scracy Reputație: -58 Postat Iulie 1, 2014 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Iulie 1, 2014 Dragi colegi de forum, eu m-am saturat sa iau la purificat forumul si sa-mi aduc contributia in fata unor oameni care nu merita nici praf in ochi. Pisicut, te rog sa iei atitudine sau sa-ti maresti echipa pentru ca forumul deja a devenit o adunatura de anunturi cu niste paraziti care profita dupa urma lor si le fac zile negre si celorlalti membri, Gogu Primaru sau someru ca nu ma intereseaza username-ul lui intrece orice limita din regulamentul forumului. Daca fut, fut pe banii mei si stiu doar eu si cu asta basta. Pana nu se remediaza problemele de acest gen eu unul refuz sa mi mai aduc contributia forumului pentru o simpla culoare la username sau 1 punct de reputatie ! Sanatate si numai bine, multa bafta in continuare. Accept orice sanctiune daca am incalcat dispozitiile regulamentului. 3 7
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iulie 1, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Postat Iulie 1, 2014 a mai amenintat unu ca nu mai calca pe aici si a rezistat doar o zi...
scracy Reputație: -58 Postat Iulie 1, 2014 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Autor Postat Iulie 1, 2014 am spus doar ca nu voi mai aduce nicio contributie nu ca nu voi mai calca pe aici
s0rin1978 Reputație: 441 Postat Iulie 2, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Iulie 2, 2014 scracy ... acum poate intelegi de ce nu mai recenzez ... in alta ordine de idei lasa retardatii mintali in lumea lor .. nu ii baga in seama
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iulie 2, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Postat Iulie 2, 2014 ai dreptate, te lasam in pace.... scracy ... acum poate intelegi de ce nu mai recenzez ... in alta ordine de idei lasa retardatii mintali in lumea lor .. nu ii baga in seama
pescarus Reputație: 240 Postat Iulie 3, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 3, 2014 Scrasy, eu am renunțat sa mai particip cam de cand au apărut cei ce au discuții offtopic si certuri pe threadurile de recenzii... 1
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Iulie 3, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 3, 2014 Baieti, useri de genul gogu, si multi altii care s-au perindat si se vor mai perinda pe aici, exista si vor exista doar din cauza voastra. Voi ii bagati in seama si asta le potenteaza prezenta. Nicolae Iorga spunea "Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție," Ignorati-i pe ei, ignorati-le interventiile, nu va mai coborati sub un anumit nivel pe care singuri trebuie sa vi-l impuneti, si ei usor, usor se vor auto elimina. Poate ca unii din ei asta cauta....interactiune virtuala... e mai usor sa te ascunzi in spatele unei tastaturi si sa incerci sa o faci pe inteligentul atunci cand in viata reala nu poti sa ridici capul din pamant de teama ca lumea iti va observa caretele in educatiee si cultura. tratati-i ca si cand nu ar exista, si vor pleca singuri... 1 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
s0rin1978 Reputație: 441 Postat Iulie 3, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Iulie 3, 2014 @pescarus ... sincer imi pare rau .. erai unul din baietii care recenzau ok si la obiect ...
milf36 Reputație: 8 Postat Iulie 30, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 30, 2014 am spus doar ca nu voi mai aduce nicio contributie nu ca nu voi mai calca pe aiciar fi pacat sa nu mai aduci nici o contributie situ.ului ,datorita unor persoane care nu fac altceva decat sa se certe....esti unul dintre membrii care faci recenzii obiective in urma vizitelor ,nu doar discutii offtopic....ignora.i....bafta
unscarred Reputație: 1454 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Septembrie 20, 2015 Cu trei 3-4 ani in urma forumul era serios si pe problema. Acum e forum de caterinca. Nu mai luați si voi lucrurile așa in serios. Lumea se schimba si ținem pasul cu ea.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum