Sari la conținut

irina 0733.820.466

Postări Recomandate

• Oras:Numai deplasari
  • Oras:Numai deplasari

Fata,mai esti pe aici

Uite un anunt in care apare si numarul tau

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9826101/aten538ie/

ATENTIE!!!

Ministerul Sãnătății, prin Directia de Prevenție a Bolilor cu Transmitere Sexuală a Judeťului Constanța, vă avertizează la posibilitatea existentei unui risc iminent de expunere, contactare si infectare cu vari B.T.S. prin frecventarea unor locații aparținând practicantelor de prostituție din zona Soveja-Baba Novac. Acest nucleu a fost diagnostizat cu o multitudine de afecțiuni venerice, prezente în toate testarile recente.

Telefoane utilizate pentru atragerea clienților:

0734327090

0765872627

0733820466

0736917099

0785019238

0736468310

de cand da avertismente ministerul sanatatii prin intermediul telegrafonline ? :) n-am gasit nicio sursa oficiala pentru ce scrie in acel anunt, poate ma luminezi tu

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

de cand da avertismente ministerul sanatatii prin intermediul telegrafonline ? :) n-am gasit nicio sursa oficiala pentru ce scrie in acel anunt, poate ma luminezi tu

eu doar am postat anuntul

si ca o coincidenta dupa aparitia acelui anunt,unele fete care erau vizate au inceput sa paraseasca locatia aia invocand fel si fel de motive care s-au dovedit false pt ca s-au incurcat in propriile minciuni postand de pe mai multe conturi

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Valentinoily deja devii enervant cu postările ăstea pe toate topicele.

Nu ti ienervaaaa !!! Zimbieste...ie doar un prost. :)

Dupe cie ka no avut jucari cind iera micut si bolnav no avut noroc nisi ka adult. Lau gonit copiiii dila scoala di ritard ci ie...daia ie analfabet. O inciercat si iel saracu sa futa ka tat omu...da o discopirit ka fututu nui di iel !

Acuma...dak nu futi...ci naiba sa fasi altciva ? Injuri ! ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva

Nu ti ienervaaaa !!! Zimbieste...ie doar un prost. :)

Dupe cie ka no avut jucari cind iera micut si bolnav no avut noroc nisi ka adult. Lau gonit copiiii dila scoala di ritard ci ie...daia ie analfabet. O inciercat si iel saracu sa futa ka tat omu...da o discopirit ka fututu nui di iel !

Acuma...dak nu futi...ci naiba sa fasi altciva ? Injuri ! ;)

Injur si te fut pe tine n gura :))

Link spre comentariu

Pot sa indraznesc sa intreb ce o sa faci in legatura cu asta?

Da io pot sa andrazniesc sa antrieb ci oi sa fasi tu an legatura ku asta ? ;)

Tu kear atita di prost iesti ka nu criezi cind iti spun ka io am target ????? Uititi la profilu mieu...informiazati dispri culorili di utilizatori...prisepe ka anainti sa vii tu acuma...an ultima runda di cearta...io cautam gilciava ku ciniva. La sfirsitu luni fak un an aci ! Treaba iera primeditata di mini...tu iest doar o unealta !!! Speram sa fii o zdreanta, ka ie moi constructiv asa...da ma ciert si cu tini ku plasere...cu toati ka baeti nu savuriaza asa di mult.

Makar akum oi priseput civa ??? :)

Link spre comentariu

Da io pot sa andrazniesc sa antrieb ci oi sa fasi tu an legatura ku asta ? ;)

Tu kear atita di prost iesti ka nu criezi cind iti spun ka io am target ????? Uititi la profilu mieu...informiazati dispri culorili di utilizatori...prisepe ka anainti sa vii tu acuma...an ultima runda di cearta...io cautam gilciava ku ciniva. La sfirsitu luni fak un an aci ! Treaba iera primeditata di mini...tu iest doar o unealta !!! Speram sa fii o zdreanta, ka ie moi constructiv asa...da ma ciert si cu tini ku plasere...cu toati ka baeti nu savuriaza asa di mult.

Makar akum oi priseput civa ??? :)

La gura pe care o ai virtual, pun pariu ca n viata de zi cu zi lucrezi la strans deseuri menajere pe la Romprest! :))))))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...