sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 18, 2016 nu ne intereseaza expiratoNu te interesează pe tine,dar pe alții da. Ia fii sincer și zi,câtă pierdere ai avut la fetele tale de când sunt eu în oras? Nu vezi ca prin astfel de atitudine te dai de gol singur?
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 18, 2016 Disponibila
dunarea galati Reputație: -24 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 18, 2016 Nu te interesează pe tine,dar pe alții da. Ia fii sincer și zi,câtă pierdere ai avut la fetele tale de când sunt eu în oras? Nu vezi ca prin astfel de atitudine te dai de gol singur?Pentru ca tu sa dormi linistita, iti spun ca eu nu am fete....dar tu esti expirata:)
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 18, 2016 eu nu am fete....Să înțeleg că ți-a fătat nevasta doar băieți.Să-ți trăiască :bye 1 4
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 18, 2016 Bine,cel deștept cedează primul. Așa e Cum spui tu...Spor la scris incontinuare,oricum aici vei scrie degeaba....
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2016 Postat Noiembrie 18, 2016 Este atat de inversunat impotriva femeilor... incat am impresia ca e facut din laba si aruncat in eprubeta.... 4
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 18, 2016 Gingo,Într-un timp mă consumam ptr astfel de postari,dar de ceva vreme am ajuns sa rad în sinea mea de oamenii care nu mă înghit și mă distrez la culme când ai văd cum se agita. Îmi face o deosebita plăcere sa arunc așa cuvinte la întâmplare și ei sa se agite de ceasul mortii. E fascinant sa-i privești și sa le citești toată agitatia.
dangalati Reputație: 248 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979 Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979 Postat Noiembrie 19, 2016 hm! iar am pierdut trenul!
pacpac7 Reputație: 3 Postat Noiembrie 19, 2016 Postat Noiembrie 19, 2016 Si eu, chiar daca am sunat-o in fiecare zi.... Nu-i bai 😊
dunarea galati Reputație: -24 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 19, 2016 Si eu, chiar daca am sunat-o in fiecare zi.... Nu-i bai taci tatiano...
dunarea galati Reputație: -24 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 19, 2016 Este atat de inversunat impotriva femeilor... incat am impresia ca e facut din laba si aruncat in eprubeta.... impotriva unor....
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 19, 2016 impotriva unor....Sănătate și virtute,cine te prinde sa te..... )))))
dunarea galati Reputație: -24 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 19, 2016 Sănătate și virtute,cine te prinde sa te..... )))))doar pentru tine e valabila zicala:)
bamboi Reputație: 76 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:forum Oras:forum Postat Noiembrie 20, 2016 vine boarfa care si-a scos fiica retardata la produs ca sa va bage sarme pe pula
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 20, 2016 vine boarfa care si-a scos fiica retardata la produs ca sa va bage sarme pe pulaȘi cu ăsta fiind spuse a vb handicapatul din tine.... Ptr cultura ta generala,dacă urmarea ce s-a scris,am fost deja în Gl,acum nu mai sunt. Asa-i ca ti-am deranjat culcușul de fete cu venirea mea? )))))) Ps: retardata de mumata care a făcut cu handicapat și un cretin ca tine. Idioata pula și sămânță a fost la curu matii de ai ieșit tu o așa progenitura.
bamboi Reputație: 76 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:forum Oras:forum Postat Noiembrie 20, 2016 Și cu ăsta fiind spuse a vb handicapatul din tine.... Ptr cultura ta generala,dacă urmarea ce s-a scris,am fost deja în Gl,acum nu mai sunt. Asa-i ca ti-am deranjat culcușul de fete cu venirea mea? )))))) Ps: retardata de mumata care a făcut cu handicapat și un cretin ca tine. Idioata pula și sămânță a fost la curu matii de ai ieșit tu o așa progenitura.borasti cacatul care l-ai mancat toata viata scarnavie nascuta in vidanja
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 20, 2016 borasti cacatul care l-ai mancat toata viata scarnavie nascuta in vidanjaAsa te-a cacat mumata? in vidanja? Vai de capul tau....
bamboi Reputație: 76 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:forum Oras:forum Postat Noiembrie 20, 2016 Asa te-a cacat mumata? in vidanja? Vai de capul tau....mars in canal coprofaga pestilentiala care ti-ai trait viata lingand branza de pe pula si turturi de cacat de la curul boschetarilor din clanu cracanatu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 20, 2016 mars in canal coprofaga pestilentiala care ti-ai trait viata lingand branza de pe pula si turturi de cacat de la curul boschetarilor din clanu cracanatuIncearca sa nu te folosesti de nume consacrate ala brailei, ca nu am legatura cu asa ceva si ca sa-ti rasp pe masura, asa a facut maicata a lins branza de pe pula la toti boschetarii si te-a cacat pe tine?
bamboi Reputație: 76 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:forum Oras:forum Postat Noiembrie 20, 2016 Incearca sa nu te folosesti de nume consacrate ala brailei, ca nu am legatura cu asa ceva si ca sa-ti rasp pe masura, asa a facut maicata a lins bransa de pe pula la toti boschetarii si te-a cacat pe tine?fiica-ta e bucuroasa ca ai scos-o la produs de la 13 ani?
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 20, 2016 Care din ele? Ca am 4 fete și 3 din ele produc . Ha Ha ha....cât de cretin poți sa fii. Îmi place la nebunie când te agiți și faci spume la gura... ha Ha haaaa,doamnele ce mă distrez....
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 20, 2016 Și am sa-ti dau o replica exact cum I-am mai dat la unu de pe aici : " cel mai deștept cedează primul".....spor la scris și la jignit.
bamboi Reputație: 76 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:forum Oras:forum Postat Noiembrie 20, 2016 Care din ele? Ca am 4 fete și 3 din ele produc . Ha Ha ha....cât de cretin poți sa fii. Îmi place la nebunie când te agiți și faci spume la gura... ha Ha haaaa,doamnele ce mă distrez....distreaza-te rapandula ca doar o handicapata ai fatat si aia tre' sa-ti asigure pensia
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 21, 2016 Maine si poimanie voi fi din nou in Galati. Va asteopt cu drag
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 21, 2016 Va reamintesc serviciile si tarifele : -100 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal-150 lei - 2 fin - o ora - oral si normal In tarifele de mai sus intra si urmatoarele servicii : 69,cunnilingus,masaj de relaxare si finalizare pe corp sau in balonas.NU fac anal,finalizare orala,oral adanc si NU primesc pers cu bile pe penis.Ptr cei care doriti unul sau mai multe din urmatoarele servicii : finalizare faciala,masaj de prostata,annilingus (daca esti ras acolo) si alte fantezii mai deosebite in limita bunului simt,tariful este + 50 lei. Va astept cu drag
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum