Sari la conținut

Mituri, legende din lumea sexului

Postări Recomandate

• Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Apropo de treaba cu spalaturile vaginale.

Exista la un moment dat pe piata(probabil inca exista) un produs numit "tantum rosa" care se folosea,bineinteles,la spalaturile vaginale.

Acest produs continea pe langa alte substante,o substanta denumita "clorhidrat de benzidamina".Ei...aceasta substanta,pe langa faptul ca spala vaginul foarte bina,daca era introdusa in organism pe cale orala,avea un efect psihotrop. Foarte psihotrop...foarte foarte psihotrop!

Din auzite am aflat ca cineva a consumat sau mancat sau cum vreti voi sa ii ziceti,vreo 3-4 plicuri de tantum rosa si cica a avut niste halucinatii si stari ciudate timp de cateva ore bune...6-7 mai exact!

Nu e mit dar mi se pare destul de interesanta treba si inca o data ma uimeste inventivitatea tineretului bovin din Romania! :D

• Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
Postat

Bine ca totusi creierul e organul sexual cel mai important.. pacat ca barbatii din trecut nu au observat asta. Nu-mi ramane decat sa imi inchipui ce insemna viata sexuala conjugala

Sigur nu era placuta,la ce minte îngustă si credinţe idioate aveau ''mintile strălucire" ,iti dai seama ce comportament aveau oamenii de rand.lol

• Oras:Mures
Postat

Ati auzit de vagin cu dinti? ei bine, pe vremuri oamenii credeau ca exista

Medical[edit]

In rare instances, dermoid cysts (a type of tumor) may grow in the vagina. Dermoid cysts are formed from the outer layers of embryonic skin cells. These cells are able to mature into many different types of tissues, and these cysts are able to form anywhere the skin is or where the skin folds inwards to become another organ, such as in the ear or the vagina. However, when dermoid cysts occur in the vagina, they are covered by a layer of normal vaginal tissue and therefore appear as a lump, not as recognizable teeth.[15][16][17]

https://en.wikipedia.org/wiki/Vagina_dentata

• Like 1
Postat

Daca dai pe dermoid cyst spune acolo ca de fapt poate fi si sub forma uni dinte...desi cred ca foooarte rar

Postat

Ia auziti aici legi sexuale ciudate,inca in vigoare: )) Mi-am permis sa fac unele comentarii...

In lume inca mai exista unele legi sexuale cel putin amuzante, daca nu stupide. Desi ele au aparut acum multa vreme, nimeni din zilele de azi nu s-a gandit sa le anuleze si multe dintre ele sunt inca in vigoare. Iata numai cateva exemple.

In Bakersfield, California, o lege interzice sa faci sex cu Satana fara prezervativ.(asta daca o si gasesti pe doamna S )

In Colorado este interzis sa saruti o femeie care doarme.(pe gura,ca mai jos e chiar recomandat)

In Indonezia, cuplurile necasatorite nu au voie sa faca sex. Altfel risca 5 ani de inchisoare.(e si normal,se insoara la 14 ani)

In Alabama, femeile au interzis prin lege sa initieze partide de sex in cluburile de biliard.(va inchipuiti ce gangbanguri se dadeau pe acolo daca s-a dat o asemenea lege:D)

In Minnesotta este ilegal sa dormi dezbracat.(poate pe strada)

In Hong Kong, femeile au dreptul de a-si omori sotul adulterin, insa cu mainile goale. In schimb, pe femeia cu care a fost prinsa cu sotul ei o poate omori in orice maniera doreste.(avand in vefere ca toate sunt karatiste,nu cred ca ca or intampina probleme)

O lege din Georgia le interzice oamenilor sa achizitioneze si sa aiba jucarii sexuale precum vibratoarele sau dildo-urile(in sfarsit o lege cu care sunt si eu de acord,ii scapa de obiceiurile neplacute,sa mearga domne la fetite sa haiba si ele ce sa manance MO)

Hai ca am ras putin si azi

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...