Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna!Am aflat de foruml asta de la colega mea si m-a sfatuit sa imi fac profil aici.Nu stiu exact cum se procedeaza asa ca o sa pun un anunt si astept parerile voastre despre partidele cu mine.Ofer sex oral neprotejat sau protejat la alegerea partenerului,normal si anal.pretul de 150 finalizarea sau 200 pentru o ora va astept pwp

post-125045-0-66760400-1404175547_thumb.jpg

post-125045-0-35281500-1404175552_thumb.jpg

post-125045-0-43821000-1404175597_thumb.jpg

post-125045-0-23101600-1404175600_thumb.jpg

Postat

Buna!Sunt noua venita an romania am aflat de foruml asta de la colega mea si m-a sfatuit sa imi fac profil aici.Nu stiu exact cum se procedeaza asa ca o sa pun un anunt si astept parerile voastre despre partidele cu mine.Ofer sex oral neprotejat sau protejat la alegerea partenerului,normal si anal.pretul de 150 finalizarea sau 200 pentru o ora va astept pwp si ma gasiti la 0736980135

• Oras:Bucuresti
Postat

Ai inceput gresit.!!!! Trebuia sa deschizi Topicul la Orientare -Consiliere, unde dupa ce erai recenzata de colegi de pe forum ajungeai aici la testate si poate in viitor la Top. Daca tot te-ai apucat de o treaba citeste intai Regulamentul Forumului!

In titlu trebuia sa treci numele, nr.de telefon si zona, iar la descriere mai detaliat: program aproximativ, tip de finalizare(cim, etc) si daca esti singura in locatie sau ai colega/ge(cine este-nume,tel sau link daca are topic aici).

Bafta! Oricum forumul este supravegheat bine si sigur o sa fie mutat topicul unde ii este locul!

Postat

Ai inceput gresit.!!!! Trebuia sa deschizi Topicul la Orientare -Consiliere, unde dupa ce erai recenzata de colegi de pe forum ajungeai aici la testate si poate in viitor la Top. Daca tot te-ai apucat de o treaba citeste intai Regulamentul Forumului!

In titlu trebuia sa treci numele, nr.de telefon si zona, iar la descriere mai detaliat: program aproximativ, tip de finalizare(cim, etc) si daca esti singura in locatie sau ai colega/ge(cine este-nume,tel sau link daca are topic aici).

Bafta! Oricum forumul este supravegheat bine si sigur o sa fie mutat topicul unde ii este locul!

mr Bird84 iti multumesc ca mai corectat o sa ancerc sa schimb tot ce este gresit  

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Buna!Sunt noua venita an romania am aflat de foruml asta de la colega mea si m-a sfatuit sa imi fac profil aici.Nu stiu exact cum se procedeaza asa ca o sa pun un anunt si astept parerile voastre despre partidele cu mine.Ofer sex oral neprotejat sau protejat la alegerea partenerului,normal si anal.pretul de 150 finalizarea sau 200 pentru o ora va astept pwp si ma gasiti la 0736980135

Buna !!Si eu zic sa te mai gandesti un pic si la pret ,d.p.m.d.v pt inceput pretul este cam mare,eu te inteleg ca ai lucrat pe afara si esti invatata cu preturi mai mari dar sa nu uiti ca acum esti in RO.Nu trebuie sa te sup tu esti libera sa ceri cat vrei sau cat sti ca meriti,eu doar mi-am spus parerea ,daca crezi ca are vreo importanta !.

Eu iti urez bafta!!!!!

Postat

mr Bird84 iti multumesc ca mai corectat o sa ancerc sa schimb tot ce este gresit

Editeaza serviciile in prima postare cu ce trebuie -este simplu. Faceti si show impreuna(daca da,servicii si pret pls)? Niste poze cu amandoua ar fi foarte bune si aici la Larisa si pe topicul lui Luiza? Telefon in titlu!!!!!!

Postat

Editeaza serviciile in prima postare cu ce trebuie -este simplu. Faceti si show impreuna(daca da,servicii si pret pls)? Niste poze cu amandoua ar fi foarte bune si aici la Larisa si pe topicul lui Luiza? Telefon in titlu!!!!!!

nu intram la show in primul rand este sora mea si ar fi chiar naspa nu stiu cum ar proceda alte surori si daca ar fi ceva va anunt 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...