soulmaster Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2011 Postat Ianuarie 18, 2011 A D O R A B I L A DULCE SI SEXI 20 DE ANII. LA MINE TOTUL SE POATE SEX TOTAL SPECEALITATE CASEI ANAL INTENS IN ORICE POZITIE SI DESERT UN ORAL DE VIS LENT SI ADANC NORMAL CU PASIUNE AM PLACEREA DE A TE SADISFACE. 0785138181 salut, stie cineva de domnisoara? nu am gasit informatii despre ea.
sweed29 Reputație: 139 Postat Ianuarie 18, 2011 Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2011 A D O R A B I L A DULCE SI SEXI 20 DE ANII. LA MINE TOTUL SE POATE SEX TOTAL SPECEALITATE CASEI ANAL INTENS IN ORICE POZITIE SI DESERT UN ORAL DE VIS LENT SI ADANC NORMAL CU PASIUNE AM PLACEREA DE A TE SADISFACE. 0785138181 salut' date=' stie cineva de domnisoara? nu am gasit informatii despre ea.[/quote']Cica sta pe Nerva Traian, 100/fin, 150/h, la telefon zice ca-s pozele ei si sunt reale dar sincer ma indoiesc... Mai departe nu stiu ce sa-ti zic, sorryBTW: Saptamana trecuta zicea la telefon ca e 80/fin, 120/h
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2011 Postat Ianuarie 18, 2011 NORMAL CU PASIUNE AM PLACEREA DE A TE SADISFACE.... sa fie o adepta de-a marchizului?NORMAL CU PASIUNE AM PLACEREA DE A TE SADISFACE.... sa fie o adepta de-a marchizului?Daca o suni intreab-o exact... sa nu desvoperi ca vrea sa-ti faca ea tie anal=))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum