Sari la conținut

Vizita

Postări Recomandate

• Oras:Deva
Postat

Și totuși....a mai fost vreo cineva la ea in ultimul timp? Nu de alta dar ultima recenzie e din martie 2015....

Peste 300 de postări dar doar 2 recenzii? E cam nasol zic eu....

• Oras:Braila
Postat

Și totuși....a mai fost vreo cineva la ea in ultimul timp? Nu de alta dar ultima recenzie e din martie 2015....

Crede-ma ca multi vin dar nu scriu :)

PS Disponibila :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Ce de recenzii...când să vină v-ați îngrămădit destui că vă duceți...și, dacă v-ați dus, așa cum ați promis,  nu ați scris măcar un rând...

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Ce de recenzii...când să vină v-ați îngrămădit destui că vă duceți...și, dacă v-ați dus, așa cum ați promis, nu ați scris măcar un rând...

Pt ca stimata doamna nu e chiar asa serioasa cum pare. Am facut programare la ea....iar cand a venit momentul sa merg nu a mai raspuns in nici un fel.

Dupa toata faza asta am inteles de ce nici nu are recenzii....

Postat

Pt ca stimata doamna nu e chiar asa serioasa cum pare. Am facut programare la ea....iar cand a venit momentul sa merg nu a mai raspuns in nici un fel.

In cele 2 zile state la gl am avut cateva progeamari false,in rest am onorat toate programarile. Deci nu poti sa vii sa spui ca ai facut programare si nu am onorat-o,inseamna ca esti printre cei care ai facut programare si nu ai venit.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu am fost anul trecut si a fost foarte ok,citeste mai atent.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ahhh.... acum mi-am adus aminte de discutia noastra prin sms-uri. Scumpul meu,era de asteptat sa nu te primesc si asta din mai multe motive. 1. Dacaciteai f bine profilul meu,ai fi observat sigur ca NU fac programari prin sms. Cand ti-am spus in sms sa ma suni sa-ti dau toate detaliile ai zis ca esti pudic si ca preferi sa vb prin sms. Doar ti-am facut "jocul". Pana nu aud vocea la tel si modul de exprimare,nimeni nu are nici o sansa sa ajunga la mine.2. Acele simple discutii prin sms nu pot fi considerate o programare. Ti-am zis sa revii a doua zi,ctezand totusi ca ma vei suna .3. Daca esti pudic si preferi comunicarea prin sms atunci ai 2 variante: ori cauti pe cineva car3 te primeste doar prin discutiile din sms,ori kasa-te de futut pana lasi pudoarea la o parte. 

Deci ca si concluzie,in nici un caz acele discutii prin sms nu se poate numi o programare facutacla mine.

Postat

Mazepa este o zonă bună.

Acolo au tras aproape toate divele care au venit de la București.

Normal ca e zona buna desteptule,e centru Galatiului nu este nici Tiglina si nici Micro39-40.
Postat

Ce de recenzii...când să vină v-ați îngrămădit destui că vă duceți...și, dacă v-ați dus, așa cum ați promis, nu ați scris măcar un rând...

Nici tu nu ai scris si te-ai laudat ca i -au sarit flocii precum paiele la glorieðŸ‘
Postat

Ahhh.... acum mi-am adus aminte de discutia noastra prin sms-uri. Scumpul meu,era de asteptat sa nu te primesc si asta din mai multe motive. 1. Dacaciteai f bine profilul meu,ai fi observat sigur ca NU fac programari prin sms. Cand ti-am spus in sms sa ma suni sa-ti dau toate detaliile ai zis ca esti pudic si ca preferi sa vb prin sms. Doar ti-am facut "jocul". Pana nu aud vocea la tel si modul de exprimare,nimeni nu are nici o sansa sa ajunga la mine.2. Acele simple discutii prin sms nu pot fi considerate o programare. Ti-am zis sa revii a doua zi,ctezand totusi ca ma vei suna .3. Daca esti pudic si preferi comunicarea prin sms atunci ai 2 variante: ori cauti pe cineva car3 te primeste doar prin discutiile din sms,ori kasa-te de futut pana lasi pudoarea la o parte.

Deci ca si concluzie,in nici un caz acele discutii prin sms nu se poate numi o programare facutacla mine.

Daca nu pui nr omului de telefon nu te crede nimeni,deci tot neserioada ramai.
Postat

Maine 22.06 si poimaine 23.06 voi fi in Gl. 

Serviciile si tarifele sunt urmatoarele :

- 100 lei - 30 min - 1 fin - oral si normal

- 200 lei - 1 ora - 2 fin - oral si normal

Oralul este protejat sau neprotejat,normalul este DOAR protejat.Finalizarea poate fi orala, corporala sau in balonas. Alte servicii incluse in tarifele de mai sus sunt : 69, FK, masaj relaxare, cunnilingus si uro activ/pasiv

NU fac anal, NU primesc persoane cu bile pe penis,NU accept cupluri sau mai multi barbati odata.

Pentru finalizare faciala, masaj prostata, annilingus(daca esti ras acolo) sau alte fantezii mai deosebite tariful este + 50 lei.

Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna cat mai placut 

PS : Nr de tel la care ma puteti apela si face programari este 0746309167

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...