ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 4, 2017 Mah tu iesti gay...pisoias !!! )))))))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 4, 2017 Facem pariu ca mi dai salivezi tu numai la jantele de la masina mea in viata de zi cu zi si te rogi sa ti dau atentie ca sa mi poti face o felatie ? ))Asaaaa ? Poi dak iesti tari...hai sa ni ântâlnim la vaporaş la gară ! )))))))))))) 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2017 Cat pentru mada69 ( adica cel care si o ia singur la pupu') ti o trag sub coada aia de motan sau pisica sau ce oi fi tu pt ca ai grija sa i suflii in cur zdrentoiului ,,ul amelia" si incurajezi circul! Ai inteles, pisoias? Ia o sub coada.MiauuuuEu sunt de rasaNu ma incurc cu maidanezii)) Am eu impresia sau tu te eschivezi de la discutia cu tanti amelia ?)) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 4, 2017 Asa fasi iel...ie doar gura...si ii plasi sa o ia...an gura ! )))))))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 Asaaaa ? Poi dak iesti tari...hai sa ni ântâlnim la vaporaş la gară ! ))))))))))))Asa disperat/a ai ajuns? ) Iti dai intalnire cu astia la care nu le dai importanta? Sau n oi vrea cumva sa ma si bati? Ar fi culmea, batut de o zdreanta )))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 Asa fasi iel...ie doar gura...si ii plasi sa o ia...an gura ! )))))))PS: La care dintre vaporase?
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 MiauuuuEu sunt de rasaNu ma incurc cu maidanezii )) Am eu impresia sau tu te eschivezi de la discutia cu tanti amelia ? ))Ce faci pisoias, acum te bagi in seama? Parca te dadeai de rasa, ziceai ca nu vorbesti cu oricine. Cotoi de strada ce esti
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 5, 2017 Mah prostule...tu nu iesti nisi makar spuma ceia rămăşită di pasta di dinti, cari o scuipi dupe periaj. O sa vin io...vrodata...sami perz timpu ku prost ka tini. Poi tu criezi ka iesti primu prost pi cari ienerviez io maxim ? Ooohhhoo, cîti miau dat ântîlniri la vaporas la gara ? Hai pa...ka pliec la biserica !
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 Ce faci pisoias, acum te bagi in seama? Parca te dadeai de rasa, ziceai ca nu vorbesti cu oricine. Cotoi de strada ce estiXandeleIa-o ca pe o sugestie sau chiar ca pe o rugaminte Deschide tu un topic la DG pt discutiile astea fara sens care tie iti fac placere si care iti ocupa tot timpulFa-o macar pt userii care inca mai recenzeaza si se informeaza de aici dar si pt cele care se promoveaza prin topicul lor 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 5, 2017 Io iam iexplicat ka nui voi raspundi pi topingurili fetilor cari contiaza si fak triaba buna. Pi topingurili zdrentilor...io zik cai bini sa diescurajam prin scandal informatiia. Asa...poati ăi moi slabi di cetire nu vor frecventa zdrentili. Asa ka Sandele...zi ! Prostule !!! )))))))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 XandeleIa-o ca pe o sugestie sau chiar ca pe o rugaminteDeschide tu un topic la DG pt discutiile astea fara sens care tie iti fac placere si care iti ocupa tot timpulFa-o macar pt userii care inca mai recenzeaza si se informeaza de aici dar si pt cele care se promoveaza prin topicul lorBaga ti ai limba n cur la zdreanta careia ii dai tu puncte mereu.Pai ba jigodie, daca te interesa cu adevarat bunul mers al forumului nu incurajai fiecare postare cretina a idiotului/ idioatei. Du te n rasa ta de pisoi de strada ))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 Mah prostule...tu nu iesti nisi makar spuma ceia rămăşită di pasta di dinti, cari o scuipi dupe periaj. O sa vin io...vrodata...sami perz timpu ku prost ka tini. Poi tu criezi ka iesti primu prost pi cari ienerviez io maxim ? Ooohhhoo, cîti miau dat ântîlniri la vaporas la gara ? Hai pa...ka pliec la biserica ! Hai ma zdreanta mica...ti a scazut dimensiunea coaielor virtuale peste noapte? Ma gandeam eu ca numai gura e de tine.
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 Baga ti ai limba n cur la zdreanta careia ii dai tu puncte mereu.Pai ba jigodie, daca te interesa cu adevarat bunul mers al forumului nu incurajai fiecare postare cretina a idiotului/ idioatei. Du te n rasa ta de pisoi de strada ))Am zis si io ca poati ai un momient in cari nu iesti prost insa dijeaba Bagaias linba ta in cur lu amelia ))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 Am zis si io ca poati ai un momient in cari nu iesti prost insa dijeaba Bagaias linba ta in cur lu amelia ))Baga i ai limba lu ma ta la mine n cur in timp ce sorta imi da limbi pe coaie )))))))
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 Baga i ai limba lu ma ta la mine n cur in timp ce sorta imi da limbi pe coaie )))))))Sa tio baje mata si mata sa ti linga pi coaie si cind ti saturi sa o iei di la cap ))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 Sa tio baje mata si mata sa ti linga pi coaie si cind ti saturi sa o iei di la cap ))) ce prost esti, mai prost decat homalau la care i dai limbi n cur ))
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 ) ce prost esti, mai prost decat homalau la care i dai limbi n cur ))Si tu iesti mai prost dicat curu lui ))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 Si tu iesti mai prost dicat curu lui ))I o bagi in cur, este?
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 I o bagi in cur, este?Esti prost rau ESTE ?))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 Sunt un retardat CONFIRM!
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 Mi l iei in gura, este ? Pentru asta mata este ))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 Pentru asta mata este ))Adica ma ta?
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 Adica ma ta?Adica iesti prost ca mata))
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 5, 2017 Adica iesti prost ca mata ))Esti mai prost ca puiul de magar.
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 Esti mai prost ca puiul de magar. Si tu iesti putin mai distiept dicat ci faci un pui di magar dieranjat la stomac))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum