017 Fasim pariu ka in veata di zi ku zi iti dau 50 di lei sami speli parbrizu ?! Facem pariu ca mi dai salivezi tu numai la jantele de la masina mea in viata de zi cu zi si te rogi sa ti dau atentie ca sa mi poti face o felatie ? )) Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 4, 2017 Cat pentru mada69 ( adica cel care si o ia singur la pupu') ti o trag sub coada aia de motan sau pisica sau ce oi fi tu pt ca ai grija sa i suflii in cur zdrentoiului ,,ul amelia" si incurajezi circul! Ai inteles, pisoias? Ia o sub coada. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum