metal Reputație: 344 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2014 Salutare! De ceva timp ma uit la niste variante care presteaza doar outcall in Bucuresti. Fiind din Bucuresti si insurat, cu bona p-acasa, nu ma risc la mine. Raman variantele hotel / motel / apartament inchiriat cu ora. Cunoasteti ceva optiuni OK cu preturi modice? Ca 50 RON taxi + x RON motel pare sa ajunga la pret de show lesbi... :-)Merci
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 9, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 9, 2014 Pai și de ce nu te duci tu la fete în apartament ? Majoritatea au condiții decente .Mie unul mi.a plăcut în spate la Restaurantul La Gil din Băneasa. ..au un motel drăguț și merge sa închiriezi și pentru câteva ore.
без цензуры Reputație: 13 Postat Iulie 10, 2014 Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Postat Iulie 10, 2014 La banii astia cu putin noroc poti sa futi bona pe o pizza si o cola la doza. Bafta si spot la laba.
без цензуры Reputație: 13 Postat Iulie 10, 2014 Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Postat Iulie 10, 2014 Sau ramane varianta tufis. Poti apela cu increde la Sorina4u. Ea face sex prin masini, pe sub mese, sunt sigur ca o face si pe centura. 2
metal Reputație: 344 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2014 @The Godfather: Ma duc la fetele care au apartament. Postasem pentru ca nu pot sa ma duc la fete in apartament cand n-au. Asa cum am scris, sunt ceva variante pe aici fara locatie care ma intereseaza. Multumesc de sugestie, din pacate nu am gasit locatia pe net (inclusiv maps stree view). Are un nume / telefon de contact motelul de la La Gil? Ca nu-mi e la indemana si nu as vrea sa bat drumul cu fata ca sa pierd vremea (de ex. ca n-au camere). Merci din nou. @necenzuratu': Daca mai citesti o data ce am scris e posibil sa pricepi. Fanteziile cu sex in parc sau in masina sau lift sau holul blocului le-am bifat prin liceu si facultate, nu ma mai intereseaza. Chiar daca ai scris cand erai baut, tot cred ca esti un dobitoc si cand esti treaz. On topic: gogu m-a ajutat cu http://www.pensiunesanliv.ro/. Pare exact ceea ce vroiam, desi e din nou peste mana rau. Daca ajung va spun care-i treaba. Alte sugestii sunt binevenite / dorite. Multumesc. 2
metal Reputație: 344 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 11, 2014 Si pentru ca or mai fi si altii cu aceleasi dureri, mai jos doua link-uri care rezolva problema (pentru La Gil multumesc @The Godfather, l-am gasit intre timp):http://www.hotelfunnytime.ro/preturi.phphttp://www.motellagil.ro/Cine mai gaseste, sa puna aci, prevad ca va fi de interes :-)
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2014 Postat Iulie 12, 2014 Candva era pe aici pe forum un thread in care se dezbatea asa ceva: locatii ok,cu ora,cu noaptea,cu preturi..informatii utile cred eu.Dar ori s-a pierdut printre zecile de cacaturi,sau...sa mor daca-l mai gasesc.Poate ne ajuta careva mai priceput...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum