Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:contanta
  • Oras:contanta
Postat

buna numele meu este loredana , am 19 ani sunt blonda am 1,68 ...50 kg ....ochii verzi, sani nr 2  fund bombat  ....   ... ma puteti gasi in tomis nord viz a vi de hotel "nevada " ma poti contacta la mumarul 0763109778

serviciile mele sunt : 

oral cum il doresti   :felatie             1 finalizare =   =  30 min : 100 lei 

depinde de igiena                                          

normal obligatoriu protejat  :tittyfuck              1 ora = 2 finalizari =  150 lei 

1 ora = 1 finalizare + un masaj de relaxare = 150 lei 

masaj de relaxare   :masaje           

deplasari : 1 ora = 2 finalizari = 300 lei 

1 ora = 1 finalizare + masaj de relaxare = 300 lei 

ma puteti gasi intre orele 16:00 si 03:00

daca vad vreo iritatie sau scurgeri oralul va fi obligatoriu cu prezervativ si nu ma voi saruta  ...!!!!

rog programare neaparat cu o ora inainte ( daca nu puteti ajunge trimiteti sms sau sunati si anuntati )       

post-104607-0-34494800-1405253366_thumb.jpg

post-104607-0-90018800-1405253696_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va rog sa ma scuzati, poate sunt eu idioti, dar la un search pe Google, Tomis Nord cica ar fi in Contanta, deci ce-i cu anuntu asta la "Bucuresti"!?

• Oras:Paris
  • Oras:Paris
Postat

do you speak english?  i found you by chance.  I am 38yo, i leave in france, and I'm going to Bucharest and Im searching for company.

Postat

buna numele meu este loredana , am 19 ani sunt blonda am 1,68 ...50 kg ....ochii verzi, sani nr 2  fund bombat  ....   ... ma puteti gasi in tomis nord viz a vi de hotel "nevada " ma poti contacta la mumarul 0763109778

serviciile mele sunt : 

oral cum il doresti   :felatie             1 finalizare =   =  30 min : 100 lei 

depinde de igiena                                          

normal obligatoriu protejat  :tittyfuck              1 ora = 2 finalizari =  150 lei 

1 ora = 1 finalizare + un masaj de relaxare = 150 lei 

masaj de relaxare   :masaje           

deplasari : 1 ora = 2 finalizari = 300 lei 

1 ora = 1 finalizare + masaj de relaxare = 300 lei 

ma puteti gasi intre orele 16:00 si 03:00

daca vad vreo iritatie sau scurgeri oralul va fi obligatoriu cu prezervativ si nu ma voi saruta  ...!!!!

rog programare neaparat cu o ora inainte ( daca nu puteti ajunge trimiteti sms sau sunati si anuntati )       

Buna Loredana. In cazul in care vei face un turneu prin tara si vei trece prin Buzau as dori sa ma anunti. Adresa de contact: [email protected]

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...