Sari la conținut

Sex total,Mary28!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sex total ,Mary,dulce,atenta si rabdatoare,poze reale.Masaj erotic,sex normal ,anal,oral cu finalizari,dominare pasiva si activa,te astept in apartamentul meu(lux).0735730691.

post-116591-0-38571200-1404633312_thumb.jpg

post-116591-0-60308700-1404633323_thumb.jpg

post-116591-0-56958200-1404633341_thumb.jpg

post-116591-0-37672000-1404633738_thumb.jpg

post-116591-0-34996500-1404633902_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Buna! Locatia e pe Decebal ,punct de reper cafenaua Pink.Mi am schimbat locatia si numarul ,adica urmatorul:0761592622.

Din pacate  nu s profesionale pozele .Da ,in costumatie sunt eu , dar  fara  greutate cum indica  pozele.Am 55 kg ,sani  3 spre  4, 1,67,

Serviciile sex total,cu finalizari cat mai deosebite.Eu ,sincer ador pe  buze sperma apoi in  gura s o simt.Nu vreau sa par disperata ,daca zic urmatoarele:imi place sa   fiu dominata si sa domin.Dupa ce  ma  las dominata ,simt  nevoia   ca eu sa  sar pe el ,el doar sa  fie intelegator  ,sa nu se opuna.Tarife:200 ora  sau 100 o finalizare!Am si id messenger;[email protected].

Mentionez ca nu prea stau pe pc,deci raspund foarte greu la mesaje. Seara frumoasa si pupici!!!

Postat

Buna!Ups o veste rea si pe aceasta cale tin sa spun ,ca  am fost  nehotarata in alegerea locatiei si a  numarului  personal de munca.

Am gasit, in sfarsit locatia   cea mai potrivita si numarul personal ,adica  urmatorul:0763838565.Locatia e tot pe Decebal ,e un apartament discret ,frumos si foarte curat.

Sper sa  mai am placerea sa mi intalnesc vechi prieteni ,nu clienti,e un cuvant  urat.!Va pupic!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna! Locatia e pe Decebal ,punct de reper cafenaua Pink.Mi am schimbat locatia si numarul ,adica urmatorul:0761592622.

Din pacate nu s profesionale pozele .Da ,in costumatie sunt eu , dar fara greutate cum indica pozele.Am 55 kg ,sani 3 spre 4, 1,67,

Serviciile sex total,cu finalizari cat mai deosebite.Eu ,sincer ador pe buze sperma apoi in gura s o simt.Nu vreau sa par disperata ,daca zic urmatoarele:imi place sa fiu dominata si sa domin.Dupa ce ma las dominata ,simt nevoia ca eu sa sar pe el ,el doar sa fie intelegator ,sa nu se opuna.Tarife:200 ora sau 100 o finalizare!Am si id messenger;[email protected].

Mentionez ca nu prea stau pe pc,deci raspund foarte greu la mesaje. Seara frumoasa si pupici!!!

Postat

Buna!!!Vreau sa precizez  ca numarul meu e   numai :0723869361 si 0763838565..  Nu am nicio alta  legatura  cu alte  numere de telefoane.Nu m am  mutat din Bucuresti ,cum au  mentionat alte persoane.Si  da ,accept sa fiu  dominata deoarece e placut sa  simt  barbatul  puternic,sa ma lege cu  catuse si  sa ma  penetreze peste tot.

Postat

Hey Lary,

Stiu ce-ti place, (fosta) mea prietena ii placea sa fie dominata in pat (doar in pat :) si ne jucam asa de doi ani... Trec pe la tine sigur. Pup.

Postat

Hey Lary,

Stiu ce-ti place, (fosta) mea prietena ii placea sa fie dominata in pat (doar in pat :) si ne jucam asa de doi ani... Trec pe la tine sigur. Pup.

Si eu te pwp!Sper sa  am placerea sa  te cunosc real!Seara frumoasa!

Postat

Bravo. Te vreau iar.

Buna!!!Te  pot revedea   din nou?Nr  mele sunt:0763838565 sau 0723869361...nu  mai stiu pe  ce  nr  ma cunosteai de aceea am indraznit  sa ti scriu  nr mele.Te pwp!!

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Ma si speriasem ca te-ai retras! Tin sa zic ca abia astept sa ne reintalnim, ultima oara efectiv am atins Nirvana!!!  

Postat

Bravo. Te vreau iar.

asta inseamna ca ai fost la domnisoara,te rugam o recenzie ca la regulament

Postat

Oral adanc foarte antrenant, prea antrenant. 

Miscare absolut fabuloasa, debordeaza de energie.

Anal - face in functie de dimensiune dar pot fi surprize, urme de fecale, eu nu m-am convins sa nu mai cer asa ceva...

Saruta bine

Te antreneaza

Halatul cum zice ea 100 finalizarea sau 200 o ora.

I-as recomanda o igiena bucala mai atenta, are un pic de halena.

In rest as fute-o in draci toata ziua.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...