darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 Sunt singura, pentru mai multe detalii contactați-ma telefonic va rog! Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2016 Momentan nu am poze noi.. Maine sper sa pun si poze. Serviciile mele sunt cele pe care le stiti deja: oral si normal, oralul se poate protejat sau neprotejat in funcție de igiena, FK, cumni, anni, 69 si ale fantezii. 150 finalizarea si 250 ora. Dupa parerea mea si a altora am mai slăbit, acum ramane la aprecierea voastra. Si apropo , nu cred ca atat timp cat stiu Facebook-ul meu trebuie sa spui tuturor asta, daca a-i avut norocul sa il gasesti , atunci păstrează pentru tine. Multumesc si o seara buna va doresc! Alaturi de poze, precizeaza-ti si tariful, cu serviciile oferite si locatia. Link spre comentariu
nickname_ Reputație: -7 Postat Martie 3, 2016 Oras:Ghici! Oras:Ghici! Partajează Postat Martie 3, 2016 Darya, unde ai locatia? Singura sau colega? da' de ce-ntrebi, labare? crezi ca dariuta primeste orice las libidinos, care daca i se pare ca nu-i tratat cum vrea el, lanseaza tot felul de zovnuri si trimite fata la analize??mai bine ia si fati o laba zdravana, ca la asta esti de neegalathttp://img03.deviantart.net/8731/i/2005/182/2/7/been_caught_wanking_by__es_.jpg http://nimfomane.com/forum/topic/59847-aisha20-0730293469/page-8 2 Link spre comentariu
unpuscarsijumate Reputație: 179 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 Momentan nu am poze noi.. Maine sper sa pun si poze. Serviciile mele sunt cele pe care le stiti deja: oral si normal, oralul se poate protejat sau neprotejat in funcție de igiena, FK, cumni, anni, 69 si ale fantezii. 150 finalizarea si 250 ora. Dupa parerea mea si a altora am mai slăbit, acum ramane la aprecierea voastra. Si apropo , nu cred ca atat timp cat stiu Facebook-ul meu trebuie sa spui tuturor asta, daca a-i avut norocul sa il gasesti , atunci păstrează pentru tine. Multumesc si o seara buna va doresc! Slabitul nu e o chestie de parerologie. Te urci pe cantar si ne zici cat indica. Link spre comentariu
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 Imi cer scuze ca nu am reusit sa postez nici astăzi poze, dar sper ca zilele astea sa reusesc. 😞 Astăzi sunt si eu disponibilă, va pupăcesc si va urez o zi frumoasa. :* Link spre comentariu
czr Reputație: 44 Postat Martie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 Imi cer scuze ca nu am reusit sa postez nici astăzi poze, dar sper ca zilele astea sa reusesc. Astăzi sunt si eu disponibilă, va pupăcesc si va urez o zi frumoasa. :*La fel si tie draguto,abia astept sa te vizitez!!Esti nr 1 Link spre comentariu
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Daria e cumva cantareata de muzica usoara ? Delia e cantareata:)) Link spre comentariu
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Martie 5, 2016 Buna tuturor, astăzi sunt si eu disponibilă,l. Va urez o zi superba, pupici! Link spre comentariu
unpuscarsijumate Reputație: 179 Postat Martie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2016 Buna tuturor, astăzi sunt si eu disponibilă,l. Va urez o zi superba, pupici! Cate kilograme ai? La ce inaltime? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Delia e cantareata:))Darya chiar este cantareata (sau am fost informat gresit ) Link spre comentariu
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Pozele unde sunt pana la urma? Ai locatie sau vii la domiciliu?? Link spre comentariu
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Martie 10, 2016 Buna dragilor, astăzi sunt si eu disponibilă începând cu ora 14:00. Va pup si o zi frumoasa sa aveti Link spre comentariu
unpuscarsijumate Reputație: 179 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 10, 2016 Buna dragilor, astăzi sunt si eu disponibilă începând cu ora 14:00. Va pup si o zi frumoasa sa aveti Eviti sa raspunzi la intrebare si asta ma face sa cred ca nu vrei sa se afle: cate kilograme ai la ce inaltime? 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Martie 10, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 10, 2016 Eu v am zis ca revine. Bine ai revenit!!! 3 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Martie 10, 2016 Eu v am zis ca revine. Bine ai revenit!!! Nici nu stiu ce ne-am face noi fara tine. Link spre comentariu
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Martie 10, 2016 Eviti sa raspunzi la intrebare si asta ma face sa cred ca nu vrei sa se afle: cate kilograme ai la ce inaltime?[/quo Daca esti atat de curios, poti afla si singur! Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Hai spune nu mai fi timida Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114250 Postat Martie 10, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 10, 2016 Hai spune nu mai fi timida https://www.youtube.com/watch?v=il655PU5Z4Q Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 10, 2016 Eviti sa raspunzi la intrebare si asta ma face sa cred ca nu vrei sa se afle: cate kilograme ai la ce inaltime?[/quo Daca esti atat de curios, poti afla si singur!Cum, sa vina la tine cu ruleta si cantarul dupa el? 3 3 Link spre comentariu
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Martie 11, 2016 Astăzi sunt si eu disponibilă începând cu ora 12:00. Va pup si va astept pe la mine.😘 Link spre comentariu
Vizitator andrei cel bunnnn Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Nu stiu dar te sun de 3 zile si nu raspunzi la telefon nu stiu de ce te mai postezi ca esti disponibila Link spre comentariu
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Martie 11, 2016 Abia ieri am ajuns inapoi in bucuresti. Cand sunt disponibilă postez aici dragule! 2 Link spre comentariu
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Martie 12, 2016 Hei astăzi sunt si eu disponibilă, va urez un Weekend frumos ! 1 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Martie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 14, 2016 pozele unde sunt darea? ?? ai promis cva Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Martie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 14, 2016 darya Link spre comentariu
Postări Recomandate