Sari la conținut

Vizita

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Invata sa scrii corect analfabeto...

Daca scriai tu mai ziceam,dar ptr ca tot se baga atata in seama pestele tau,transmite-i ca in curand analfabeta o sa-i faca o vizita si de nu va dau cap in cap pana o sa vi se aseze mintea aia proasta,cum trebuie sa nu mai jigniti aiurea. Iar daca unu iti spune ca esti de evitat nu trebuie crezut,dar cand tu ai 100 de pagini pline cu recenzii negative si plin de tarifele tale minuscule ca m-ai ai putin si te oferi gratis,atunci ori incerci sa devii mai buna,ori taci dracu in prostia ta si nu mai abera.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Esti o tiganca borata nu mai scrie la topicurile altor fete pestoaica batrana!

Inca o persoana care se da la Sultanamama95 mama Larisei Bts
  • Minus 1
Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Aia aia mai putina credibilitate ca tine... nu ca tu ai avea asa ceva...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cine are ma BTS ma-ta? Du-o si trateaz-o ca deasta faci tu asa urat pe aici  a ai luat de la ea

Postat

Cine are ma BTS ma-ta? Du-o si trateaz-o ca deasta faci tu asa urat pe aici a ai luat de la ea

Cateaua de fita Larisa are Bts fa proasto,mama e la menopauza,da tu esti la scafarlie un pic dusa si atata stii atata zici!!!
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Cateaua de fita Larisa are Bts fa proasto,mama e la menopauza,da tu esti la scafarlie un pic dusa si atata stii atata zici!!!

Cand faci asemenea afirmatii trebuie sa aduci si dovezi.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Dovezi sa aduca ele ca nu eu amBTS!!!!

:no2 Devii penibil ! No offense, dar asemenea balci nici la iarmarocul de la Ivesti sau Faurei nu vezi ! Eu zic ca e cazul sa nu mai intretii mahalagismul pe aici, pur si simplu nu e nici logic, nici de bun simt (daca mai conteaza bunul simt) :slap2

• Like 2
Postat

:no2 Devii penibil ! No offense, dar asemenea balci nici la iarmarocul de la Ivesti sau Faurei nu vezi ! Eu zic ca e cazul sa nu mai intretii mahalagismul pe aici, pur si simplu nu e nici logic, nici de bun simt (daca mai conteaza bunul simt) :slap2

Tu de unde esti,Ivesti sau Faurei?Defapt nu e nici o diferenta!
  • Minus 1
  • Oras:galati
Postat

nu are cum sa vina la mine ca nu sunt in Braila si nici in Galati. E normal nu?

ai plecat sa vezi daca macar bosorogii italieni vin..

• Minus 1
Postat

ai plecat sa vezi daca macar bosorogii italieni vin..

ai stat tu la pizda mea sa vezi cine vine si cine nu? Ai vrea tu macar in visele ttale sa faci mcarr pe jumate banii care ai fac eu inr-o zi . Nu mai ai de cine sa te iei si te-ai gandit tu asa in prostia ta , ia s-o mai intep si p-asta?

Postat

ai stat tu la pizda mea sa vezi cine vine si cine nu? Ai vrea tu macar in visele ttale sa faci mcarr pe jumate banii care ai fac eu inr-o zi . Nu mai ai de cine sa te iei si te-ai gandit tu asa in prostia ta , ia s-o mai intep si p-asta?

eu muncesc cinstit si castig sufiecient cat sa nu o s_g la toti mosii ..

• Minus 1
Postat

eu muncesc cinstit si castig sufiecient cat sa nu o s_g la toti mosii ..

Nuuuu , iti spun eu ce faci. De voi destia ca tine sunt satula, tu in loc sa faci ceva constructiv, cand te saturi de laba multa , mai intrii asa pe cate un topic si mai denigrezi pe cate una. Spor la denigrat ca e ultima replica care o mai primesti.Am ajuns la concluzia ca nu merita sa ma cobor la nivelul unora ca tine care nu stiu decat sa jigneasca. Macar de m-ai fi cunoscut dar asa.....Spor la jignit incontinuare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...