cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 19, 2015 Salutare !Incitat de pozele Alexandrei mi-am propus sa ii imping o vizita. Pun mana pe tel si sun la nr de mai sus, raspunde fata imi prezinta meniul zilei Oral,Normal,Anal la numai 50 fin sau 100 ora.....bun,suna bine!O intind catre rond Alba Iulia blocul cu BCR ,sun la interfon ,intru.....au paznic la scara dar nu ma intrebat de vb ,urc la duduia care binenteles era pitita dupa use.Locatia misto curatenie apa calda fara para la dus pt ca isi face fata clisme,prosop curat,destul de okDuduia undeva la 30 de ani cu tate mici si lasate cur futabil ,burtica cu insemnele unei cezariene,fata comuna cu dantura praf nu cred ca mai are 2 dinti buni in gura,recapitulam servicile dau banu pe o fin si o intind la dus ,dupa mine intra ai ea la spalator. Ne regasim in camera de lucru u de incepe un oral banal cu atentie la coaie dupa ce iam spus ca vreau asta trezeste pula si o pun caprita pt anal. Aici incepe chinuiala stramta dar stramta rau reusesc intr-un final sa io bag in cur dau ce dau si o scot din greseala dai sa o bag iar pula iar nu intra, propun un lady on top ea cu spatele se pune fata deasupra reuseste sa si-o introduca in din si dai calarie asa pana am terminat ,se ridica scoate prezervativul (mentionez nici urma de kk si doar iam bagato pe toata in cur ) Fuguta la dus si inapoi la munca.Locatie 9Fata. 7 pt corp si 5 pt fataIgiena 9.50Oral 6Anal 7.50 nu mai mult ca m-am chinuit sa i-o bagGfe 8 se straduie sa iti faca pe placPret 50 tragereaDe revenit cand o sa mai am chef de analPana atunci v-am salutatP.S. Nu cred ca ereau pestuti in locatie. Poate ma ajuta cineva sa punem si anuntul cu pozele. Pozele sunt din locatie, foarte usor de gasit. Fata e amabila si zambitoare.Eu am optat pentru anal protejat, am fost intrebat daca doresc cu prezervativ sau fara.In calitate de doctor , recomand folosirea prezervativului cand se face sex anal - transmisia bolilor se face mult mai usor prin anal decat prin sex normal. Locatie - 9 cald , curat , miros ok, Rond Alba - bloc BCR Aspect - 7Sani - miciFata - 8 are trasaturi frumoase, dantura era ok, nimic suspectFund - 8 frumos, rotund si primitor Igiena - 10 absolut nimic de reprosat Oral - am sarit peste Anal - 9 Pret - 50 + 10 ciubuc Concluzie finala - e perfect daca vrei sa te golesti rapid in fundul unei tinere De revenit - probabil ca da Ofera anal neprotejat? Wauu dar fata este constienta de riscuri? Ea are meniu bogat ...e prost cine accepta nu cine ofera ! Unde nu.i cap e vai de sanatate Dar cei care cer asemenea servicii sunt constienti de riscuri? Am vrut sa merg si eu acum cateva zile. Am sunat, m-am programat, am ajuns la timp si am sunat iar ... i-am spus ca am ajuns exact in fata la BCR si apoi am intrebat daca se poate sa vin acum (in sensul daca trebuie sa mai astept 5-10 min sau pot sa vin chiar acum, dar nu cred ca s-a prins), si a zis ca da, a inceput sa imi dea indicatile. M-am dat jos din masina si am inceput sa merg, am identificat blocul si scara si am intrebat la ce nr de interfon sun ... si ea zice ca trebuie sa mai astept 4 min.Destul de penibil moment, i-am zis ca nu mi se pare ok ceea ce face, putea sa imi zica de la inceput ca mai am de asteptat 4 min si ca mi se pare urat sa stau sa astept la usa ... apoi mi-a zis 2 min. I-am zis ok, revin cu un telefon in 2 min, m-am dus la masina, mi-am facut programare in alta parte la o fata tot neserioasa, apoi am sunat inapoi (dupa cele 2 min) si i-am zis ca nu mai vin. Aia a fost Amabila la telefon, pare un pic prostuta, dar mi s-a parut prea aiurea monetul ala. Probabil ca iar o sa ziceti ca eu am probleme si ca sunt prea plastic(strict) ... dar poate ar fi indicat sa nu le mai lasati sa isi bata joc de voi pe banii vostri si sa le "educati" in felul acesta. Nu am zis mai nimic relevant in acest mesaj, doar am vrut sa va arat cum consider eu ca ar trebui procedat in astfel de cazuri ... Frate pt pretul asta merita sa te duci sa ii dai un nr la cur Banuiesc ca da din moment ce pe mine m-a intrebat daca vreau sau nu sa folosim prezervativ. 0764 099 065. Alexandra
coq Reputație: 102 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2016 40 L ROXY, masaj terapeutic, roscata, ofer la domiciliul meu intr-un cadru linistit, un masaj de relaxare, mai multe detalii la tel., zona Mall Vitan, 12 Mar 13:17 0763.098.030 http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/2/19/153607121.jpg Atras fiind de curul ei i-am facut o vizita ieri. Locatia este pe strada Emil Bota (posta Vitan). Fata vorbeste frumos la telefon si iti explica cu rabdare tot ce vrei sa stii, iar asta este un plus, pentru ca prima impresie este cea din convorbirea telefonica. Ajuns in apartament am vazut o fata mica de statura cred ca nu are mai mult de 1,6 m dar cu un cur beton drept pentru care am hotarat sa raman. La fata nu este vreo frumusete dar nici nu o iei la fuga. La corp arata bine nu este grasa ci doar impanata in special la cur care este lat cu niste buci imense, bombate si tari.Am dat banii (100 ora) si am mers la dus. Baia curata cu gel de dus, iar in timp ce faceam dus a intrat si mi-a zis sa mai stau putin in baie pentru ca a mai venit un client la colega ei si sa nu ne intersectam pe hol. A venit apoi si mi-a spus ca pot sa ies, ajung in dormitor si a venit si ea infasurata intr-un prosop. Si-a dat prosopul jos si am scanat-o putin cu privirea, sanii nu sunt chiar mari cred ca 2, abdomenul nu se vedea iesit in evidenta in schimb ceea ce iesea in evidenta era curul, numai ce il vezi si se si scoala pula.Ne-am intins pe pat si fata a inceput cu un oral bunicel ceva deep a luat si un ou in gura si cand a simtit ca sunt aproape de momentul finalizarii a spus ca imi pune prezervativul pentru ca nu face finalizare orala. Pus preze si am cerut normal in pozitia caprita. Imaginea cu pula intre bucile ei imense, bombate si tari este foarte excitanta, contrele pe care le da a facut sa finalizez in scurt timp cu genunchii tremurand.Am mers la dus si apoi am stat putin de vorba cu ea, este foarte vorbareata, mi-a povestit diverse intamplari din Norvegia. Nu am intrebat-o cu ce s-a ocupat acolo dar este lesne de inteles cu ce s-a ocupat.Am inceput actul 2 cam in aceeasi nota, oral apoi caciulita si normal, de data aceasta am schimbat mai multe pozitii si am finalizat in pozitia misionar.Note:Aspect: 8 (nota este pentru cur altceva nu m-a atras la ea)Oral: 7Normal: 8Anal: nu am cerut dar am inteles ca face iar pretul pentru anal este 100 fin.Recomandare: pentru amatorii de anal ar putea fi o alegere buna, cel putin din punct de vedere al aspectului. 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 12, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 12, 2016 Avea doua colege blonde,am sunat sa merg la una dintre ele.Am uitat cum o chema ,am primit adresa Bota ultimul bloc pe dreapta ultima scara.Am intrat prin spatele blocului pentru ca acolo am parcat.In loc sa dau de blonda am dat de asta mica ,blonda este ocupata mi s-a spus.Asa ca am ramas cu ea,fk la greu,supt pula nimic deosebit se ajuta de mana,m-am plictisit si i-am spus sa mai suga si ea pula ca m-am saturat de laba,ala nu era supt era laba.M-am enervat si am pus-o capra sa facem anal,nu am reusit asa ca am facut un nrmal cu ea deasupra,am terminat si am plecat.Slaba prestatia 6 pe linie 1 3
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 12, 2016 Avea doua colege blonde,am sunat sa merg la una dintre ele.Am uitat cum o chema ,am primit adresa Bota ultimul bloc pe dreapta ultima scara.Am intrat prin spatele blocului pentru ca acolo am parcat.In loc sa dau de blonda am dat de asta mica ,blonda este ocupata mi s-a spus.Asa ca am ramas cu ea,fk la greu,supt pula nimic deosebit se ajuta de mana,m-am plictisit si i-am spus sa mai suga si ea pula ca m-am saturat de laba,ala nu era supt era laba.M-am enervat si am pus-o capra sa facem anal,nu am reusit asa ca am facut un nrmal cu ea deasupra,am terminat si am plecat.Slaba prestatia 6 pe linieLiviule cat te costat distractia?
chriis Reputație: 81 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2016 Am sunat mi-a raspuns o fata bianca si mi-a spus ca fata din poze cu fundul bombat e in strainatate, in locatie sunt 2 fete care practica oral/normal la 50fin 100ora cu cim fara anal.
daulimbi1 Reputație: -1 Postat Iunie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2017 alexandra o tipa de nota 10 si eu o caut greu de gasit ...nu inteleg de ce raspunde tipele alea in locui ei ...niste nu vreau sa jignesc te face sa ajungi in fata blocului ... si zice ca nu mai pratica niste jegoase in toate fire PACAT DE ALEXANDRA O TIPA DULCE ...POATE STIE CINEVA PE UNDE MAI ESTE ...LA JEGOSELE ALE DOUA NICI PE DEGABA NU MAI DUCE sc de limbaj dar asa merita
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2017 alexandra o tipa de nota 10 si eu o caut greu de gasit ...nu inteleg de ce raspunde tipele alea in locui ei ...niste nu vreau sa jignesc te face sa ajungi in fata blocului ... si zice ca nu mai pratica niste jegoase in toate fire PACAT DE ALEXANDRA O TIPA DULCE ...POATE STIE CINEVA PE UNDE MAI ESTE ...LA JEGOSELE ALE DOUA NICI PE DEGABA NU MAI DUCE sc de limbaj dar asa meritavezi ca a inceput Bacul'. ce zici ? te bagi? 3 10
daulimbi1 Reputație: -1 Postat Iunie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 13, 2017 vezi ca a inceput Bacul'. ce zici ? te bagi?te bagi? fraiere iar ai dat la facultate..!!!
jonyklaus Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 deci, mai activeaza fata ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum