2badboy Reputație: 16 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 JJ nu are dc sa zica ceva, fiindca dumneata TOT nu ti.ai facut frizura cu ea!A, da, i.ai facut ei frizura, e o diferenta intr.o mica-mate masura. Io nu ma mai bag. Ăst topic îi chiar de.a drieptu' trist. Cat de clar e exprimatPunctul de vedere eronatChiar ca este trist acum ...Diamant e sau doar fum ?!
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Asta e prost rau!
2badboy Reputație: 16 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Norocul meu ca-s prost destulCat sa pot fi si fudulDe as avea si un pic de minteLa VIPs sa iau mai bine aminte! “One of the fatalities of my life has always been that the people with whom I agree frighten me, and I frighten those with whom I naturally sympathize.”The Letters of George Santayana, Book Two
Javradeoras Reputație: 252 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Septembrie 1, 2014 Pentru toate gusturile
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 1, 2014 Norocul meu ca-s prost destulCat sa pot fi si fudulDe as avea si un pic de minteLa VIPs sa iau mai bine aminte! “One of the fatalities of my life has always been that the people with whom I agree frighten me, and I frighten those with whom I naturally sympathize.”The Letters of George Santayana, Book TwoTu traiesti la umbra pulii...e destul 2
2badboy Reputație: 16 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 De la umbra unui zarIata rasari un tzar!Stati ...ca nu e unu ci sunt douaOare sunt in loc de oua? 1
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Pentru toate gusturile 553_1000.jpgBah da-o-n plm,e scarbos frate 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 De la umbra unui zarIata rasari un tzar!Stati ...ca nu e unu ci sunt douaOare sunt in loc de oua? Si asta ar trebui sa fie o strofă amuzantă sau cum? Nota 4, stai jos!
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 1, 2014 vreti ma sa-mi pun poza cu pula in mana ? dar dupa aia sa nu ziceti ca n-ati avut noroc in viata, da ??? 1
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 vreti ma sa-mi pun poza cu pula in mana ? dar dupa aia sa nu ziceti ca n-ati avut noroc in viata, da ???nu mah stai calm,
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 1, 2014 bine ma
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Noi ne stim
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Norocul meu ca-s prost destulCat sa pot fi si fudulDe as avea si un pic de minteLa VIPs laba sa iau mai bine aminte!
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Cata rautate domne,n-am vazut asa ceva
2badboy Reputație: 16 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 :flowers2 Pana si Sorina a marsatRepede m-a corectat!Caci de mult e stiutoareDe trait pe laba mare!
gogu80 Reputație: 922 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 :flowers2 Pana si Sorina a marsatRepede m-a corectat!Caci de mult e stiutoareDe trait pe laba mare!hai ca ti-a iesit pula bleaga....
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Nu stiu daca mai e valabil threadul dar am zis sa pun si eu o poza http://s29.postimg.org/z8iej6jlv/photo.jpg
alexge Reputație: -274 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 23, 2014 imgEra o expresie... Ce pula de neam-prost! :) Oare damelor chiar le place asa ceva...?!!?
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2014 Postat Noiembrie 24, 2014 privirea din aceasta directie poate incepe doar cu un oral placut poza personala
alexge Reputație: -274 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 24, 2014 privirea din aceasta directie poate incepe doar cu un oral placut poza personala dani, ar fi fost mai sugestiva in pozitie verticala...!!! :) 1
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2014 Postat Noiembrie 24, 2014 ghinionul tau doritoarele pot vedea mai multe in privat, cu alte ocazi probabil am sa mai afisez.
sexwithme Reputație: 912 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:vghhg Oras:vghhg Postat Noiembrie 25, 2014 si cata mandrie pe cei care au postat iar pentru badboy; sincer, nu cred ca ai fost vreodata complet satisfacut si nici nu vei fi.. majoritatea gagicilor ar fugii (inclusiv eu) .. ))) deci, succes! 3
tomson Reputație: 5778 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 25, 2014 @ sex with meam postat pentru cunoastere nu mandrie@alexge, asa e vorba dar daca ne gandim la Carol II lea as zice : king size unele o adora altele fug de ea, de la caz la caz.Mi-am pierdut fata iubita din cauza asta dar am fost adorat sau mai exact "ea" nu eu , de o frumoasa sportiva campioana nationala si mondiala , n-am sa zic cine oricum nu m-ar crede nimeni Sau cum a zis recent ( urmeza 2 recenzii fresh) Beatrice : "avantaje si dezavantaje"In general moldovencele sunt mai amatoare si mai rezistente, ardelencele mele la pol opusCu o incalzire buna si iubesc sa fac preludiu cam la toate le place daca am grija sa mai las 3-4 cm afara .Sunt si femei in care m-am pierdut sau pozitii in care nici eu nu prea simt si datotita n parte prezervativului care e un minus, mai e si circumcizia ... Deci totul e relativ fiecare sac cu petecu lui
guy fawkes Reputație: 872 Postat Noiembrie 26, 2014 Postat Noiembrie 26, 2014 A small one but very HOT 1
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Rupe-i varfu"A small one but very HOT 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum