Sari la conținut

Randunica is back

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Motane, daca nu mai temperezi din pulimea asta ridicola cu cate 10 conturi facute la minut special sa ma denigreze pe mine sau pe alte fete de pe forum...ma supar tare de tot. 

Pe bune!

Daca tot multumesti fa-o si tu cum se cuvine.

Eu sunt o singura Randunica, ei de ce pula mea sunt cate 16 de fiecare?!

MAI TAIE DIN EI DA-I IN PULA LU XOXO!!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Motane, daca nu mai temperezi din pulimea asta ridicola cu cate 10 conturi facute la minut special sa ma denigreze pe mine sau pe alte fete de pe forum...ma supar tare de tot. 

Pe bune!

da sigur

Ne gandim sa dam cezarului ce e al cezarului si sa redeschidem subforumul tau drept cadou pentru intoarcere

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon

Pe bune!

randunica-i unicata, totdeauna copiata, niciodata egalata :)

• Like 1
Link spre comentariu

adevarule ca ar trebui facuta o regula in script, 1 user/IP si atunci vom scapa de multi trolli de pe aici, daca acelasi user se conecteaza de la mai multe IP-uri e ok, dar  daca sunt N useri pe IP e o problema, hai ca deja nu mai exista sali de net unde sa mearga tot poporu' fiecare ar net-ul lui cu IP mai mult sau mai putin variabil, stie Motanu' d'astea, oricum

Link spre comentariu
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!

Pe bune!

Offff pana si "panaramele" dau lectii de moralitate, Randunico dute .....maritate (daca ai gasit fraieru....vai de capul lui) si lasa loc la altele s-a se "afirme"

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Offff pana si "panaramele" dau lectii de moralitate, Randunico dute .....maritate (daca ai gasit fraieru....vai de capul lui) si lasa loc la altele s-a se "afirme"

dau lectii de moralitate retardatilor. si se pare ca tot ei sunt si cei care sar ca arsi :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Xoxo.....la cat esti de prost prefer s-a nu iti raspund.....

PS: dute si suge pula (la cei care-i dau limbi Randunicei) si poate faci ai tu un ban......amaratule.....offfff foame mate.

Link spre comentariu

dau lectii de moralitate retardatilor. si se pare ca tot ei sunt si cei care sar ca arsi :laugh2

Offf de prostie nu duci lipsa.......incearca s-a sugi si tu pule la tipi mai destepti poate se ia si la tine daca-i sugi bine.....sperma poate face minuni......

PS: s-a nu-i spui lui xoxo ca iti face concurenta......o s-a vrea si el sa-i creasca IQ-ul.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

pisicuts, fa si tu o aroganta manca-ti-as pula ta de barosan si baneaza-l pe asta :( e sub orice critica..

iti bag o manea!!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

pisicuts, fa si tu o aroganta manca-ti-as pula ta de barosan si baneaza-l pe asta :( e sub orice critica..

iti bag o manea!!

ME asta la cât de bine e dotat intelectual, maine poimâine îl vad ministru de finanțe... Asa ca vedeți cum îl supărați... Poate va trimite anaf - ul pe cap :)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

daca te-ai fi inscris la Drept cand a fost Dan Sova lector, ehehei, acum erai departe, asa, tot aici te-ai intors, cu ratați ca noi :laugh2

la tine sigur nu m-am intors. eu m-am intors pentru domnii care ma viziteaza, nu pentru cretinii care isi vomita frustrarile pe forum. inteligentu-le, impusca-te. facultati-le mi le bag in cur, tot botul e viata. hai jet du-te in coite!tot ale lu xoxo lua-le-ai in gura sa taci mai des. fa-ti o viata mai cacanare! eu am de ce sa fiu pe forum: agat simpatici, asta mi-e jobul de free time. tu ce pl lu xoxo cauti?retardatule!

Link spre comentariu

Offf de prostie nu duci lipsa.......incearca s-a sugi si tu pule la tipi mai destepti poate se ia si la tine daca-i sugi bine.....sperma poate face minuni......

PS: s-a nu-i spui lui xoxo ca iti face concurenta......o s-a vrea si el sa-i creasca IQ-ul.

'te dreaq de prost, analfabet si complexat pe deasupra. De unde plm vin frate toti falfabetii pe forum?!?!

Doamneeee, indeplineste-mi dorinta si fa intr-un fel ca toate pulile sa se scoale in functie de gradul de educatie si cultura...atunci sa vezi toate euglenele cocosate pe strazi =))

Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Din pacate pt tine, numai prosti atragi! De ce te folosesti de numele lui xoxo? Pana mea, parca erai cu altul.La ce gura spurcata ai , nu stiu cum de te mai viziteaza cineva. Sunt sivur ca vor urma invective, injurii, jigniri. Da sti ceva? Ia -ti fituica care iti atesta studiile, sterge-l pe picon la zgarci, ia un aurolac cu el si poate vei fi si tu fericita. Acum ai cuvantul. Stiu ce urmeaza, nimeni nu se asteapta la altceva din partea ta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...