Sari la conținut

Vizita

Postări Recomandate

Postat

Scumpul meu eu nu sug pula pe banii astia,citeste pagini in urma si ai sa vezi ce tarife am. Asa ca.....plimba ursu ca rugineste lantul

o sugi pe 100...mare diferenta:))

• Oras:Braila
Postat

Ok, atunci imi voi face o programare ptr. luni, vreau un nr. cu sex oral cu CIM si uro din plin ,bei si tu mai multe lichide inainte, te rog sa imi spui cum ai labiile pasaricii, mai mici sau mai proeminente, e important acest detaliu ptr. mine, astept raspuns, te pup dulce

Mici :)

Postat

Ok, atunci imi voi face o programare ptr. luni, vreau un nr. cu sex oral cu CIM si uro din plin ,bei si tu mai multe lichide inainte, te rog sa imi spui cum ai labiile pasaricii, mai mici sau mai proeminente, e important acest detaliu ptr. mine, astept raspuns, te pup dulce

Mare e gradina lui doamne doamne!!!!Un control pshiatric cand ai facut ultima data?
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Mare e gradina lui doamne doamne!!!!Un control pshiatric cand ai facut ultima data?

Nu judeca lumea. Lasa i asa cum sunt.

Postat

Luni 17.07, marti 18.07 si miercuri 19.07 voi fi in Galati. Va reamintesc serviciile si tarifele :

- 100 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal

- 200 lei - 2 fin - 1 ora - oral si normal

In tarifele de mai sus intra si urmatoarele servicii : 69, masaj relaxare, FK, finalizare corporala sau in balonas,uro (activ/pasiv)

Ptr cei care doresc finalizare orala si/sau faciala,annilingus, masaj prostata si/sau alte fantezii mai deosebite , tariful este +50 lei

NU FAC anal, NU primesc cu bile pe penis si NU insistati ptr normal neprotejat

NU fac programari prin sms,NU rasp la nr private si NU dau detalii prin sms

Nr de tel la care pot fi contactata este 0746309167

Va astept cu drag sa petrecem clipe de relaxare de neuitat.

Postat

Luni 17.07, marti 18.07 si miercuri 19.07 voi fi in Galati. Va reamintesc serviciile si tarifele :

- 100 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal

- 200 lei - 2 fin - 1 ora - oral si normal

In tarifele de mai sus intra si urmatoarele servicii : 69, masaj relaxare, FK, finalizare corporala sau in balonas,uro (activ/pasiv)

Ptr cei care doresc finalizare orala si/sau faciala,annilingus, masaj prostata si/sau alte fantezii mai deosebite , tariful este +50 lei

NU FAC anal, NU primesc cu bile pe penis si NU insistati ptr normal neprotejat

NU fac programari prin sms,NU rasp la nr private si NU dau detalii prin sms

Nr de tel la care pot fi contactata este 0746309167

Va astept cu drag sa petrecem clipe de relaxare de neuitat.

chiar nu intelegi ca nu interesezi pe nimeni? incearca in parcul din tiglina sa o sugi pe 5 lei..ai avea o sansa

Postat

chiar nu intelegi ca nu interesezi pe nimeni? incearca in parcul din tiglina sa o sugi pe 5 lei..ai avea o sansa

Chiar nu intelegi ca nu ma intereseaza parerea ta personala? Cumva iti influentez bugetul si fetita/ele tale nu mai produc daca vin eu? Ca altceva nu se intelege dandu-te de ceas mortii postand pe aici.

Postat

Oricum și îmbrăcată sau dezbrăcată tot o ciumecă rămâi ! Și de când te crezi vreo divă ca să iei fetițele altuia precum spui ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Oricum și îmbrăcată sau dezbrăcată tot o ciumecă rămâi ! Și de când te crezi vreo divă ca să iei fetițele altuia precum spui ?

Nu mie rusine cu mine si nici de cum arat. Asa ca....poti sa ma jignesti cat vrei, ca nu sta totul in frumusetea exterioara. Sumt f multi factori de luat in calcul, ca sa fii preferat.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Incepand cu ora 10,30 pana la ora 21 voi fi disponibila in Gl. Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna cat mai placut :)

• Oras:Munte
  • Oras:Munte
Postat

Chiar nu intelegi sa te duci dracului si sa ma lasi in pace?

Chiar nu intelegi sa te duci dracului si sa ma lasi in pace?

Buna Tatiana, ma prezint ca unul dintre acei "nimeni", cu diferenta ca astept cu nerabdare luna august.Spor la toate.

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Buna Tatiana, ma prezint ca unul dintre acei "nimeni", cu diferenta ca astept cu nerabdare luna august.Spor la toate.

:kiss3 Cu cea mai mare placere te astept  :kiss3

• Oras:Antarctica
  • Oras:Antarctica
Postat

Buna Tatiana! Mai esti prin Galati zilele astea?

Daca nu, atunci cand mai revii?

Postat

Buna Tatiana! Mai esti prin Galati zilele astea?

Daca nu, atunci cand mai revii?

Azi sunt in gl de la 9 -21 si maine sunt de la 9 - 18

• Telefon: 0786501175
  • Oras:Tecuci
  • Telefon: 0786501175
  • Oras:Tecuci
Postat

Buna, săptămâna care vine mai prestezi la GL ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...