Sari la conținut

Randunica is back

Postări Recomandate

• Oras:Clongowes
Postat

Shaorma, cuibul se mareste. Si varanul sta la panda, doar, doar o mai cadea vreun ou proaspat din cuib. Daca nu cade insa, intra si le jumuleste pe toate.

• Oras:B
Postat

Eheee, si tu acum. Uneori mai trebuie plesnita scurt peste bot (evident ca doar virtual).

Eheee, si tu acum. Uneori mai trebuie plesnita scurt peste bot (evident ca doar virtual).

Cine, tuuuu!!!??? Nici macar virtual nu poti!

Postat

JJ nu-i nevoie de floreta...trage cu prastia sa-i sara penele. Valabil si pt varanul nimofoman.

OT: Pacat de copilul ala. 

De ce pomenesti de un copil aici idiotule?
  • Oras:Colo
Postat

De ce pomenesti de un copil aici idiotule?

Te-ai indragostit iar...ai spalat vrabia la pizda...

Ce sa spun, sper sa-ti mearga cu asta si sa nu ti-o fure altu'.

ps: n-am pomenit eu de copil, tristule. lasa-ti roseata de pe ochi sa se linisteasca si citeste mai atent.

pps: cu cine vorbim acum? Care dintre "tine" esti?

• Like 2
Postat

Nu ma laud cu ce n-am si nu am ce nu-i de lauda. Din punctul de vedere al unora am foarte multi, din al altora prea putini.

Eu NU cumpar oameni. Dar e greu de inteles pentru tine care esti o profitoare abjecta.

Te deranjeaza rau ca sunt cativa carora nu le place sa se bata pe burta cu pestii? Live with it!

La cat esti de "stilata", leidi, in lumea mea ai avea un loc binemeritat: la piata sa vinzi cartofi. Viseaza tu ca eu mi-as petrece altfel decat, poate, fortat, mai mult de cateva secunde in compania ta.

Hihi, ce desteapta esti! Daca tu citesti carti de genul: "Cum sa fii un proxenet de succes", nu inseamna ca si altii fac la fel. Get the idea, ca esti "disteapta".

Aha, deci o femeie ar fi un soi de animal de companie. Cum zicea un cantec pe care ti-l dedic, "sunt satul de laba ca ursu' de ghinde", "ejaculez amintiri":

"Traumatizat" :) Memorie de gaina, ia citeste tu cu atentie ce am scris eu si vezi daca am folosit sau nu acest termen. Stiu ca ai fost provocata, stiu si cine te-a provocat. Si tu, o leidi, ai ales sa raspunzi. Bine ca nu te-am provocat sa arati ca ai creier, ca, dupa faza aia, chiar n-ai fi putut arata. Imi plac femeile, mi-au placut dintotdeauna.

Pai, daca tot e ceva super OK ca le "indrumi" pe fete pe calea asta, eu zic c-ar fi numai normal sa-ti indrumi si odrasla pe aceeasi cale. Aaa, nu? "Muiste imputite"?

Uite ca s-au convins cei care inteleg limba romana de cum au stat lucrurile in seara aceea. Doar tu si Picon aveti inca o problema cu memoria. La el e de inteles: bautura + varsta. La tine faptul ca gandesti cu vaginul. Aport, leidi, aport! :)

Si o "indianca".

:iagree

Postat

Te-ai indragostit iar...ai spalat vrabia la pizda...

Ce sa spun, sper sa-ti mearga cu asta si sa nu ti-o fure altu'.

ps: n-am pomenit eu de copil, tristule. lasa-ti roseata de pe ochi sa se linisteasca si citeste mai atent.

pps: cu cine vorbim acum? Care dintre "tine" esti?

ca de obicei, sunt ala care nu suporta nesimtirea, lucru pe care tu il ai din plin. Sub masca unei ironii pe care tu o consideri "subtila si facuta cu cap", se ascunde un marlan, care nu are altceva mai bun de facut decat sa caute nod in papura. 

Postat

Tovarasu', te salut politicos: "pastilatule!"

Tovarasu, tin sa te anunt ca ma bucur de o sanatate excelenta si nu folosesc pastilele. Stai linistit deci, nu ti-am luat din pastilele tale, foloseste-le linistit in continuare.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Tovarasu, tin sa te anunt ca ma bucur de o sanatate excelenta si nu folosesc pastilele.

Tocmai pentru ca nu le mai iei ai impresia ca esti in regula. ;)

• Like 2
Postat

Tocmai pentru ca nu le mai iei ai impresia ca esti in regula. ;)

Spre deosebire de tine, eu chiar sunt, cu sau fara pastile. Vezi sa nu le incurci ca este periculos! Ca de obicei, iar ti-ai dat cu tesla in OO!

Postat

Esti inca in faza 1: negarea. :)

Nu neg tovarase, esti dus cu pluta rau de tot!!! Mi-am dat seama de cand te-am vazut pe strada impreuna cu tovarasul tau.

post-114235-0-47287900-1409654308_thumb.jpg

Postat

Nu-mi place de tine! Poti sa-l chemi pe alex ala care e indragostit de amelia? Sau pe ceilalti sase...

Postat

Nu-mi place de tine! Poti sa-l chemi pe alex ala care e indragostit de amelia? Sau pe ceilalti sase...

Sincer, nici mie  nu imi place de tine!!!! Te-as pune unde iti este locul.

post-114235-0-43125100-1409654580_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Intoarce-te acasa...

http://www.proj3ctm4yh3m.com/urbex/wp-content/uploads/2013/01/The-Lincolnshire-County-Pauper-Lunatic-Asylum-38-1024x682.jpg

Nu te pot incurca! Te rog sa ma crezi, nu era necesar sa arati poze ale locuintei tale. Eu stiam dar acum stie toata lumea unde locuiesti!

• Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa
Postat

RANDUNICOOO intoarcete pe forum fatooo ca mi dor di tini....da tari di tot...dai in pizda ta pe retardati..ca sunt useri ce te iubesc...si eu fac parte din cei ce te iubesc...ca pe o sora...te astept...te pup fatoooo de 5 *****

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.