Sari la conținut

Darya, noua in Bucuresti!! 0756410774

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Buna eu sunt Darya si sunt din galati.

M-am gandit sa ma schimb un pic rutina si sa mai vizitez si alte locuri sa mai întâlnesc si alti oameni.

Anunt la Bacau

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua. Astăzi sunt si eu disponibilă între orele 12:00 - 23:00. O zi buna va doresc! Pupici :*

Draga Darya, daca ai raspunde si la telefon sau la mesaje sms ce bine ar fi...te-am tot cautat azi si nimic. Esti suparata pe mine?  :blushing2  :blushing2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Mâncațaș papucii tăi, vezi că p'acilișea, pă la Bucales, se poartă curvele pă tocuri.

Avem gusturi alese în pula noastră.

Dragul meu, daca nu ai observat aceasta poza nu a fost facuta special pentru forum ci pentru mine, daca eu am ales sa o pun aici a fost pentru faptul ca M-am gandit sa mai atașez cate o poza din cand in cand.

Dar nici nu stiu de ce ma complic, oricum voi stiti doar sa faceti comentarii răutăcioase la orice am face sau nu noi fetele de aici.. In fine fara supărare. :*

Link spre comentariu

Draga Darya, daca ai raspunde si la telefon sau la mesaje sms ce bine ar fi...te-am tot cautat azi si nimic. Esti suparata pe mine? :blushing2 :blushing2 :laugh2

Nu sunt suparata pe tine dragul meu, doar ca nu ne-am potrivit cu timpul, te astept oricand. :*

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Am fost si eu la Darya, in urma cu cateva zile si m-am simtit extraordinar.

Am facut programarea prin telefon cu o ora inainte, in prealabil cred ca am sunat la vreo 10 inainte si niciuna nu era disponibila, altele spunandu-mi ca nu sunt fidel si o caut cam rar si cica as fi clintul 700 si ceva, in fine sa trecem peste.

Darya este foarte lipicioasa si stie sa isi faca meseria bine, nu vreau sa descriu foarte multe asa ca o sa fiu cat mai obiectiv si scurt.

Locatie: 8, am gasit-o putin cam greu, ce mi-a placut ca este liniste si baia cam mica plus ca patul este cam distrus;

Aspect: 9 Darya arata foarte bine, foarte curata si atenta cu igiena ei;

Oral: 9 ok, lins, limbi pe oute, lins si supt adanc;

Normal: 8 o singura pozitie, stramta si se lubrifiaza natural;

Anal: nu face;

Gfe: 9 comunicativa, poti discuta cu ea multe lucruri;

Sper ca va este de folos recenzia, ca in ultimul timp nu mai era nimic trecut la Darya.

De recomandat: da

Cotizatie: 150 ron o finalizare

• Like 9
Link spre comentariu

Am ajuns si eu lea Darya, nu stiu daca inainte sau dupa Scorpion dar oricum tot ieri. Arata f bine cu un pantalonas scurt care ii evidentia cracii sexi de te ia cu palpitatii...

Camera e mica si baia f mica, dar e OK. Oricum schimba locatia in curand, asa mi-a zis. Poate ajunge iar in zona Romana-Unirii, ar fi mai usor de ajuns.

Am mers la dus, ea deja fusese, apoi am inceput "meciul". M-am jucat cu sanii ei, i-am lins, la fel cu fundul ala bestial (si sanii si fundul sunt superbi), mi-a facut oral superb cu muuuulta saliva si lins pe outze (se pricepe ff bine, mai si scuipa uneori, e de vis ...dar pentru asta sa fiti perfecti epilati altfel nu cred ca va accepta si e normal sa fie asa). I-am facut si eu un cunni lent, tacticos, mi-a dat impresia ca i-a placut dar asta numai ea stie si nu va spune nimanui. Oricum o pasarica ff apetisanta si curata, epilata. 

Am finalizat in doggystile, iar pussy-ul fiind pregatit prin cunni nu am mai simtit senzatia aia de super-strimt pe care o ai cand penetrezi direct fara pregatire. Foarte placut oricum. Numarul doi - iar mi-a facut oral, eu m-am jucat cu sanii si picioarele ei, ne-am excitat reciproc, am pus preze si am pus-o in pozitia - ea culcata pe lateral si eu intre picioarele ei, asezat in genunchi. A fost bine, categoric.

Note

Aspect - 9 (foarte draguta chiar daca uneori e prea serioasa si vorbeste doar daca o intrebi ceva)

Oral - 9,5 (excelent, cu multa saliva si alternand repede-lent)

Normal - 9

FK - pacat ca nu se saruta, de aceea nu pot nota)

Pret - 250/ora

Singurul punct oarecum negativ e ca se uita ff des la telefon si dadea mesaje. Dar tre sa recunosc ca m-a intrebat daca ma deranjeaza asta si mi-a spus si de ce butona telefonul. O sunau multi clienti sau dadeau sms si crede ca e OK sa le raspunzi, din amabilitate. Zic ca nu m-a deranjat pentru ca am strategia mea - cand fata da mesaje eu ma dau langa ea si o mangai pe unde vreau eu. E chiar relaxant sa stii ca nu sta concentrata pe ce ii faci asa ca o poti atinge si tu relaxat si e excitant. Pe ansamblul o experienta placuta, e a doua oara cand ajung la ea si o sa mai vin, stie sa ofere sex de calitate.

• Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City

Singurul punct oarecum negativ e ca se uita ff des la telefon si dadea mesaje. Dar tre sa recunosc ca m-a intrebat daca ma deranjeaza asta si mi-a spus si de ce butona telefonul. O sunau multi clienti sau dadeau sms si crede ca e OK sa le raspunzi, din amabilitate.

E total nepoliticos si lipsa de respect sa-ti butonezi telefonul oricand esti in compania cuiva, dar daca o faci atunci cand esti platit(a) cu 250/ora pentru servicii de companie, gestul seamana a nesimtire. Ironia e ca tipa se considera datoare sa fie amabila cu viitorii/potentialii clienti, in vreme ce clientul care-i daduse deja banul nu mai era demn de amabilitatea si atentia ei. Mdeah ... :hmmm

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

E total nepoliticos si lipsa de respect sa-ti butonezi telefonul oricand esti in compania cuiva, dar daca o faci atunci cand esti platit(a) cu 250/ora pentru servicii de companie, gestul seamana a nesimtire. Ironia e ca tipa se considera datoare sa fie amabila cu viitorii/potentialii clienti, in vreme ce clientul care-i daduse deja banul nu mai era demn de amabilitatea si atentia ei. Mdeah ... :hmmm

Nici nu mai îndrăznesc sa dau explicații, orice as spune nu va poate face sa numai fiți asa cârcotași.

Te pupa Darya ;) !

• Like 1
Link spre comentariu

Buna tuturor, vroiam sa va spun ca imi pare rau ca nu v-am raspuns zilele astea, dar din păcate nu M-am simtit prea bine.

Astăzi sunt si eu disponibilă începând cu ora 13:00. O zi buna , pupici! :*

Si nu puteai sa scrii aici pe forum ca nu lucrezi...ca sa nu te mai sune lumea degeaba sa nu raspunzi...nu crezi ca era mai ok?pe bune...asa cand esti disponibila repede anunti....no comment ..

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...