Sari la conținut

Vizita

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

nu prea intereseaza pe nimeni...

Zici tu? Daca pe tine nu te intereseaza nu stiu de ce ai intrat pe aici. Fa pasi si lasa pe altii care sunt interesati.

Postat

Zici tu? Daca pe tine nu te intereseaza nu stiu de ce ai intrat pe aici. Fa pasi si lasa pe altii care sunt interesati.

dar nu vad pe nimeni oricum interesat de tine:)))

• Minus 1
Postat

dar nu vad pe nimeni oricum interesat de tine:)))

Nici nu o sa vezi, ptr ca lumea buna s-a saturat de panarame ca voi care nu stiti altceva decat sa aberati pe unde apucati fara sa vizitati persoana in cauza.

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

spune mi te rog ca mai vii si saptamana viitoare sau weekend-ul asta ? <3 spune mi si o varsta , abia astept sa ne vedem :69

Postat

spune mi te rog ca mai vii si saptamana viitoare sau weekend-ul asta ? <3 spune mi si o varsta , abia astept sa ne vedem :69

Posibil saptamana viitoare marti si miercuri sa vin iar, dar luni o sa anunt. Am 42 de ani.

Postat

Primesti si un militar de 20 de ani , vad ca scrie pe profil peste 25

Daca stii ce sa faci in pat si ma respecti cum te respect eu,nu e nici o problema

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Primesti si un militar de 20 de ani , vad ca scrie pe profil peste 25 😞

Daca ai pula nu e problema,nu te satisface comandantul?😃😃😃😃😃😃
Postat

Luni 10.07 si marti 11.07 voi fi in Galati. Va reamintesc serviciile si tarifele :

- 100 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal

- 200 lei - 2 fin - 1 ora - oral si normal

In tarifele de mai sus intra si urmatoarele servicii : 69, masaj relaxare, FK, finalizare corporala sau in balonasuro (activ/pasiv)

Ptr cei care doresc finalizare orala si/sau faciala,annilingus, masaj prostata si/sau alte fantezii mai deosebite , tariful este +50 lei

NU FAC anal, NU primesc cu bile pe penis si NU insistati ptr normal neprotejat

NU fac programari prin sms,NU rasp la nr private si NU dau detalii prin sms

Nr de tel la care pot fi contactata este 0746309167

Va astept cu drag sa petrecem clipe de relaxare de neuitat.

Postat

nu

ne intereseazaaa

Mai dute unde oi vedea cu ochii si lasa-ma in pace(asta ca sa nu-ti vb mult mai urat). Daca pe tine nu te intereseaza dute dracu unde iti place si nu mai pierde vremea pe aici, ca sunt destui interesati.

Postat

saracio...ai fi in stare sa strigi pe strada....sug pula ...60 lei.

Scumpul meu eu nu sug pula pe banii astia,citeste pagini in urma si ai sa vezi ce tarife am. Asa ca.....plimba ursu ca rugineste lantul

Postat

Ok, atunci imi voi face o programare ptr. luni, vreau un nr. cu sex oral cu CIM si uro din plin ,bei si tu mai multe lichide inainte, te rog sa imi spui cum ai labiile pasaricii, mai mici sau mai proeminente, e important acest detaliu ptr. mine, astept raspuns, te pup dulce

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...