Sari la conținut

Adelle 0769357173 poze reale si noi

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

sunt aici pt tine,sa te rasfata si sa te fac sa uiti de griji si de rutina zilnica,suna-ma sa stabilim o intalnire si iti pot oferi toit ce iti doresti,sex total,zona universitate

post-96815-0-38502700-1405334302_thumb.jpg

post-96815-0-49090900-1405334307_thumb.jpg

post-96815-0-90339100-1405334311_thumb.jpg

post-96815-0-13606000-1405334318_thumb.jpg

post-96815-0-55631500-1405334323_thumb.jpg

• Like 5
Postat

serviciil;e sunt de sex total iar preturile sunt de 200 de lei finalizarea si 300 de lei ora,va astept

• Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0721552967
Postat

si ca locatie? ai putea sa furnizezi mai multe detalii? oral protejat, neprotejat, finalizare orala/faciala/etc? Mi s-ar parea normal sa ne spui si noua una alta daca tot ai postat aici

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut fratilor futaciosi,

Am fost eu la d-ra in cauza si avand in vedere prestatiei ei, numai cuvinte de lauda.

Desi am purces 2 insi catre ele, ni s-a comunicat cand am ajuns deja la adresa ca una din fete a plecat, asa ca am urcat pe rand, mai intai eu. Locatia binecunoscuta biserica italiana. 
Apartament comunist, totul vechi in el, ceva draperii/perdele care dau impresia unui salon de masaj. Un mare minus salteaua actiunii, imbracata in ceva cuvertura de pat, dar... veche, jegoasa, probabil plina de copiii, mai mare sila sa stai pe ea, nu tu cearseaf curat... Mi s-a pus un prosop, dar pentru un futut e mult prea putin. Recomand punerea la dispozitie a unor cearseafuri care macar sa dea impresia de curat. Colac peste pupaza, un prezervativ desfacut langa pat... 

In fine, dameza, putina burtica, pozele sunt fotosopate, are ceva kg in plus, dar nu deranjant. 
Am decartat pretul cerut ( 200 Lei per numar ) si am trecut la dus. Un schimb timid de replici si fata a inceput cu un ONP, la care am cerut combinarea cu un anilingus... aici ambientza a fost deplina, a combinat cele 2 elemente mai bine ca nadia la barna...Am ridicat picioarele in sus ca la yoga si am lasat-o pe adelle sa-si faca numarul, e docila, ascultatoare, si se face placuta. M-a cautat cu limbutza ei in toate coltzurile anubisului, magnifiiiiic. La un moment dat radeam singur de atata placere.

La partea de oral, fara artificii, dar foarte corect executat. 
Avand in vedere nota mare de plecare si elementele dificile, juriul i-a acordat 10. Finalizarea a la Maradona in goooritza, supt tot, igienizat si plecat mai departe. 
Este de revenit, eu cu sigurantza am sa mai revin, desi pretul practicat per numar este prea mare, pentru conditiile din casa, dar anilingusul ma face sa revin negresit. 
Juratii au decis:
Locatie: 6 ( se poate si mai rau, dar cu sigurantza e loc de mult mai bine )

Aspect: 8 ( nimic spectaculos)
Oral: 8

Normal: N-am avut placerea

Anilingus: 10
All in all, pentru mine, o experientza placuta.
Spor la ejaculari !!!  :bandit  :bandit  :bandit

• Like 1
Postat

Îmi pare rău dar intru rar pe site pt a îmi verifica mesajele și comenturile,va rog sa mă sunați pt orice fel de intrebari,va pup și va astept

Postat

BRUNETA,,   20 ani, dulce, sexy, ofer domnilor generosi servicii de calitate: oral, normal si alte fantezii, 69, anni, cunni. 100 L finalizarea, 150 L ora (2 finalizari). Nu ezita sa ma cunosti,  0767.522.340

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Lasa anuntul Adelei in pace :)

Pt anuntul tau trebuie sa deschizi topic nou

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Lasa anuntul Adelei in pace :)

Pt anuntul tau trebuie sa deschizi topic nou

Cassy , fata cred ca nu stie cum se face . O sa-i deschid un topic la" Orientare" si poate cere ajutorul daca nu se descurca :hug1

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Buna futaciosilor,va anunt ca mi-am schimbat locatia(tot la universitate) sunt deasupra magazinului sephora chiar vis avis de fosta locatie..ap este super..serviciile sunt aceleasi si preturile la fel..dar ma gasiti pana marti deoarece voi pleca afara din tara..va pup si va astept..LA MULTI ANI!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...