danyel_danutzu Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 17, 2014 acum cateva zile cautam pe gds.ro o fata ....cautam ceva nou si am regasit-o pe Andreea.Aceea fata inocenta care statea in craiovita zona Lidl.Recomand aceasta fata .
darck999 Reputație: 7 Postat Iulie 18, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 18, 2014 acum cateva zile cautam pe gds.ro o fata ....cautam ceva nou si am regasit-o pe Andreea.Aceea fata inocenta care statea in craiovita zona Lidl.Recomand aceasta fata .pai...prezinta-ne si noua....poze, detalii...note....cat, unde, cum... Multumim.
danyel_danutzu Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Iulie 18, 2014 pai...prezinta-ne si noua....poze, detalii...note....cat, unde, cum... Multumim. fishy fishsalut andrei1986,eu nu sunt un ''fishy fish'',eu am citit cometariile pe care voi le-ati postat si mi-am dat cu pararea.Pot sa iti spun de aceasta fata ca mi s-a parut ok,presteaza in apropiere de english park si preturile sunt putin cam mari .N-70,O-80,pot sa iti zic ca face oralu si neprotejat iar pentru o ora nu stiu cat cere.Imi pare rau daca m-am inteles gresit ,mi-a placut fata si am hotarat sa imi las parerea scrisa pe forum,pentru ca am vazut ca in craiova avem doar o fata in top si nu e cine stie ce.
clear66 Reputație: 69 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Oltenia Eterna Terra Nova Oras:Oltenia Eterna Terra Nova Postat Iulie 19, 2014 acum cateva zile cautam pe gds.ro o fata ....cautam ceva nou si am regasit-o pe Andreea.Aceea fata inocenta care statea in craiovita zona Lidl.Recomand aceasta fata . salut andrei1986,eu nu sunt un ''fishy fish'',eu am citit cometariile pe care voi le-ati postat si mi-am dat cu pararea.Pot sa iti spun de aceasta fata ca mi s-a parut ok,presteaza in apropiere de english park si preturile sunt putin cam mari .N-70,O-80,pot sa iti zic ca face oralu si neprotejat iar pentru o ora nu stiu cat cere.Imi pare rau daca m-am inteles gresit ,mi-a placut fata si am hotarat sa imi las parerea scrisa pe forum,pentru ca am vazut ca in craiova avem doar o fata in top si nu e cine stie ce. si asa ti.ai scris tu parerea, ca in primul paragraf de sus??? ))))))))))
s0rin1978 Reputație: 441 Postat Iulie 19, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Iulie 19, 2014 doua posturi + o parere ... sau doua posturi + 2reclame (una pozitiva alta negativa) ma daniele tu semeni rau de tot a pestisor si asta din mai multe motive : 1. singurele tale postari nu fac decat reclama unei singure fete 2. ca o musti de fund pe Ardeleanca (bine macar ca ai de unde sa musti astfel incat sa te saturi si sa mai si ramana pentru altii) fara motiv(daca ai fost la ea si nu ti-a placut fa recenzia regulamentara)3. ar fi cazul sa faci recenzii regulamentare si aici si la alte fete 4. ar mai fi si altele dar deocamdata astea sunt suficiente 1
jokervs Reputație: 459 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 19, 2014 Stergeti acest .. aici nu acceptam personaje fishy fish.. are dreptate andrei... cer block thread...nici o recenzie reclama pe fata !!!
hot.girl Reputație: 13 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 13, 2014 doua posturi + o parere ... sau doua posturi + 2reclame (una pozitiva alta negativa) ma daniele tu semeni rau de tot a pestisor si asta din mai multe motive : 1. singurele tale postari nu fac decat reclama unei singure fete 2. ca o musti de fund pe Ardeleanca (bine macar ca ai de unde sa musti astfel incat sa te saturi si sa mai si ramana pentru altii) fara motiv(daca ai fost la ea si nu ti-a placut fa recenzia regulamentara)3. ar fi cazul sa faci recenzii regulamentare si aici si la alte fete 4. ar mai fi si altele dar deocamdata astea sunt suficiente sorin 1978 ai dreptate aici , o cunosc personal si stiu ca are peste , iar la ce comentarii lasa persoana respectiva , prea bate la ochii
hot.girl Reputație: 13 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 13, 2014 Iar finuta nu mi se pare a fi. Avand in vedere ca se spala din joi in pasti ,este certata rau cu apa,
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 13, 2014 http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/studenta-atragatoare-fara-fie-ofer/11998713 Studentă, atrăgătoare, fără fiţe ofer momente cu adevarat speciale domnilor care ştiu să aprecieze calitatea. Sunt o brunetă, cu forme de balerina, sânii potriviti, ard de nerabdare să mă suni la nr 0763406113Telefon: 0763.406.113Categorie: EroticeOraș: CraiovaJudeț: DoljCod anunț: 5463404006ecdPostat de: raluca.maria
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum