maya4fun Reputație: 75 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2015 Ne vedem luni, pe 26 octombrie pe la pranz? Daca poti e super, am si eu o fereastra in program asa ca te sunt dimineata sa stabilim ce si cum. Te puppppp sexi lady! si astept sa fiu langa tine in pat))) . Moccasin lasa.mu un mesaj cand poti.pm....
moccasin Reputație: -4 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 . Moccasin lasa.mu un mesaj cand poti.pm.... [email protected] .Imi poti scrie pe el. 1
moccasin Reputație: -4 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 [email protected] .Imi poti scrie pe el.Cred ca cel mai bine e sa iti faci si tu un mail cu nume fictiv, care sa nu permita cuiva sa stie identitatea reala si apoi imi scrii si mie pe adresa asta ([email protected]) si stabilim cand ne vedem, daca nu mai folosesti telefonul. Intr-un fel te inteleg, probabil ca te sunau fel de fel de oameni, unii te enervau prin tupeu si insistenta asa ca merge si prin metoda asta. Desigur, asta in cazul in care vrei sa ne mai vedem. Cum doresti si tu, pentru ca vorba aceea, amor cu forta nu se poate))) Doar sex liber consimtit, consensual si cu satisfacere reciproca... 1
moccasin Reputație: -4 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2015 Maya, mai baga si tu cate un Up sa mai vedem ca existi)))) Up, up up...(uite cum iti fac eu munca publicitara) 1
Hardlove Reputație: 15 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 4, 2015 tare asta 1
moccasin Reputație: -4 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2015 Up up up....Maya e mereu cu noi, desi acum e perfect camuflata))) ea ne priveste si e ingaduitoare. 1
moccasin Reputație: -4 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Maya va transmite tuturor Craciun Fericit! M-a delegat pe mine sa transmit mesajul, ea fiind ocupata momentan))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum