Sari la conținut

Cum conving o lesbiana sa se futa cu mine?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Fratilor, am o maaare problema. Cum conving o lesbiana sa se futa cu mine? Are vreo 25 de ani, e studenta si lucrez de vreun an cu ea la diverse proiecte. Ii tot faceam aluzii ca imi place de ea pana cand mi-a zis crudul adevar - ii plac gagicile si ce face face cu ele. Asa ca intrebarea e  - am vreo sansa? Si daca da cum sa o conving? Oare pentru o lesbiana e chiar dezgustator sa se lase regulata de un barbat? Stiu ca unele sunt bisexuale, asta nu pare dar...e vreo sansa sa o fac sa devina bi? Voi ati avut experiente de genul asta? 

• Oras:desert
  • Oras:desert
Postat

Daca nu cumva ai norocul sa fie bisexuala, singura ta sansa ar fi sa iti faci schimbare de sex!

Postat

Mda, greu sa ma transform in muiere pentru o noapte ca sa ii insel vigilenta...dar totusi ma intreb - daca are nevoie de mine si vrea sa ma faca fericit oare nu poate sa incerce si ea macar o data? Nu ii cer decat sa stea cu picioarele desfacute, nu am pretentia la oral sau alte fineturi, doar sa stea si sa imi fac eu treaba...oare e asa de greu?

Postat

Sau poate ți a zis ca e lesbiana ca sa scape de tine.

M-am gandit si la chestia asta, sa stii. De aia i-am accesat contul Facebook si am vorbit cu unii care o stiu...cica mereu a cam iesit cu fete si pe cont apare in poza tot cu o colega...deci?

Postat

intrebarea din titlu e sinonima cu intrebarea: Cum conving o Randunica sa se futa cu mine ?  :laugh2

Postat

Cu siguranta de asta ii zise.... altfel cum sa , scape de sighinau :))

Saraca fata...dar macar sa fie si ea dragalasa odata...eu de pilda daca eram gay dar ma ruga una sa o fut si imi era simpatica sau ma ajuta cu ceva serios cred ca macar incercam...asa cred, nu pot jura! :no2

• Telefon: amada.bdsm
Postat

@Feliciano,

Daca aveai un coleg gay, care se tot dadea la tine...

Tu ce zici, avea sanse sa te futa? :D

• Like 1
Postat

intrebarea din titlu e sinonima cu intrebarea: Cum conving o Randunica sa se futa cu mine ?  :laugh2

Eh, pe asta o platesc, nu e asa de greu...si daca era lesbi la fel o plateam si se rezolva!!!

Postat

@Feliciano,

Daca aveai un coleg gay, care se tot dadea la tine...

Tu ce zici, avea sanse sa te futa? :D

Stai asa ca nu e tot aia...eu si ea suntem de sexe opuse totusi!

Postat

M-am gandit si la chestia asta, sa stii. De aia i-am accesat contul Facebook si am vorbit cu unii care o stiu...cica mereu a cam iesit cu fete si pe cont apare in poza tot cu o colega...deci?

Testeaz o cu niște limbi mai întâi si vezi cum se prezintă.
Postat

Testeaz o cu niște limbi mai întâi si vezi cum se prezintă.

Pana sa ajung eu la limbi...deocamdata m-am plimbat cu ea prin parc si e cam reticenta...

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Mda, greu sa ma transform in muiere pentru o noapte ca sa ii insel vigilenta...dar totusi ma intreb - daca are nevoie de mine si vrea sa ma faca fericit oare nu poate sa incerce si ea macar o data? Nu ii cer decat sa stea cu picioarele desfacute, nu am pretentia la oral sau alte fineturi, doar sa stea si sa imi fac eu treaba...oare e asa de greu?

atunci fute o papusa gonflabila .....:))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Stai asa ca nu e tot aia...eu si ea suntem de sexe opuse totusi!

Aveti ceva in comun, va plac femeile... 

Poate reusesti ceva in trei, altfel nu ai nici o sansa. :)

Postat

Da, mi a prezentat-o un amic comun si ii scriu o prezentare pt ca vrea sa se inscrie la un master. Nu am vrut sa primesc nimic de la ea desi tot insista si acum a venit cu chestia asta....

Postat

Aveti ceva in comun, va plac femeile... 

Poate reusesti ceva in trei, altfel nu ai nici o sansa. :)

O da, eu cu ea si prietena ei...dar daca ii zic ma va crede obsedat (nu ca nu as fi...) :laugh2  si ar trebui sa vina de la ea...

Postat

Eheee...

Cred ca ti-a dat tema pentru laba ca altceva nu vezi sigur!  :laugh2

PS. Mi-a scapat un cuvant la cat am ras...  :laugh2

Postat

Feliciano la cate ai facut tu la viata ta ....eu zic sa nu mai inceri cu frumosul ....ia-o tare din prima...jos textila....:)) si baga-i niste limbi in cur asa fac lesbyenele....:))))

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

Cum??? fa ce stii tu mai bine....PISA-TE!

In caz ca e **spam editat**, da TV-ul pe MINIMAX =))

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.