Sari la conținut

Doamna matur

Postări Recomandate

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Esti obosit dupa o zi de munca sau pur si simplu doresti o ora de relaxare in care sa uiti de toate? Te astept la o sedinta de masaj relaxant - erotic... cu o doamna calificata si cu experienta in domeniu. Poze reale si recente. Pentru mai multe detalii, sunati la nr. 0721240423
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am sunat eu acum cateva zile. Ca servicii, masaj erotic si ceva mai mult, discutabil la fata locului. Ceva mai mult discutabil, nu masajul erotic :)).

Ca locatie, pe langa padurea verde, iar ca pret, 100 de verzisori (de un leu)/ora.

Am plecat catre ea, dar "smartfionul" m-a intors din drum.

Deocamdata atat. Predau legatura :)).

• Oras:timisoara
Postat

Mi-e mi- a spus 100 lei masajul , finalizare prin tehnici, am intrebat d sex cik 400 lei ora :))) zik bine ceau

Postat

Salutare colegii!!!!Am fost la doamna cu 2 zile in urma.Am sunat la numarul din anunt,mi-a raspuns o voce destul de placuta,am stabilit 100 lei ora cu 2 finalizari si plecat am fost spre dansa.Dupa ce am parcat masina,am revenit cu tel,mi-a indicat locatie exact si am urcat.Pana acum era totul bine,dar de aici incep partile neplacute,si anume:in locatie mai sunt cel putin 2 fete,zici ca e call center,asa sunat tel.Doamna imi spune 100 lei ora cu 2 finalizari prin tehnicile masajului(cica asa mi-a spus si la tel,dar eu nu am auzit).II zic ca nu sunt dispus sa platesc 100 lei ptr 2 labe si dau sa plec,la care doamna imi spune ca daca mai pun si eu 20-30 se poate ca a doua finalizare sa fie orala,Ii spun ca nu mai am bani la mine la care doamna imi zice ca"hai sa iti fac un masaj cu finalizare si vedem pe parcurs ce o fi".Ma pune sa ma intind pe masa de masaj,se da cu putin ulei pe maine si incepe sa ma frece mai mult decat masaj.Ii spun sa se dezbrace,dar ea "nu ca nu e nevoie,o sa ma dezbrac la al doilea numar".A inceput sa imi faca laba si dupa vreo 5 minute m-am terminat la ea pe sani sau pe sutien,nici nu stiu.

Note:Aspect:5 are undeva la 50 ani,scunda si cu burta.Sanii destui de maricei si lasati.

Locatie:5 unde pe strada cu Continentalul,un apartament la et 4 cu 3 sau 4 camere,destul de vechi mobilat.Baia nu am vazut-o.

Actiune:2 nu a fost nici masaj,nici sex a fost o laba trista.La al doilea numar nu am mai ramas ptr ca nu mi-a placut cum s-a implicat la masaj.

Plata:i-am zis ca I dau 50 lei ptr masaj,a inceput sa faca fente.ca vezi doamne 50 lei sunt alea pe centura,I-am dat 100 lei si I-am zis sa pastreze cat crede ea ca merita si mi-a dat 30 leu rest,deci am platit 70 lei ptr o laba.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...