Sari la conținut

Vizita

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

nu ne intereseaza expirato

Nu te interesează pe tine,dar pe alții da. Ia fii sincer și zi,câtă pierdere ai avut la fetele tale de când sunt eu în oras? Nu vezi ca prin astfel de atitudine te dai de gol singur?

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Nu te interesează pe tine,dar pe alții da. Ia fii sincer și zi,câtă pierdere ai avut la fetele tale de când sunt eu în oras? Nu vezi ca prin astfel de atitudine te dai de gol singur?

Pentru ca tu sa dormi linistita, iti spun ca eu nu am fete....dar tu esti expirata:)

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Este atat de inversunat impotriva femeilor... incat am impresia ca e facut din laba si aruncat in eprubeta.... 

• Minus 4
Postat

Gingo,Într-un timp mă consumam ptr astfel de postari,dar de ceva vreme am ajuns sa rad în sinea mea de oamenii care nu mă înghit și mă distrez la culme când ai văd cum se agita. Îmi face o deosebita plăcere sa arunc așa cuvinte la întâmplare și ei sa se agite de ceasul mortii. E fascinant sa-i privești și sa le citești toată agitatia. :)

• Oras:forum
Postat

vine boarfa care si-a scos fiica retardata la produs ca sa va bage sarme pe pula

Postat

vine boarfa care si-a scos fiica retardata la produs ca sa va bage sarme pe pula

Și cu ăsta fiind spuse a vb handicapatul din tine....

Ptr cultura ta generala,dacă urmarea ce s-a scris,am fost deja în Gl,acum nu mai sunt.

Asa-i ca ti-am deranjat culcușul de fete cu venirea mea? :)))))))

Ps: retardata de mumata care a făcut cu handicapat și un cretin ca tine. Idioata pula și sămânță a fost la curu matii de ai ieșit tu o așa progenitura.

Postat

Și cu ăsta fiind spuse a vb handicapatul din tine....

Ptr cultura ta generala,dacă urmarea ce s-a scris,am fost deja în Gl,acum nu mai sunt.

Asa-i ca ti-am deranjat culcușul de fete cu venirea mea? :)))))))

Ps: retardata de mumata care a făcut cu handicapat și un cretin ca tine. Idioata pula și sămânță a fost la curu matii de ai ieșit tu o așa progenitura.

borasti cacatul care l-ai mancat toata viata scarnavie nascuta in vidanja

Postat

Asa te-a cacat mumata? in vidanja? Vai de capul tau....

mars in canal coprofaga pestilentiala care ti-ai trait viata lingand branza de pe pula si turturi de cacat de la curul boschetarilor din clanu cracanatu

Postat

mars in canal coprofaga pestilentiala care ti-ai trait viata lingand branza de pe pula si turturi de cacat de la curul boschetarilor din clanu cracanatu

Incearca sa nu te folosesti de nume consacrate ala brailei, ca nu am legatura cu asa ceva

si ca sa-ti rasp pe masura, asa a facut maicata a lins branza de pe pula la toti boschetarii si te-a cacat pe tine?

Postat

Incearca sa nu te folosesti de nume consacrate ala brailei, ca nu am legatura cu asa ceva

si ca sa-ti rasp pe masura, asa a facut maicata a lins bransa de pe pula la toti boschetarii si te-a cacat pe tine?

fiica-ta e bucuroasa ca ai scos-o la produs de la 13 ani?

Postat

Care din ele? Ca am 4 fete și 3 din ele produc . Ha Ha ha....cât de cretin poți sa fii. Îmi place la nebunie când te agiți și faci spume la gura... ha Ha haaaa,doamnele ce mă distrez....

Postat

Și am sa-ti dau o replica exact cum I-am mai dat la unu de pe aici : " cel mai deștept cedează primul".....spor la scris și la jignit.

Postat

Care din ele? Ca am 4 fete și 3 din ele produc . Ha Ha ha....cât de cretin poți sa fii. Îmi place la nebunie când te agiți și faci spume la gura... ha Ha haaaa,doamnele ce mă distrez....

distreaza-te rapandula ca doar o handicapata ai fatat si aia tre' sa-ti asigure pensia

Postat

Va reamintesc serviciile si tarifele :

-100 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal

-150 lei - 2 fin - o ora - oral si normal

In tarifele de mai sus intra si urmatoarele servicii : 69,cunnilingus,masaj de relaxare si finalizare pe corp sau in balonas.

NU fac anal,finalizare orala,oral adanc

si NU primesc pers cu bile pe penis.

Ptr cei care doriti unul sau mai multe din urmatoarele servicii : finalizare faciala,masaj de prostata,annilingus (daca esti ras acolo) si alte fantezii mai deosebite in limita bunului simt,tariful este + 50 lei.

Va astept cu drag :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...