Sari la conținut

Darya, noua in Bucuresti!! 0756410774

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

pai ce importanta mai are daca este sau nu in Bucuresti ,atata timp cat ea spune ca s-a lasat de meserie

Postat

Eu cred ca am facut alegerea cea mai buna pentru mine in acest moment... Si sper eu sa nu ma răzgândesc, dar daca va fi asa o sa anunt in caz ca ma voi reîntoarce pe forum.. Va pup 😘

Postat

Eu cred ca am facut alegerea cea mai buna pentru mine in acest moment... Si sper eu sa nu ma răzgândesc, dar daca va fi asa o sa anunt in caz ca ma voi reîntoarce pe forum.. Va pup

Te vrem inapoi!!Vreau sa te mai vizitez !!

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cred ca te hazardezi sa tragi concluzii pripite, in primul rand ca nu mai cunoscut decat 30 de min si am avut un comportament firesc si civilizat iar in doilea rând faptul ca postez aici ceva nu inseamna ca m am schimbat sau nu,sunt parerile mele si atat

• Minus 3
Postat

Ray, adevarul e in vin, nicidecum la tine.

Tu, in schimb, esti doar un biet mocofan care cerseste atentie.

Fetele vor bani si o pula zdravana,nicidecum parerile tale umile.

Regula jocului e simpla...

Noroc! :slap2

• Like 2
Postat

Buna ziua dragilor, începând de azi sunt si eu disponibilă de la ora 12:00. Va pupăcesc!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna ziua dragilor, începând de azi sunt si eu disponibilă de la ora 12:00. Va pupăcesc!

Draga Darya, abia a trecut o luna de cand ziceai ca regreti sa ne anunti ca iesi din meserie....acum te intorci. Oare nu a fost o strategie de marketing? Nu stiu, zic si eu. In rest numai de bine, eu cred ca te voi vizita, erai pe lista mea dinainte de "retragerea" din ianuarie... :laugh2

• Minus 1
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

daca te luai cu mine, te luai pa veata, nu pentru cateva luni

Postat

Nu a fost nicio strategie, a fost o decizie luată pe moment. In fine..te pup si sper sa ne vedem cat mai curand .

• Like 1
Postat

daca te luai cu mine, te luai pa veata, nu pentru cateva luni

Nu a fost nicio strategie, a fost o decizie luată pe moment. In fine..te pup si sper sa ne vedem cat mai curand .

De ce zic eu ce părere ai?

Postat

Poate revii si u cu un program,servicii actualizate ,si poate niste poze sa te vedem si noi cum mai arati ;)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Poate ai in plan si cateva zile/saptamani la Galati, daca tot ai revenit, Darya ;)

Postat

Poate revii si u cu un program,servicii actualizate ,si poate niste poze sa te vedem si noi cum mai arati ;)

tot grasuta. m-am uitat pe feisbuc

Postat

tot grasuta. m-am uitat pe feisbuc

Si u  vrei sa ne arati acum ca  ai facebookul ei sau cum..asteptai sa te intrebe cineva ce facebbok are daria :))))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Si u  vrei sa ne arati acum ca  ai facebookul ei sau cum..asteptai sa te intrebe cineva ce facebbok are daria :))))

ai da nebunule o labitza la fb ei =)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daria e cumva cantareata de muzica usoara ? ;) :blushing2

Postat

Am executat o demult nebunule eu..;)u vbesti in dreptul tau,eu am nev de facebook??

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Daria e cumva cantareata de muzica usoara ? ;) :blushing2

Nu. Cica-i flautista.

• Like 1
Postat

Momentan nu am poze noi.. Maine sper sa pun si poze.

Serviciile mele sunt cele pe care le stiti deja: oral si normal, oralul se poate protejat sau neprotejat in funcție de igiena, FK, cumni, anni, 69 si ale fantezii. 150 finalizarea si 250 ora.

Dupa parerea mea si a altora am mai slăbit, acum ramane la aprecierea voastra.

Si apropo , nu cred ca atat timp cat stiu Facebook-ul meu trebuie sa spui tuturor asta, daca a-i avut norocul sa il gasesti , atunci păstrează pentru tine.

Multumesc si o seara buna va doresc! 😘

• Like 3

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Darya, unde ai locatia? Singura sau colega?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...