dominoplayer Reputație: 193 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iulie 11, 2014 Pentru un public exigent plictisit de poezia clasica am abordat versificarea moderna mai comprehensibila Valoarea mea Fratilor eu va spun tare Ca am cea mai mare valoareSa moara dusmanii mei Ca am bani mai multi ca eiAm femei si am valoareCa-s smekeru cel mai tareLa prieteni le fac parteLa dusmani le fac moarteToate femeile din lumeVine sa stea numai la mineCa valoarea mea cea mareE din lume cea mai taredamtighidamtralala asta e valoarea meafara numar din partea lui domino pentru fratii de pe forum Premiul cel mare e o manea personalizata pentru el sau pentru altcinevaPremiul cel mic e un sonet personalizat
jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iulie 11, 2014 Sa fie pt Ventrinooo!E stilul lui frate,te-ai molipsit?
jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iulie 11, 2014 Am valoare si am clasaMie de nimic nu-mi pasaDusmanii-mi poarta picaMa doare la puticaDaca vrei sa te simti bineVino fata langa mineNu mai sta pe ganduri mandro"Imi zice"limbuta turboDaca esti bazat in toateHai la skandenberg mai frateSa ne punem pula-n pulaCa sa zaci o saptamanaPe nume"smecher"ma strigiN-am casa si nici serviciValoare,valoare,valoare...:-) 3 1
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iulie 11, 2014 ”””concurs pentru fratii mei cu valoare de pe forum”””” ...............ASTA SUNA A MANELE , NUMAI A POEZIE NU ......................
jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iulie 11, 2014 Cancan:-) 3 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 11, 2014 Topice deschise de-ampulea Transmite-ne 'bah'ceva prin deschiderea unui topic....sonete,shansonete,manelete,slobozete......ne leshi? 2
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 11, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 11, 2014 Baladeee .... vreau balade
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 11, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 11, 2014 HaI unu cu har...
beverlihils Reputație: 185 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Iulie 11, 2014 eu vreau o romanta de ioana radu
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 11, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 11, 2014 ai bagat-o pe manele, ia sa incerc si eu una pentru fetilii fata cu par inelat, pe forum te-am agatatla misto eu te-am sunat si oferta m-a tentathey, wow, ce bulane, ce bombeu si ce balcoanefato m-ai convins, fusta jos ca m-am incinsam sa te invit diseara, la o cafea si-o tigaradup'aceea la hotel s-o punem in mare fel
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 11, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 11, 2014 Aho aho ...:)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum