adelle Reputație: 42 Postat Iulie 14, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2014 sunt aici pt tine,sa te rasfata si sa te fac sa uiti de griji si de rutina zilnica,suna-ma sa stabilim o intalnire si iti pot oferi toit ce iti doresti,sex total,zona universitate 5
adelle Reputație: 42 Postat Iulie 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 17, 2014 va astept!!!
adelle Reputație: 42 Postat Iulie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 29, 2014 valabil
robert112 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 29, 2014 pret?
adelle Reputație: 42 Postat Iulie 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 31, 2014 serviciil;e sunt de sex total iar preturile sunt de 200 de lei finalizarea si 300 de lei ora,va astept
adelle Reputație: 42 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2014 bunaaaaaaaaaaaaa
sweed29 Reputație: 139 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 si ca locatie? ai putea sa furnizezi mai multe detalii? oral protejat, neprotejat, finalizare orala/faciala/etc? Mi s-ar parea normal sa ne spui si noua una alta daca tot ai postat aici
vasilica28 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 Buna, Pina la ce ora lucrezi azi ???
cautamantabuna Reputație: 241 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 10, 2014 Salut fratilor futaciosi,Am fost eu la d-ra in cauza si avand in vedere prestatiei ei, numai cuvinte de lauda.Desi am purces 2 insi catre ele, ni s-a comunicat cand am ajuns deja la adresa ca una din fete a plecat, asa ca am urcat pe rand, mai intai eu. Locatia binecunoscuta biserica italiana. Apartament comunist, totul vechi in el, ceva draperii/perdele care dau impresia unui salon de masaj. Un mare minus salteaua actiunii, imbracata in ceva cuvertura de pat, dar... veche, jegoasa, probabil plina de copiii, mai mare sila sa stai pe ea, nu tu cearseaf curat... Mi s-a pus un prosop, dar pentru un futut e mult prea putin. Recomand punerea la dispozitie a unor cearseafuri care macar sa dea impresia de curat. Colac peste pupaza, un prezervativ desfacut langa pat... In fine, dameza, putina burtica, pozele sunt fotosopate, are ceva kg in plus, dar nu deranjant. Am decartat pretul cerut ( 200 Lei per numar ) si am trecut la dus. Un schimb timid de replici si fata a inceput cu un ONP, la care am cerut combinarea cu un anilingus... aici ambientza a fost deplina, a combinat cele 2 elemente mai bine ca nadia la barna...Am ridicat picioarele in sus ca la yoga si am lasat-o pe adelle sa-si faca numarul, e docila, ascultatoare, si se face placuta. M-a cautat cu limbutza ei in toate coltzurile anubisului, magnifiiiiic. La un moment dat radeam singur de atata placere.La partea de oral, fara artificii, dar foarte corect executat. Avand in vedere nota mare de plecare si elementele dificile, juriul i-a acordat 10. Finalizarea a la Maradona in goooritza, supt tot, igienizat si plecat mai departe. Este de revenit, eu cu sigurantza am sa mai revin, desi pretul practicat per numar este prea mare, pentru conditiile din casa, dar anilingusul ma face sa revin negresit. Juratii au decis:Locatie: 6 ( se poate si mai rau, dar cu sigurantza e loc de mult mai bine )Aspect: 8 ( nimic spectaculos)Oral: 8Normal: N-am avut placereaAnilingus: 10All in all, pentru mine, o experientza placuta.Spor la ejaculari !!! 1
adelle Reputație: 42 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 29, 2014 valabil!!
adelle Reputație: 42 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 3, 2014 Îmi pare rău dar intru rar pe site pt a îmi verifica mesajele și comenturile,va rog sa mă sunați pt orice fel de intrebari,va pup și va astept
ralucaxxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2014 BRUNETA,, 20 ani, dulce, sexy, ofer domnilor generosi servicii de calitate: oral, normal si alte fantezii, 69, anni, cunni. 100 L finalizarea, 150 L ora (2 finalizari). Nu ezita sa ma cunosti, 0767.522.340
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 3, 2014 Lasa anuntul Adelei in pace Pt anuntul tau trebuie sa deschizi topic nou
bic.c Reputație: -1560 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 3, 2014 Lasa anuntul Adelei in pace Pt anuntul tau trebuie sa deschizi topic nouCassy , fata cred ca nu stie cum se face . O sa-i deschid un topic la" Orientare" si poate cere ajutorul daca nu se descurca 1 1
adelle Reputație: 42 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 4, 2014 Ms de suport
adelle Reputație: 42 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2015 Buna futaciosilor,va anunt ca mi-am schimbat locatia(tot la universitate) sunt deasupra magazinului sephora chiar vis avis de fosta locatie..ap este super..serviciile sunt aceleasi si preturile la fel..dar ma gasiti pana marti deoarece voi pleca afara din tara..va pup si va astept..LA MULTI ANI!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum